Jump to content

inlocuire ac cu climatronic

Recommended Posts

In primul rand salutari tuturor. M-am inregistrat si eu pe forumul votru desi inca nu am un BMW dar e in plan. Intrebarea mea este urmatoarea: daca as vrea sa pun pe o masina climatronic, ea avand momentan AC, ar fi posibil lucrul asta? Cam ce investitii ar necesita in cazul in care e posibil? Masina este un e46, 318d din 2004.Si inca o intrebare: daca masina are AC si nu climatronic, asta inseamna ca automat ii mai lipsesc si alte dotari sau nu exista o legatura intre tipul de climatizare si alte dotari? Multumesc. Edited by stef29

Aceasta cheltuiala o sa ti se para inutila dupa ce vei cumpara masina , bine ar fi sa iei masina si sa ai grija sa nu aibe si alte "problemute" care musai sa necesite investitie urgenta .

Ulterior ... poti sa iei in calcul si acea modificare , sincer nu am idee cat te-ar costa aceasta modificare , insa avand in vedere ca masina e E46 cred ca in jur de 700 - 1000 Euroi .

Bafta .

• 1 month later...
Aceasta cheltuiala o sa ti se para inutila dupa ce vei cumpara masina , bine ar fi sa iei masina si sa ai grija sa nu aibe si alte "problemute" care musai sa necesite investitie urgenta .

Ulterior ... poti sa iei in calcul si acea modificare , sincer nu am idee cat te-ar costa aceasta modificare , insa avand in vedere ca masina e E46 cred ca in jur de 700 - 1000 Euroi .

Bafta .

mi-am schimbat eu AC-ul cu clima automata la e46 in 12/07 la Contempo in brasov si am platit 4200 lei(era euro cam 3,3-3,4ron) din care manopera a fost 2400 lei!!!!!!

Si peste 6 luni am vandut masina LOL; un sfat...daca vrei sa iti pui optiuni dupa....DON'T! cea mai mare prostie pentru ca sunt super super scumpe;

Pai cu 1000 euro in plus, la sh iti iei piele+navi ca optionale la masina

Bafta

da. sa stii ca ai dreptate. se poate vedea la "masina mea" ce am luat in plus pentru 300E nu pentru 1000E. bine ca nu m-am grabit cu caruta aia cheala. se poate inchide si topicul. multumesc. Edited by stef29

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.