Jump to content

vand bmw 318d, 11.2004

InSidE

Recommended Posts

Tu privesti lucrurile total aiurea. adica o masina cu turbina schimbata si suspensia la 200k costa tot cat una la 200k fara nimic nou schimbat pe ea?

Acuma depinde si de om iar romanu cum vrea numai ieftineala si din alea cu km dati inapoi normal ca se avanta spre pretul cel mai mic. eu stiu ce schimbari are masina pot dovedi km, am facturi peste facturi de la bmw.. Stiu ca pretul e cam mare iar ultimul pret la care m-as desparti de ea ar fi un 12.800 daca nu o tin pt mine.. se vand masinii din 2002 la 7-8 mii si eu pe a mea din 2004 sa cer 9 mii ? atunci alea din 2006 sunt 12-13 mii ? uitate si pe mobile.de sa vezi pretu lor de afara la 318d. afara sunt pe la 8-9-10 mii neinscrise fara drum fara taxa 1000e si etc. Deci eu nu stiu cum s-a ajuns in romania masini mai ieftine ca in germania...

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tu privesti lucrurile total aiurea. adica o masina cu turbina schimbata si suspensia la 200k costa tot cat una la 200k fara nimic nou schimbat pe ea?

eu zic cã faptul cã ai schimbat alea, te ajutã doar s-o dai pe a ta cu 9500, În detrimentul alteia cu 9500, care nu are piesele schimbate.... <_< da' nu s-o dai cu 13000, În niciun caz. :) ai vãzut pe forum, era e39-le ãla tot cu atâtea piese schimbate, s-a cerut 16000, ºi s-a vândut sub 10.000.. :bashwall: românul nu plãteºte calitatea, oricâte facturi ai avea. mai bine o Þii. :unsure:

@blue, tin sa te contrazic ! Eu cred ca oricine pe lumea asta plateste calitatea, implicit si romanul. Numai initiatorul topicului nu intelege ca ce a facut el la masina se numeste intretinere, care-l ajuta sa vanda masina la pretul pietei, nicidecum cu 3000 euro peste. Ca daca turbina era picata si toate cele pe la suspensie si el nu le schimba, masina nu era la parametrii normali de functionare iar pretul la care s-ar fi putut vinde era undeva sub cel de pe piata, sa zicem in jur de 7500-8000 !!!

Nu aruncati cu pietre, dar asa inteleg eu comertul si mecanismele pietei !

@blue, tin sa te contrazic ! Eu cred ca oricine pe lumea asta plateste calitatea, implicit si romanul.

ãstra-i ultimu' care plãteºte calitatea... am vândut maºini de la 18 ani, mi-am fãcut o pãrere de ce cumpãrã românul. de ce crezi cã se vând acuma doar e46 cu 6000 de euro? cã doar nu toÞi simt criza...

Ma rog, poate am generalizat prin prisma propriei conceptii. Oricum, sustin cele de mai sus. Masina, sau ma rog, unele componente, s-au stricat, le-ai schimbat, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ceri peste pretul pietei fiindca ai avut grija de ea si ai intretinut-o. E totusi cam mult off-topic in ograda omului.

Bafta la vanzare !!!

bai nene da care-i pretul pietii ? ca nici in germania nu se dau la 7-8 mii unde mai pui si drumu si inmatricularea si tot.. plus ce mai tre schimbat la masina ca ce gasesti pe 7-8 mii au deja peste 150-170 de mii de km.. Edited by ins1dez

Din pacate pretul pietei il fac samsarii cu masinile lor de sute de mii de km, pe care le ia mult mai ieftin. Iar dupa ce dau km inapoi ies cu pretul semnificativ mai mic, inmatriculata in tara, decat in Germania, si cu km aparent aceeasi ca cele de acolo. Asta e tristul adevar, iar noi suntem victimele colaterale ale acestor negustori de fiecare data incercam sa vindem cate o masina.

