Jump to content

suspensie e46 facelift

GabiBMW

Recommended Posts

Salut ca de obicei cum am o nelamurire postez aici daca nu gasesc ce-mi trebuia pe alte topicuri...de data aceasta as vrea sa ma ajutati si pe mine baietii de aici care se pricep si care si-au schimbat toate amortizoarele si arcurile la masina...eu am un e46 320d 150cp din 2003...si la gropi acum parca se simte mult mai puternic in masina..nu troncane cum batea bieleta antiruliu anu trecut...ci doar se simt vibratiile mai puternic in masina...cred k de la replicile ordinare pe18 de M5 foooarte grele pe care le-am avut toata vara trecuta...am fost la un magazin de piese auto si mi-a recomandat amortizoare+arcuri Monroe...ceva de genu la 12mil cu tot cu reducerea de 10% care zicea k mi'o face(ele erau cam 13mil asa zicea)

Voi sunte'ti mai experimentati decat mine si cunoasteti mult mai bine firmele care produc amortizoare si arcuri bune pt masina mea...nu ma intereseaza sa o las mai jos ca sunt gropi:(...vreau doar confort in masina cand conduc... Ce amortizoare imi puteti recomanda si mie si ce preturi? ca in 2 luni maxim vreau sa le schimb...

Va multumesc !

Presiunea in roti cat este acum ?

Din cate inteleg masina are cumva...garda la sol mai mare ?

pai presiunea este cam 2,2 iar garda la sol este normala...adica cum a iesit ea din fabrica...si nu are suspensie M sau ceva de genu

Off-topic <_< dar ca sa nu mia deschid alt topic prefer sa intreb aici ca tot este vorba de arcuri si amortizoare...cum aflu si eu ce arcuri am pe masina? nu sint stock...sint arcuri sport ( rosii ) care da o garda foarte joasa masinii...cum pot afla exact ce dimensiuni au si eventual ce marca sint? multumesc de ajutor...:)

Deci pana la urma ce firma de amortizoare+arcuri ar fi bine sa aleg Monroe la 12mil toate sau altceva??? ca de exemplu...ms ovy318i dar cred ca sunt prea scumpe cele zise de tine...pe mine ma intereseaza sa am confort in masina sa "trec fara sa simt gropile"..(stiu k este cam imposibil dar macar sa mai diminuez din senzatia naspa la gropi...repet nu troncane...dar vibreaza asa mai tare..inainte parca nu vibra asa...