Jump to content

BMW 320d sau i?

carstos

Recommended Posts

cati km sunt buc - dr tr sev? eu stiu ca vreo 340?

Da...cam asa...adica 330 km mai exact pe ruta asta...Bucuresti-Pitesti-Slatina-Craiova-Severin .

pt colegul,care a facut tr-severin-buc in 2ore si 30min,tu realizezi ce vb? inseamna ca ai avut vit medie de 140km/h....imposibil

nici eu nu stiu ce inseamna 325i pe urs insa cu 320d stock am batut 325i automat pe e36 de 3 ori,iar intre mine si 320i 150cp e46 pana la 140km/h a fost o dif de nici un sfert de masina

eu cred ca un 320d resoftat pune pb serioase unui 325,iar daca vrei senzatii 335i,335d

Amice...habar n-am ce viteza medie am avut...oricum te asigur ca am facut Buc-Sev in 2 ore si 30 de minute ...ziua...trafic ...si asta cu incetinit in anumite localitati...ca aveam un S500 in fata care avea statie si stia unde-s radarele...etc...

Hai sa-ti spun cum a fost treaba...am intrat pe autostrada (sau am iesit din Buc), duminica dupa-amiaza la ora 15:00...la 15:37 am iesit de pe autostrada...am mers in general pe la 180 (sa nu dau in radar cu 50km/h peste viteza legala) ...si i-am dat si 200...200 + chiar...dar pe portiuni destul de scurte (m-am luat cu un alt tip ce avea tot un 3-ar E90) ...

Deci A1 - 15:00 - 15:37 ...37 de min...

Eu n-aveam de gand sa mai fac recorduri de astea...(scosesem 2h si 45 de min cu fostul E46)...

Dar, dupa Pitesti...a trecut un tip cu un S500 (de-al nou) pe langa mine...adica motor de 5000 cmc si vreo 380 de cai...daca nu ma insel...

M-am luat dupa el...incurajat de faptu` ca avea statie (i-am vazut antena) si in general prefer sa-l am pe unul in fata care merge tare...simtindu-ma in acest fel protejat in primul rand de radare...etc....

Daca a trecut ala pe langa mine...m-am luat dupa el...pe curbe saracu` era praf...desi masina lui era evident mai stabila decat a mea...pe curbe eram in spatele lui...insa cand era vorba de linie dreapta...abia ma tineam dupa el...exemplu...dupa ce am iesit dintr-o curba...in spatele lui fiind...am accelerat cat am putut...aveam 210 km/h si ala era cu muuult in fata mea :twoup: Il ajungeam iar pe curbe ...

Asa am facut Pitesti - Craiova intr-o ora si 3 minute... se facuse 16:40

Asadar...ca sa nu zic iar deci...Pitesti-Craiova 63 min...se facuse 16:47

De la intrarea pe centura Craiovei...pana la iesirea de pe centura si continuarea drumului spre Severin...inca 7 min...

Am zis ca daca tot am scos timpul asta destul de bun...hai sa-i dau mai departe (mai retinut totusi in Dolj...dar de indata ce am intrat in MH...am zis ce-o fi o fi...radare...vad eu, ma descurc...mai stiu lumea pe acolo...hai sa-i dau sa vad cat scot :)

Bineinteles ca la 17:15 am dat intr-un radar de-al nou undeva intr-o localitate aproape de MH...depaseam o coloana de masini...erau doua tiruri...aveam 130 cand am vazut masina politiei...si mi-a carait si detectoru`...am franat pe la 86...dar degeaba, viteza era limitata la 30 km/h acolo...

Am stat 20 de min cu baietii, ca-i stiam (super baieti, nu mi-au facut nimic si nici nu le-am dat nimic...inca:) ...adica 50 km/h peste limita de 30 km/h inseamna 3 luni suspendare...+ o luna ca era depasirea interzisa...etc etc)...si la 17:35 am plecat spre Severin...si-am mai facut 15 min...

Sa adunam..37 min autostrada + 63 de min Pitesti-Craiova...+ 7 min centura Craiovei...+ 13 + 15 + 15 = fix 150 minute...adica 2 ore si 30 min...corect ? :)

P.S. Daca nu ma crezi te iau o data cu mine si-ti arat...daca e asa cum zic eu...platesc motorina si-ti dau 100 E tie...daca fac 2 h si 30 de min (hai sa punem 2h 40 min) ca nu se stie niciodata...platesti tu motorina si-mi dai 100 E.

