Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

zgomot ciudat si nu mai mi se aprind luminile

addrian

Recommended Posts

va salut de ceva timp am zgomot ciudat ca un huruit la turatie mica cam 1300 rot/min se aude indiferent ca e in sarcina sau pe liber daca o turez la 1300 1400 rot/min parca ar fi un autobuz vechi ati mai intalnit ce ar putea fi

a doua belea nu mi se mai aprin becurile din porpagaj am pus aparatul de masura masa e buna dar pe firul de plus nu vine curent , am cautat de la sigurante toate sunt bune de unde ar putea fi multumesc.

am fost la un mecanic si pentru huruit mi a spus ca ar putea fi de la cuzineti arborelui cotit, <_<

scuze bmw e 34 525 tds/1995

Edited by addrian

simti vibratii in pedala cand pleci de pe loc?

nu nu se simt vibratii in pedala

nu chiar acum vin de la ea plecai cu ea de pe loc nu se simt vibratii numai daca o accelerez pe loc la 1300-1400 de ture si o dezaccelerez brusc se simpte o vibratie in pedala iar pe autostrada cateodata la 120km/h se simte o trepidatie in podea in partea fata a masini dupa viteza asta nu mai are numic

Edited by addrian

Controleaza tamponul cardan sa nu ai joc e facut dintr-un fel de plastic tare si se uzeaza asa face cand accelerezi si deaccelerezi si se simte o duduiala in podea

Controleaza trecerea firelor din masina in porbagaj se poate sa fie intrerupte si eu am o problema asemanatoare

Controleaza tamponul cardan sa nu ai joc e facut dintr-un fel de plastic tare si se uzeaza asa face cand accelerezi si deaccelerezi si se simte o duduiala in podea

Controleaza trecerea firelor din masina in porbagaj se poate sa fie intrerupte si eu am o problema asemanatoare

se simte si pe loc daca o accelerez cand e pe liber

va salut de ceva timp am zgomot ciudat ca un huruit la turatie mica cam 1300 rot/min se aude indiferent ca e in sarcina sau pe liber daca o turez la 1300 1400 rot/min parca ar fi un autobuz vechi ati mai intalnit ce ar putea fi

a doua belea nu mi se mai aprin becurile din porpagaj am pus aparatul de masura masa e buna dar pe firul de plus nu vine curent , am cautat de la sigurante toate sunt bune de unde ar putea fi multumesc.

am fost la un mecanic si pentru huruit mi a spus ca ar putea fi de la cuzineti arborelui cotit, <_<

scuze bmw e 34 525 tds/1995

FlanÂşa de cardan sau rulmentul cardanului intermediar.

daca ar fi de la flansa cardan sau de la rulmentul cardanului intermediar nu ar trebui sa se auda numai atunci cand mergi cu ea? zgomotul se aude si cand o accelerezi si o tii turata la 1300-1400 de ture pe liber nebagata in viteza?

va multumesc

• 3 weeks later...

va salut rezolvat astazi problema lumini in porpagaj

cauza firele care sunt pe partea stanga prinse de bratul care sustine capota porpagajului care sunt mascate de o protectie , desfacut protectia si izolatia manunghiului de fire surpriza 3 fire rupte , acum 3 zile am observat o nebunie inchis masina poziiti stinse cand ma uit pe fereastra lumina la numar functiona, asa ca astazi dupa ce am refacut firele este ok am lumina in porpagaj.

referitor la zgomotul la 1000-1300 ture pe loc sau in sarcina cred ca e de la patina lantului are cineva idee cum se schimba patina sau patinele lantului de distributie la bmw e 34 525 tds/1995

va multumesc

va salut rezolvat astazi problema lumini in porpagaj

cauza firele care sunt pe partea stanga prinse de bratul care sustine capota porpagajului care sunt mascate de o protectie , desfacut protectia si izolatia manunghiului de fire surpriza 3 fire rupte

La fel am pĂŁĂžit Âşi eu la E39.