Jump to content

Cumpar piese

Recommended Posts

Pe langa faptul ca sunt terminat psihic si n-am mai mancat nimic de 3 zile din cauza accidentului, trebuie sa imi revin si sa incep sa caut piese.

E vorba despre un impact frontal cu un pom, care a rezultat in lonjeroane strambate destul de grav, radiator crapat si indoit, capota mototolita, faruri din care au mai ramas intregi doar becurile si ceva pe la sistemul de servo(curge ulei).

Motorul este neatins, nu are nici o zgarietura, dar sper sa nu fi suferit vreo dereglare sau ceva datorita socului...

Vreau sa stiu care piese sunt specifice pentr coupe, si care le pot folosi de la berlina(care e mai usor de gasit)

Asadar, imi trebuie urmatoarele:

Capota, masca fata, faruri, radiator cu clima si toate sistemele de prindere posibile, bara protectie din aluminiu, lonjeroane, bara protectie din plastic

Mersi, si aveti grija la mazga inselatoare din curbe.

Edited by datapimp

nasol,sfatul meu daca sant indoite lonjeroanele,nu te complica,nu o sa iasa masina ,plus o sa dai ceva bani pe manopera,nu se poate face decat pe un stand,asa ca mai bine cauti o caroserie si montezi tot ce ai tu pe masina,eventual cumperi o masina neinmatriculata,banii se fac,bine ca nu ai patit nimic.

Gandeste-te bine daca vrei sa o repari... am lovit masina exact ca tine, doar ca aveam viteza mai mica si nu s-au indoit lonjeroanele. A fost multa alergatura si multa munca, rezultatul este ok dar nu perfect.... de exemplu acum e mult mai zgomotoasa masina la viteza. Reparatul m-a costat aprox 1500e, piese, vopsit si manopera.

Cel mai usor si cred ca si mai ieftin e sa gasesti o masina ca a ta (caroserie si motor) pt dezmembrat. Gandeste-te ca altfel nu vei gasi piesele intr-un sigur loc... de exemplu un borcan pt lichid servo costa 50 lei si curierul 30 lei <_<

Diferenta dintre sedan si coupe e numai la capota, aripi si semnalizari in fata. (bara, faruri si radiatoare sunt la fel) Cel mai usor o sa afli compatibilitatea unor piese pe realoem.com Ai grija ca sunt diferente de la an la an(de exemplu carcasa de la filtul de aer) si unele piese de 6 cilindrii nu se potrivesc la 4 cilindrii, si automata/manuala (ma refer la multe plastice)

Spor !