Batem palma sau ma crezi pe cuvant ? :(

MS

P.S. 2 ...uitasem sa zic...dar si sa pui carnetul tau la bataie daca dau in radare :( Sau carnetul cuiva care n-are masina...ca ma-nteleg eu cu politistii sa-l ia pe ala si nu pe-al meu :D

P.S. 3 ...nu vad ce-i asa de greu de crezut...de obicei fac 100 de km cam intr-o ora...pe drumuri nationale cu circulatie rezonabila...si fara probleme...si nu foarte sucite (ma refer la curbe)...iar autostrada o faci cam intr-o jumatate de ora...40 de min...cat drac sa faci...35 de min am scos cu masina ceaalalta...mers pe la vreo 200 km./h...

Presupun ca ai gasit bariera ridicata la trecerea de cale ferata de la Ciochiuta si nici nu se mai lucra la pod. :P

Da...la Ciochiuta nu era bariera pusa...la pod nu se lucra...ca nu se mai lucreaza de nu stiu cand...adica n-am vazut sa se lucreze vreodata...desigur ca acolo am incetinit...stii cum e portiunea aia de drum de 100...200 de m sau cat are...

320d din ce inteleg, dar poate drumul ala l-a facut cu Hayabusa. :D

320d , 163 de cai...iar drumul ala amice...te asigur ca l-am facut cu acesta masina si sunt gata sa demonstrez oricand si oricui ca asa este...asa ca nu mai vorbi prostii cu Hayabuse ...etc :D

Si zice ca se tinea dupa S500 dela nou sau am visat ?

Da, am zis ca m-am tinut dupa ala...sau ma rog, c-am incercat sa ma tin...masina aia facea totul...e ca si cum unul cu un Logan ar vrea sa se tina dupa mine cu BMW-ul...doar ca BMW e mai stabila decat Loganul...in niciun caz decat un S...

Si da...pe curbe eram in spatele lui...lucru normal daca soferul nu-i foarte experimentat...dar la drum intins, dupa cum am zis...aveam 210 si cred ca abia-l mai vedeam...insa veneau iar curbe...si mai incetinea si el...plus ca mai erau si masini...etc

Stai ca citesc de la inceput topicul,pare interesant,totusi sa nu ne hazardam,poate are 535D minim.

edit: N-am inteles ce masina :punk:

Dragul meu...la drum lung...nu conteaza atat de mult ce ai...320d sau 535d...e cam tot aia...ambele prind 200...etc...cu 535d-ul adevarat ca prinzi mai repede viteza aia...ca te ajuta in depasiri...etc...

Nu stiu daca eu...ca nu ma consider mare sofer...dar va dau un prieten care cu orice masina ce are intre 100 si 150 de cai...face la drum lung multi soferi de 535d poate...si de M3 chiar...la drum lung nu conteaza atat de mult cati cai ai...150 sau 300...sau 400...e cam tot una...diferentele se fac pe curbe...in depasiri...cum depasesti...cand...cat de bine o tii pe curbe...cum le tai...lucru care e acelasi atat la 320d cat si la 535d...

Guest poleposition
Nu stiu daca eu...ca nu ma consider mare sofer...dar va dau un prieten care cu orice masina ce are intre 100 si 150 de cai...face la drum lung multi soferi de 535d poate...si de M3 chiar...la drum lung nu conteaza atat de mult cati cai ai...150 sau 300...sau 400...e cam tot una...diferentele se fac pe curbe...in depasiri...cum depasesti...cand...cat de bine o tii pe curbe...cum le tai...lucru care e acelasi atat la 320d cat si la 535d...

vorbim totusi despre condusul pe drumurile publice ? sper ca nu gresesc :twoup: nu despre pilotatul pe Nurburgring

Edited by poleposition

nu tu ai visat,el :twoup:

mi se pare o mare prostie sa te tii dupa altii in trafic,sau sa nu lasi pe altii sa te depaseasca,etc,in loc sa-ti vezi frumos de drum.

S-a tinut dupa mine unu asa,prin oras,tot cu un BMW,si in prima intersectie,mi-a pupat masina in fund.

Eu n-am visat nimic dragutule :) N-am de ce sa aberez...si ti-am zis...sau am zis, fac pariu cu oricine vrea ca scot pe ruta asta intre 150 si 165 min...adica 2 h 30 min ...maxim 2 h 45 min...asta mers sport...asa in mod normal...fac cam 3 ore si ceva...

