Jump to content

Cine a pus angel eyes ?

Beldi

Recommended Posts

Salut,

Care ati pus angel-eyes pe e46 ?

Imi vin si mie inelele maine si vreau cineva sa ma ajute , ca eu cred ca o sa imi prind urechile pe acolo si mi-am mai luat niste inele pt ceasuri , si alea vreau sa le pun.

Anybody ?

Maine pe la 4-5 care aveti timp ? :blink:

nu e greu... pt inelele de la ceasuri, ai ceva suruburi, 2 parca, care tin placa aia de plastic transparent prin care te uit la bors. Sunt in partea superioara a placii. Desfaci alea, scoti placa, impingi inelele la locul lor, pui la loc et voila.

La angel eyes nush cum e, dar farul se desface usor... sticla acestuia. Nici macar nu trebue sa dai farul jos. E o simpla problema de clipsuri.

Vezi aici -> http://www.e46fanatics.com/how-tos/exterio...dlight_trim.php

Cat despre cum se fixeaza angel eyesurile in far, parca vin cu niste cleme fiecare, daca nu, cu poxipol.

Fii atent, maine nu am nimic de facut, daca vrei te pot ajuta. Lasa-mi un pm if u're interested :blink:

Imi vin si mie inelele maine ...

74334[/snapback]

sal. zi-mi si mie te rog ce fel de inele ti-ai luat pt bord? doar cele 2 mari pt KM si RPM sau si cele 2 mici pt. rezervor, repectiv temp. apa? pune si tu niste poze... sint originale? daca da, ce part no au? de unde le-ai comandat? da si tu mai multe detalii referitor la aceste inele, thanx

sal. zi-mi si mie te rog ce fel de inele ti-ai luat pt bord? doar cele 2 mari pt KM si RPM sau si cele 2 mici pt. rezervor, repectiv temp. apa? pune si tu niste poze... sint originale? daca da, ce part no au? de unde le-ai comandat? da si tu mai multe detalii referitor la aceste inele, thanx

74375[/snapback]

Salut,

Le-am luat de la HID (cel care vinde si angel eyes)

Nu am intrebat daca is originale sau nu,sincer nu prea tin cont.

Da, le-am luat pe toate 4 (temperatura, benzina, vitezometru, turometru)

O sa pun poze, numa sa le pun sus maine :blink:

Salut,

Le-am luat de la HID (cel care vinde si angel eyes)

Nu am intrebat daca is originale sau nu,sincer nu prea tin cont.

Da, le-am luat pe toate 4 (temperatura, benzina, vitezometru, turometru)

O sa pun poze, numa sa le pun sus maine :blink:

74376[/snapback]

k thanx, ateptam cu interes poze

Cum am spus . ete si pozele.

N`am avut aparat tare bun, dar cred ca se vede destul de bine si la bord si la faruri.

Inelele se vad f clar , dar cred ca era problema de pozitie a masini, e un pic in panta.

p.s: aveti grija cand bagati mufa prin gaura de la pozitie , eu nu am reusit sa o bag si pe a doua asa ca am "decupat" si "lipit" napoi

----

Multumiri lui deathrow care a infruntat vitejete frigu si a avut rabdare sa stea cu mine pana am pus totul sus si functional. Mare domn !

:blink:

----

post-1039-1142701127_thumb.jpg

post-1039-1142701148_thumb.jpg

post-1039-1142701168_thumb.jpg

post-1039-1142701231_thumb.jpg

post-1039-1142701311_thumb.jpg

Edited by Beldi

Frumos.. dar arata mult mai bine live... :), iar inelel de la bord schimba mult aspectul...

N-ai pt ce... cand mi le-oi lua eu, te kem pe tine sa le montezi ca amu ai vazt cum se face :)

A propos... tre sa imi zici exact cum sa ajung la dezmembrarile alea... sau poate vii cu mine intr-o zi sa imi arati unde e :blink:

p.s: aveti grija cand bagati mufa prin gaura de la pozitie , eu nu am reusit sa o bag si pe a doua asa ca am "decupat" si "lipit" napoi

74708[/snapback]

?!? Ce ai taiat acolo??? Eu am reusit sa le bag prin gaura fara probleme.

Am mai vrut sa zic ceva, dar m-am razgandit :blink:

sal beldi deunde tiai luat inele ale aca vreau si eu pt ub e 36 si cat ai dat pe ele

74946[/snapback]

Nush pe e36, dar pe e46 de la HID , 35e , dar chiar ca intinereste masina frumos :)

Crazydriver, nu sti ceva site/magazine unde putem lua tot asa chesiti mici ?

Schimbatoare, maner frana de mana, in jurul schimbatorului ? :blink:

Edited by Beldi

sunt greu de montat ?

care-s pasii de urmat ?

75224[/snapback]

Nu sunt f usor de montat.

Poi prima data desfaci alea 2 suruburi , scoti bordu cu totu afara, scoti si mufa ca sa il poti desface usor (nu se intampla mai nimic daca o scoti, doa resteaza consumul mediu , nr km parcursi (nu aia totali :)) ) , viteza medie, dinastea.

apoi il desfaci cu totul , si bagi cercurile cromate prin alea alea din bord si gata :) le pui napoi toate

15 min max :blink:

wlf , ce e 2 mil ? angelu` sau cercurile din bord ?

eu le-am luat cu 35e :)

Edited by Beldi