Jump to content

bmw 320i 2,2 170 cp!help

OlimpuSS

Recommended Posts

In fine. Vad ca posesorii de 320i s-au ofuscat. Parerea mea, si nu e una in necunostinta de cauza, 320i e foarte moale, exagerat de moale. N-are cuplu deloc, te irita la condus. Ma rog, pentru unii e racheta, e si normal daca te dai jos din 316i sau 1.9TDI sa ti se para ca fuge. Dar sa faci linii cu 320i? Sa ii pui cip, turbo, compresor? Cea mai mare prostie, masina e un pistol cu apa.

Un 325i E46 are 22 de cai mai mult si 1s la sprint, face 7.2s suta. Sunt doar 22 de cai dar daca i-ai adauga la alta masina, nu ar face 1s mai putin.

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

In fine. Vad ca posesorii de 320i s-au ofuscat. Parerea mea, si nu e una in necunostinta de cauza, 320i e foarte moale, exagerat de moale. N-are cuplu deloc, te irita la condus. Ma rog, pentru unii e racheta, e si normal daca te dai jos din 316i sau 1.9TDI sa ti se para ca fuge. Dar sa faci linii cu 320i? Sa ii pui cip, turbo, compresor? Cea mai mare prostie, masina e un pistol cu apa.

Un 325i E46 are 22 de cai mai mult si 1s la sprint, face 7.2s suta. Sunt doar 22 de cai dar daca i-ai adauga la alta masina, nu ar face 1s mai putin.

mda,chestia asta cu anume masina e sau nu puternica e o chestiune relativa;totul depinde cu ce compari masina la care se face referire;e clar ca 330i e altceva decat 320i;dar de ex. daca sa zicem un oarecare detinator de un Audi RS6 se urca intr-un 330i,aceasta din urma probabil i se va parea lesinata rau.

@ WLF

E si normal sa deranjezi posesorii de 320i cand spui ca e o masina lesinata sau cum ai mai caracterizat-o tu. Pentru ca nu e deloc cum spui. Normal, in comparatie cu modele mai performante, este.

Si nici nu ne-ar deranja asa mult ca e o masina "slaba", daca nu ai veni cu caracterizarile tale de mahala. Probabil ca iti impresionezi prietenii de la bloc, insa aici nu.

Ai scris mult, insa fara substanta. Tot ce ai reusit sa faci e sa imi demonstrezi ce infantil esti.

Ajungi sa iti fie rusine ca ai un 320i. Ce sa mai zica cei cu 316i ? Si astea pentru ca un user care probabil nici nu are masina lui, isi bate gura ca sa faca galagie.

Edited by vl4d

mda,chestia asta cu anume masina e sau nu puternica e o chestiune relativa;totul depinde cu ce compari masina la care se face referire;e clar ca 330i e altceva decat 320i;dar de ex. daca sa zicem un oarecare detinator de un Audi RS6 se urca intr-un 330i,aceasta din urma probabil i se va parea lesinata rau.

Exact. Nu realiezi ce moale este masina pana nu vezi diferenta cu altceva o idee peste. Dar nu asa ca te sui intr-una mai puternica si o conduci 10 minute. Sa o ai pentru o perioada lunga de timp, sa poti sa o cunosti mai bine.

Pentru ca daca stai sa te gandesti, 325i are 300cc in plus si 22 de cai, dar e o diferenta foarte mare. Deci 320i nu numai dpdv al sportivitatii e depasit, dar si dpdv tehnic. Daca tot vrei sportivitate de la o masina, 320i nu e masina de la care sa o ceri. E o masina prea normala si nu poti sa te gandesti la linii, ce sa mai zic de bagat cai in ea.

Edited by WLF

eu am o masina lesinata de 150 de cai si imi place chiar foarte mult. Nu am luat-o pentru liniute am luat-o pentru placerea mea proprie.

