Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

520 benzina e34 96 probleme motor

service_sad

Recommended Posts

sal.

mi-am luat acum 2 sapt un 520 benzina e34 96 230000 km iar dupa aproximativ 800km condusi de cand am luat masina, intr-o seara cand sa vin de la munca acasa am simitt ca tremura un pic la relantiv si ca nu mai am putere. am crezut ca vreo bujie e dusa si am fost la service sa schimb bujiile dar cand mecanicul le-a luat jos a zis pe capul pistonului nr doi este depus ulei din cauza ca scapa presiune si ca asta e cauza lipsei de putere si ca motorul e dus ca am nevoie de alt motor.

locuiesc in londra deci am dus-o aici la service (nu reprezentanta ca m-am fi uscat doar pt un simplu control

intrebare : e mecanicul meu lenes sau chiar nu mai e nici o shansa sa repar motorul asta?

nu prea le am cu mecanica auto !

imi poate explica cineva mai babeste ce s-a intamplat cu motorul va rog?

multumesc

best regards

pai si mie imi manca ulei dar se constata in momentul in care da jos capacu motor ce mai trebuie schimbat eu trebuia sa schimb segmentii dar cand am desfacut motorul si cuzinetii aveau jocdepinde de la masina la masina cum a fost uzata io as zice sa mergi intru-n servis sa iti constate ce trebuie schimbat nu cum a facut ala ca a desgacut o bujie si gata e ulei trebuie schimbat motorul..numai sa vezi si preturile cum sunt ca daca te costa manopera + piese mai mult decat motoru mai bine il schimbi cu totul ..sfatu meu e sa desfaci motoru sa iti constate ce trebuie schimbat si cam cat costa sau daca gasesti la dezmembrari un motor mai eftinica spre exemplu eu am un motor de 520 scos la vanzare in stare excelenta dar esti in londra

De baza e compresia pe fiecare cilindru sa afli in primul rand daca ai probleme de compresie. Daca totul e in regula, adica ai compresie buna si diferenta pe cilindri nu e de 10% mai mare intre ei treci sa verifici aprinderea, alimentarea, etc. Ia-o usor, pe etape si vezi ce are masina dupa aia te gandesti la inlocuiesti motorul. Poate exista solutii mai ieftine.