"mi se pare o mare prostie sa te tii dupa altii in trafic,sau sa nu lasi pe altii sa te depaseasca,etc,in loc sa-ti vezi frumos de drum." - de acord cu tine, dar eu ma tineam dupa ala (atat cat puteam) ca avea statie si ca stiam si eu unde-s radarele...in vreo doua localitati ala a mers cu 50 km/h...eu la fel in spatele lui ca n-avea rost sa-l depasesc ca nu eram nici tampit (sa dau in radar)...nici inconstient sa-l depasesc aiurea...stiind ca ma va face fara probleme in prima linie dreapta...

Las pe oricine poate sa ma depaseasca...n-am nicio problema cu asta in general :(

Iar referitor la ala care a intrat in tine...nu-s toti la fel :(

vorbim totusi de condusul pe drumurile publice ? sper ca nu gresesc :)

Da...care-i problema ?:D

Probabil c-o sa-mi spui acum ca-s nebun...inconstient...etc...si o sa-ti dau oarecum dreptate, a fost si putina nebunie si ceva inconstienta poate :D

Desi nu c-as fi gresit eu cumva...ca n-am riscat niciodata...n-am depasit in curbe incalcand vreo linie continua...nu nimic...dar sunt atatia dobitoci care pot intra in tine...sau care te pot face sa intri in ei...cum era sa intru eu chiar atunci intr-un tampit care a iesit dintr-o benzinarie dinainte de Strehaia...a facut stanga spre Craiova taindu-mi calea aproape...daca nu claxonam si nu franam...tragand stanga apoi rapid dreapta...ca din fata venea un TIR...praf il faceam...daca nu aveam ceva reflexe...dupa aia 15 min mi-au tremurat picioarele :D

Deci nu zic ca asa ceva e safe si lipsit de riscuri...in niciun caz...

Edited by hornetb

Guest poleposition
ah niciuna, ma gandeam ca poate este stresant sa conduci cu cosciugul deschis, mai ales ca nu te ajuta nici masina pe care o ai. Edited by poleposition

Presupun ca ai gasit bariera ridicata la trecerea de cale ferata de la Ciochiuta si nici nu se mai lucra la pod. :twoup:

a gasit bariera ridicata,muncitorii pe camp,gropanele din strehaia le-a luat cu 200km/h,filiasul,balsul si slatina le-a facut tot cu 200km/h,serpentinele tot cu 200km/h,batman batman

omu a scos vit medie de 140km/h,pe drumuri nationale,se tinea dupa un s500 de 380cp,colegule am facut drumul ala de f multe ori,de la strehaia si pana in buc am fac cel mai putin 2h si 50min,adica am scos vit medie cam de 100km/h si ca sa scoti vit medie de 100km/h pe drumurile patriei trebuie sa alergi masina de ii sar capacele si sa iti risti carnetul (adica trebuie sa mergi cam de doua ori peste vit legala)

sunt 348

ah niciuna, ma gandeam ca poate este stresant sa conduci cu cosciugul deschis, mai ales ca nu te ajuta nici masina pe care o ai.

Stai tu linistit...te-asigur ca n-am riscat in niciun moment ...si ca nu s-ar fi putut intamplat nimic din cauza mea...doar daca-mi sarea ceva in fata...si/sau imi taia cineva calea...

Masina ...ma ajuta sau nu ma ajuta...uite ca atat am facut...si-atat fac oricand...

Stau si ma intreb pt ce naiba majoritatea viseaza la M3 cand un 320d ii face fata.

Nu sunt multi pregatiti,mai ales spiritual,omul cauta cea mai simpla solutie si anume puterea mai mare,o sa vezi ca in cativa ani se va revolutiona sistemul decat sa cumperi un M5 mai bine iei un 525d si de restul banilor faci niste pregatiri speciale si aici Pole ne poate spune mai multe,neuronal-mistic cu explozie interna de IQ, plus multe altele desigur.

Edited by Alex4Tuning

De fapt,ti se pare.Conteaza foarte mult diferenta de cai putere la drum lung.Cum spuneai si tu,depasiri,iesiri din curbe,etc.Altfel faci o depasire cu 300 cp si altfel cu 163 cp.La fel si cu iesitul din curbe.Sa nu mai zic de intervalul de timp in care fiecare ajunge laviteza maxima.Mai bine le tii pt tine,n-ai sa faci tu cu 320d-ul ce face ala cu S500,sau unul cu 535d ori M3.