si acu ma uit pe mobile.de si cel mai mic pret la 318d din 2004 e 6.900 si are 290 de mii de km si la noi in romania se da cu 6-7 mii inmatriculat cu mai putini km .. haideti sa fim seriosi alea nu-s pe bune <_< iar unu in mintile lui adica pe la 150 de mii de km sa zicem vreo 8.500 9000 iar ce zici tu despre samsarii aia intra pe autovit.ro si uita-te la statisici sa vezi PRETUL MEDIU pt 318d e 12 mii ... Edited by ins1dez

Cine sta pe acest forum stie ca userul"ins1dez" este un pierde vara care lasa posturi de tzatza din comuna Ciuciubatele din fata portii, pe orice thread deschis de useri de buna credinta (in general categoria vanzari).

Baiatule, ori te trezesti si treci de adolescenta si te comporti ca un user bmwclub ori te duci si lasi posturi pe deseneanimate.ro.

spor la vanzare dar pretul e mare desi ai schimbat multe la ea , eu la al meu tot un e46 am schimbat toate 4 injectioarele la bavaria care sunt inca in garantie turbina tot noua fulia etc ....dar nu ma astept sa`mi scot banii pe astea

spor la vanzare dar pretul e mare desi ai schimbat multe la ea , eu la al meu tot un e46 am schimbat toate 4 injectioarele la bavaria care sunt inca in garantie turbina tot noua fulia etc ....dar nu ma astept sa`mi scot banii pe astea

nu prea ai cum sa tii scoti.. de ce ai schimbat injectoarele, turbina?

e faza ca in germania masinile care sunt 'noi' adica turbina,injectoare.. toate piesele noi se vand la preturi de noi, iar la noi in ro... tre s-o vinzi la acelasi pret cu ala care vinde una cu 150k km si aia nici macar nu stii daca-s reali..

Stie sa gateasca de banii astia? sa spele? uite aici si inghite in sec, http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...53332&st=20 , http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=53680 <_< :) :bashwall:

Tine-o si pe asta sa ai ce duce, :unsure: :blink: :blink: http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=54940

herman pai tu ceri 4,500 pe o masina de 10 ani :wub: deci nush care e mai nebun dintre noi

stiu ca pretul e mare, pe la 12 mii m-as desparti de ea..

asta e suntem obligati sa ne raportam la pretul pieĂžei nici mie nu imi convine ca in 2 ani pierd peste 5k ...... pai le`am schimbat pentru ca au picat chiar nu ma fascina sa le schimb asa aiurea ca ieftine nu au fost deloc <_<

pai si acu daca ar fi sa iei o masina sh ai lua una la 8 mii care era tot cum era a ta? din ce am citit prin posturile tale am aflat ca ai descoperit ca masina avea 50k mai mult <_< desi ai luato la un pret bun 13.500 in 2006 ... dar vezi ce se intampla .. asa face romanu ia ce-i mai ieftin ... in fine tu ai simtit pe pielea ta ce si cum.. acu urmeaza si carcotasii astia care comenteaza ca e pretul prea mare s-o simta.. eu tot nu inteleg cum in germania o masina care are schimbate piese la ea se vinde mai scump iar la noi trebuie s-o vindem la pretul pietii la care se vand alea aduse de samsarii, dati km inapoi si etc.. dar nah asta e! Edited by ins1dez

bai nene da care-i pretul pietii ? ca nici in germania nu se dau la 7-8 mii unde mai pui si drumu si inmatricularea si tot.. plus ce mai tre schimbat la masina ca ce gasesti pe 7-8 mii au deja peste 150-170 de mii de km..

E ca la bursa; pretul pietii e cat vine unu si-ti ofera pe ea.

bai nene da care-i pretul pietii ? ca nici in germania nu se dau la 7-8 mii unde mai pui si drumu si inmatricularea si tot.. plus ce mai tre schimbat la masina ca ce gasesti pe 7-8 mii au deja peste 150-170 de mii de km..

E ca la bursa; pretul pietii e cat vine unu si-ti ofera pe ea.

:bashwall: <_< :)