Asta e si ideea, ai dreptate. Iti iei 320i pentru placerea proprie, nu pentru forje si linii. Nu e masina pentru asa ceva.

mai am vb cu baiatul pe mess,parerea mea sincera e ca nu minte dar nici cei care conduceau masinile cu care s-a dat nu prea le aveau.RX8 trebuia sa plece in fata daca ala doarme sau mai stiu eu ce e normal sa stea pana pe la a 2-a in fata ,E39 nu am de unde sa stiu in ce stare este iar Astra de 150 cai + cip pare-se ca e dizel si banuiesc ca nu pune cum trebuie puterea jos desi logic ar fi ca pe a 3-a sa zboare pe langa BMW.PS:din mers cred ca 320 e depasit net

edit:http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=121099 posibil ca CDTI ala sa fie stock sau cu soft prost <_<

Edited by alex230ro

WLF, olimpuss nu te-a intrebat daca e masina de liniute. Cum zice 22WTF, nu asta era ideea topicului. Deci?

Ideea topicului e de a dopa un 320i ca sa aiba mai multa putere. Iar initiatorul a venit cu niste ipoteze ciudate in care 320-ul facea niste masini net superioare pe hartie, lucru contestat de marea majoritate.

Deci despre ce discutam?

1: sa dopezi un 320i e ca si cum ai arunca orzul pe gaste.

2: teoretic ce spune el despre liniile care le-a facut nu au baza pe hartie.

Acuma ca pe tine te deranjeaza ca ai 320i si eu am spus ca e pistol cu apa, desi pentru tine e o racheta, e partea a doua, e mai mult offtopic.

Wlf hai sa nu exageram , eu aveam inainte un e46 316 de 105 cai si ajungeam destu lde greu la 150-160 km/h, cu e36 2.0 de 150 cai ajung relativ usor la 150 km/h. Motorul de 2.0 nu e chiar un pistol cu apa, ofera atat cat are adica 150 de cai (in cazul meu), nu poti sa ceri performante de un 330i de la un 320 de 2,2. Si daca vrea sa investeasca in suparaalimentare e treba lui, uite cineva care a pus turbina pe un 2.0

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=50423

Edited by Cosm1n

Da, te inteleg perfect. Dar se punea un 320i in conditii de linii si sportivitate maxima, iar pentru asa ceva, e ca si cum pleci la lupta cu un pistol cu apa. Pentru categoria lui, 320i e o masina ok, dar nu trebuie sa ceri foarte mult de la ea ca n-are de unde.

Daca cineva citea topicul de la inceput, initiatorul dorea senzatii de la 320i, dorea linii cu diverse, si cam ce ar putea face sa dopeze masina pentru mai multe senzatie. Despre asta discuta, nu despre un 320i la modul general. Pai de unde senzatii, 320i e masina de senzatii tari?

Edited by WLF

Asa e, 320i nu e masina de cox, dar fiind totusi mai puternica decat majoritatea.... ca media la toate masinile de pe strazi pe unde e,intre 90-130 de cai, cand vii cu 170. clar e racheta. <_<

Si acum la faza cu 530d, poate fi posibil ca un 320i sa faca un 530d.... sunt multe chestii aici.....

Uite eu cu rahat de 318i 143 de cai, ma tin oricand si oriunde dupa 525d, la orice ora, si il si depasesc. :)

Faptul ca 320i poate face 530d nu mi se pare o basma, precum cea cu rx-8, dar cum nu stim masina, ni se pare un bolid si aia :bashwall:)

Ai si tu dreptate WLF dar eu consider ca masina ofera senzatii dar la un condus sportiv pe un drum cu viraje, ma refer la tinuta de drum si la stabilitate , imi place cand accelerez in a doua jumatate a cubrei si sa o aud cum urca in ture , caci asa la condus in linei dreapta nu prea vad ce senzatii iti poate oferi. Edited by Cosm1n

Parca in 8.2s face un 320i suta, nu? Pai Mazda aia asa de slaba e? Ca daca zice ca pana la treapta a treia a stat in fata, aia inseamna cam 100 la ora.

Ce vrei sa spui, ca Bmw 320i e slab? <_<

Acum am vazut si de ce a degenerat discutia, n-am bagat de seama ca era cu vreo 3 pagini inainte, ma si miram. Copilul asta s-a imflamat aici si a vazut rosu in fata ochilor ca si el are tot 320i, probabil face ravagii cu el. :)

Ai si tu dreptate WLF dar eu consider ca masina ofera senzatii dar la un condus sportiv pe un drum cu viraje, ma refer la tinuta de drum si la stabilitate , imi place cand accelerez in a doua jumatate a cubrei si sa o aud cum urca in ture , caci asa la condus in linei dreapta nu prea vad ce senzatii iti poate oferi.