Stau si ma intreb pt ce naiba majoritatea viseaza la M3 cand un 320d ii face fata.

Conteaza diferenta de cai...dar nu foarte mult...degeaba ai 300 de cai daca nu stii sa-i folosesti...degeaba depasesti mai repede...daca dupa aia pe curbe mergi incet...indiferent cati cai ai avea...

N-am cum sa fac cu 320d-ul ce-ar face un sofer la fel de prost ca si mine cu un S500...clar...si/sau cu un 535d ...cu-atat mai putin daca ar fi vorba de un M3...dar cand la volanul acelui S500 era unul care ma tinea in loc pe curbe...atunci e alta treaba...ma rog, exagerez cu tinutul pe loc in curbe...dar oricum eram in spatele lui...

Orice masina ai avea...oricati cai ai avea...pana la urma conteaza cum conduce cel de la volan...nu doar cai sau masina...

Guest poleposition
Pole ne poate spune mai multe,neuronal-mistic cu explozie interna de IQ, plus multe altele desigur.

lol :twoup:

De fapt,ti se pare.Conteaza foarte mult diferenta de cai putere la drum lung.Cum spuneai si tu,depasiri,iesiri din curbe,etc.Altfel faci o depasire cu 300 cp si altfel cu 163 cp.La fel si cu iesitul din curbe.Sa nu mai zic de intervalul de timp in care fiecare ajunge laviteza maxima.Mai bine le tii pt tine,n-ai sa faci tu cu 320d-ul ce face ala cu S500,sau unul cu 535d ori M3.

Conteaza diferenta de cai...dar nu foarte mult...degeaba ai 300 de cai daca nu stii sa-i folosesti...degeaba depasesti mai repede...daca dupa aia pe curbe mergi incet...indiferent cati cai ai avea...

N-am cum sa fac cu 320d-ul ce-ar face un sofer la fel de prost ca si mine cu un S500...clar...si/sau cu un 535d ...cu-atat mai putin daca ar fi vorba de un M3...dar cand la volanul acelui S500 era unul care ma tinea in loc pe curbe...atunci e alta treaba...ma rog, exagerez cu tinutul pe loc in curbe...dar oricum eram in spatele lui...

Orice masina ai avea...oricati cai ai avea...pana la urma conteaza cum conduce cel de la volan...nu doar cai sau masina...

iti dai seama ce sofer prost era si ala,te tinea in curbe

acu pe bune cu cat ai mers ca sa scoti vit medie de 140,cat in localitati,cat in orase,cat afara ?

Presupun ca ai gasit bariera ridicata la trecerea de cale ferata de la Ciochiuta si nici nu se mai lucra la pod. :punk:

a gasit bariera ridicata,muncitorii pe camp,gropanele din strehaia le-a luat cu 200km/h,filiasul,balsul si slatina le-a facut tot cu 200km/h,serpentinele tot cu 200km/h,batman batman

omu a scos vit medie de 140km/h,pe drumuri nationale,se tinea dupa un s500 de 380cp,colegule am facut drumul ala de f multe ori,de la strehaia si pana in buc am fac cel mai putin 2h si 50min,adica am scos vit medie cam de 100km/h si ca sa scoti vit medie de 100km/h pe drumurile patriei trebuie sa alergi masina de ii sar capacele si sa iti risti carnetul (adica trebuie sa mergi cam de doua ori peste vit legala)

sunt 348

Cu tot respectul, vorbesti asa ca sa te afli in treaba...la bariera aia n-am nimerit tren decat o singura data...nu trec 1000 de trenuri pe acolo pe zi...deci normal ca era ridicata...nu era niciun muncitor duminica la ora aia...in strehaia am mers cu 80...90...prin filiasi si bals am mers destul de incet...ca erau masini...serpentinele cu 60...70...80...90...in functie de fiecare in parte...

Iar viteza medie...daca tot esti asa de genial...aia de 140 km/h e gresita...pentru ca pe autostrada am mers cu 160 - 200...adica 100 sau 110 km nu se mai iau in calcul....adica 37 de min dispar....

Mai raman aproximativ 220 km facuti in doua ore...chiar nu vad ce-i asa de extraordinar...a fost repede...dar nu extraordinar...daca-s 220 km rezulta o viteza medie de 110 km /h daca nu ma insel...si nu de 140...etc...

N-am zis ca nu mi-am riscat carnetul...l-am riscat dupa Craiova (ala cu S-ul ramasese acolo)...

iti dai seama ce sofer prost era si ala,te tinea in curbe

acu pe bune cu cat ai mers ca sa scoti vit medie de 140,cat in localitati,cat in orase,cat afara ?

Amice...dupa cum am zis in postul anterior...nu le am eu cu matematica...dar viteza medie n-a fost de 140...ca uitati de autostrada...unde am mers cu 180 - 200...merg aasa...autostrada se face in 30 - 40 min...eu am facut 37...si-atunci pentru viteza medie in localitati....in orase...si-n afara...viteza medie pe 220 km ce-au mai ramas...e de 110 km/h daca nu ma insel ...

Pai daca ala era un sofer mai prost ca mine pe curbe...ce vina am eu ? Nu zic ca-s cel mai bun, cu siguranta sunt multi mult mai buni decat mine...doar ca ala era unul mai prost...pai ce dracu, la stabilitatea masinii lui...a fost jenant sa stau in spatele lui pe curbe...iar la drum lung n-am negat...aveam 210 km/h si-abia-l mai vedeam...

Nu stiu ce dracu ma tot chinui sa explic aici...sa ma dezvinovatesc cum ar veni... :twoup:

Ok...sunt vinovat c-am mers ca nebunu`, judecati-ma, condamnati-ma...dar cine sunteti voi pana la urma ?:) Vorba melodiei ...pasarea colibri parca...in umbra marelui urs :)

Daca vreti sa dati cu pietre in mine c-am mers tare...dati fratilor (jurati voi ca n-ati facut asta niciodata :( ) ...dati si gata , no problem

Dar cei care contesta cele spuse de mine...cei care neaga asta...cei care cred ca mint cu ceva...sunt invitati oricand sa le arat, fac la pariu (desi nu-s de acord cu practicile astea :( ) cu oricine...

Repet...in conditii normale...intr-o duminica dupa-amiaza...sunt gata oricand sa fac din nou asta...daca vine cineva cu un carnet disponibil de a fi luat :D

Ce dracu atatea comentarii...de parca as castiga ceva daca v-as mintzi...sau mi-ar creste "valoarea" :D

Cine nu crede...sa vina sa vada, de fapt v-as invita pe toti acestia care contestati spusele mele :D

prietene din tr-severin pana in buc sunt aprox 350km,calculeaza si tu,apoi vezi ce iti iese

hahaha,mor de ras,ai facut tr-severin buc duminica,cand traficul este full (vin toti de la tara),esti zeu

eu am fac 2h si 50min cu 320d resoftat,nopatea,am plecat de acolo la 10 fara un pic,special sa nu prind trafic

Edited by ionut_marius

si eu am facut arad bucuresti cam in 20 min .

ps: Care nu ma crede plateste el biletele de avion si ii mai arat o data .....

Da...i-auzi...ce coincidenta...si eu am facut in seara aia...Bucuresti - Arad...6 ore...

Adica Buc-Sev 2,5 h...

Sev-Tm (plecat noaptea la 22:00 din Sev...) 3 h...

Iar TM-ARAD...cred ca 30 de min...

P.S. Comentezi aiurea si fara rost...ti-am zis...v-am zis, sunt gata sa arat oricui...oricand...la pariu...asa ca ce dracu :twoup:

prietene din tr-severin pana in buc sunt aprox 350km,calculeaza si tu,apoi vezi ce iti iese

hahaha,mor de ras,ai facut tr-severin buc duminica,cand traficul este full (vin toti de la tara),esti zeu

"prietene" ...intre Buc si Sev sunt 330 km...EXACT...nu "aprox 350km" ...eu nu mai calculez nimic...eu spun ce-a fost :twoup:

Mori de ras ca ...nu mai zic ca ce...si-am zis ca am facut BUC-SEV si nu SEV-BUC duminica...intre plecat la ora 15:00 din Buc...

Nu-s zeu...dar sunt cu mult peste tine cred, cel putin la condus, daca ti se pare asa ceva de necrezut :)

eu am fac 2h si 50min cu 320d resoftat,nopatea,am plecat de acolo la 10 fara un pic,special sa nu prind trafic

Pai e problema ta amice ...iar resoftatu` mai ma lasa rece...tu poti sa ai si 550i...ca tot atat cred ca faci :)

Noaptea eu merg mai incet...ca-i mai riscant...ca nu vezi fff bine...