Pai e si normal, doar e un BMW, nu? <_<

Discutia din topicul asta e un caz particular oricum. Nu are legatura cu tinuta de drum.

Ai si tu dreptate WLF dar eu consider ca masina ofera senzatii dar la un condus sportiv pe un drum cu viraje, ma refer la tinuta de drum si la stabilitate , imi place cand accelerez in a doua jumatate a cubrei si sa o aud cum urca in ture , caci asa la condus in linei dreapta nu prea vad ce senzatii iti poate oferi.

Pai e si normal, doar e un BMW, nu? <_<

Discutia din topicul asta e un caz particular oricum. Nu are legatura cu tinuta de drum.

Pai eu asta inteleg sa ai senzatii intr-o masina, sa poti conduce sportiv si sa intrii intr-o curba cu masina fara sa iti fie frica ca te trezesti prin copaci sau ca masina merge pe unde vrea ea. Si cred ca pe asta mizeaza si cei de la BMW, de asta pe circuit bmw-ul este superior unor masini cu mai multi cai putere.

Ce atata o tineti cu seria 5, seria 5 nu e pentru cox pentru sport sau mai stiu eu ce.

530d? un e36 325i il face muci daca 530d e automat.

Chiar si bijuteria lui ciupanezu, daca e stock nu sta in fata unei pisici 328i in mintile ei. 7sec/100km/h pisica vs. 7.4 sec 535i.

Seria 5 nu e construita pentru cox, liniute si mai stiu eu ce.

Parca in 8.2s face un 320i suta, nu? Pai Mazda aia asa de slaba e? Ca daca zice ca pana la treapta a treia a stat in fata, aia inseamna cam 100 la ora.

Ce vrei sa spui, ca Bmw 320i e slab? <_<

Acum am vazut si de ce a degenerat discutia, n-am bagat de seama ca era cu vreo 3 pagini inainte, ma si miram. Copilul asta s-a imflamat aici si a vazut rosu in fata ochilor ca si el are tot 320i, probabil face ravagii cu el. :)

Era un post scris in gluma, dovada este smiley. Insa cum tu esti un cretin notoriu, nu ti-ai dat seama.

Si pentru informatia ta, eu nu cred ca 320i e racheta. Astea sunt supozitii din partea ta.

Edited by vl4d

Auzi stii ceva, noi doi cred ca ne-am vazut la fata la o intalnire in Cluj. Astept sa imi spui asta in fata cand ne vom intalni data viitoare.

Nu pot niciodata intelege cum copii astia ca tine, de le dai o palma dupa ceafa si se imprastie pe jos, au atata tupeu in fata calculatorului.

Era un post scris in gluma, dovada este smiley. Insa cum tu esti un cretin notoriu, nu ti-ai dat seama.

Si pentru informatia ta, eu nu cred ca 320i e racheta. Astea sunt supozitii din partea ta.

desi nu sunt de acord cu modul categoric al lui WLF cred ca epitete gen celor de mai sus nu-si au locul aici

Auzi stii ceva, noi doi cred ca ne-am vazut la fata la o intalnire in Cluj. Astept sa imi spui asta in fata cand ne vom intalni data viitoare.

Nu pot niciodata intelege cum copii astia ca tine, de le dai o palma dupa ceafa si se imprastie pe jos, au atata tupeu in fata calculatorului.

wlf sunt tare curios ce masina conduci

. Si daca vrea sa investeasca in suparaalimentare e treba lui, uite cineva care a pus turbina pe un 2.0

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=50423

Pai tocmai! Decat sa stai sa bagi atatia bani in supralimentare,frane,ambreiaj,evacuare,admisie,injectie,etc. suma care depastete zic eu 2-3mii de E si masina tot nu va "trage" ca un 330i;ca sa nu mai vorbim de cata munca si chin ca sa functioneze normal motorul ala umblat la el,mai bine vinzi 320-ul si cu diferenta aia iei un 330i si arezolvat problema+ ca vei avea o masina si mai fiabila si mai stabila,cu sistem de franare mai performant si gandit de proiectantii bmw iar motorul de 3L si 231cp va trage lejer fara sa fie fortat! <_<

De ce sa stai sa te chinui atat si sa desfaci toata masina cand poti s-o vinzi si cu diferenta ai luat una mult mai puternica,mai ales ca pretul la 330i E46 a scazut foarte mult datorita crizei.