Iar ziua e mai riscant ca-s mai multe...sanse de castig :(

Fac pariu cu oricine de pe acest site si pun masina la bataie (daca o pune si celalalt) ca scot maxim 2h 45 de min ziua, duminica, in conditii cat de cat normale de drum...:(

Guest poleposition

cati prieteni pe aici :twoup:

http://www.adplayers.ro/files/article_pictures/back/InterbrewRomania/Pisoii001500.jpg

din partea mea poti sa ajungi si in 10 min ca ma lasa la fel de rece , dar nu vezi ca te agiti ca un copil , discutii gen 4tunning style

Pai ma agit ca nu vad de ce-s judecat si condamnat atat...de parca ar fi fost cine stie ce mare performanta...repet...e un timp bun...dar nu performanta extraordinara...

V-am zis si-o repet...autostrada se face cam in 35-40 min...mai raman doua ore pentru aproximativ 220 km...cat dracu sa faci...drumul e drept in cea mai mare parte...traficul nu-i foarte aglomerat pe acolo aproape niciodata...cu-atat mai putin duminica seara...pe sensul Buc-Sev...ce e asa de greu sa faci 220 km in 2 ore ?

ai 298km sau 296 pana in sterhaia si inca 48 pana in severin,palaria mea ca am fac drumul ala pe putin de 20ori

ai 3 orase de trecut ,cativa km cu serpentine,cativa km cu gropi

in fond indiferent ce ai zice,duminica este f aglomerat ,chiar daca pe celelalt sens,tu nu poti sa depasesti,insa probabil ala cu s-ul ti-a facut partie

eu rar reusesc sa scot ziua vit medii mai mari de 90km/h,este apropae imposibil,doar nu o sa-mi risc viata iesind la plesneala in depasiri ,sau mergand cu peste 120km/h in localitati

ai 298km sau 296 pana in sterhaia si inca 48 pana in severin,palaria mea ca am fac drumul ala pe putin de 20ori

ai 3 orase de trecut ,cativa km cu serpentine,cativa km cu gropi

in fond indiferent ce ai zice,duminica este f aglomerat ,chiar daca pe celelalt sens,tu nu poti sa depasesti,insa probabil ala cu s-ul ti-a facut partie

eu rar reusesc sa scot ziua vit medii mai mari de 90km/h,este apropae imposibil,doar nu o sa-mi risc viata iesind la plesneala in depasiri ,sau mergand cu peste 120km/h in localitati

Amice...Buc-Sev...sau Sev-Buc...sunt 330 km fix...de la intrarea pe autostrada...pana unde e placutza aia cu Drobeta Turnu Severin...cred ca am facut drumul ala de mult mai multe ori ca tine...

Sunt 100 - 110 km de autostrada...iar de la Craiova la Sev sunt 110 km...nu stiu cati km sunt intre Cr si Pitesti...dar logic ar fi sa fie 110 ...

Ca orase...ruta este aceasta...Bucuresti - Pitesti - Slatina - Bals - Craiova - Strehaia - Severin...din care...cu Pitesti-ul n-ai nicio treaba...Slatina are un fel de centura de pe care iesi foarte repede...Balsul pune mici probleme...Craiova iar nu te incurca...are ditamai centura...Strehaia are ceva gropi si mergi mai incet sau mai atent sa ocolesti gropile...sa dai doar in micile denivelari...etc...

Asa ca...nu-s 3 orase prin care treci efectiv, ci doua (Slatina nu se pune, ramane lungul Bals si micuta Strehaia)...

Indiferent ce ai zice...in general acel drum nu este foarte aglomerat...cu-atat mai putin duminica la ora aia...iar ala cu S-ul ce partie putea sa-mi faca...ca in linie dreapta ma lasa la 2 masini in urma :twoup:

Nu stiu ce viteze medii scoti tu...dar te asigur ca nu mi-am riscat viata (nu in ceea ce ma priveste pe mine, asa erau mari riscuri sa -mi iasa tot felu` de dobitoci care nu apreciau corect viteza mea de deplasare...) ...

Nu ies niciodata la plesneala in depasiri...

Dar da...am mers cu peste 120 km/h in localitatile care permiteau asta...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.