Jump to content

Impact la 260km/h...

Nony

Recommended Posts

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

daca stiti zona , chiar nu ai cum sa prinzi 260 ...

Eu stau in Bragadiru...si zilnic fac drumul asta de cel putin 4 ori...si crede-ma seara mai ales daca nu merge semaforul de la capatul tramvaiului...poti sa pleci glont de la rond si pana in vale la "puscarie" sa ai 200 km/ora :) .

Sincer eu cred ca masina aceea avea 260....au avut noroc cu airbagurile alea multe, ma rog daca se poate spune "noroc" :bashwall: .

Pacat ca se intampla si astfel de evenimente....macar o secunda de acum inainte, cine isi aduce aminte de acest accident si de altele mai grave, sa se gandeasca de doua ori inainte sa "se joace cu destinul", pacat :unsure:

Ps: apropo de accidentul cu audi rs6....spune clar in colt dreapta ca " soferul s-a dat jos dupa impact si a sunat la salvare si politie"...deci <_< "Info: Audi RS 6 Twin Turbo V8 @ 250km/h +.

Driver got out, walked away and called emergency on his phone. Take note: this is one car, not two."

Edited by cristianiorga22

Nu cred eu ca a zburat pasagerul din dreapta bucati prin geam la 120 km/h

Nu cred ca a rupt un pom, a facut praf o masina, un om l-au adunat legistii bucati de pe strazi la viteza de 100kmh

si apoi, mai exista si povestea pentru copii ca acul vitezometrului a urcat singur la 260..

Povesti.

cred ca cel care era la volan a ramas cu piciorul pe acceleratie rotile s-au invartiti in gol si posibil ca asa sa fi ajuns la 260:)

scenariu:

"masina s-a rasturnat inainte de impactul care a blocat acul ceasului, intre timp soferul a ramas cu piciorul pe acceleratie".

Nu cred eu ca a zburat pasagerul din dreapta bucati prin geam la 120 km/h

In urma impactului, portiera din dreapta a masinii in care se aflau cei doi jandarmi s-a deschsi, iar pasagerul a fost aruncat la cativa metri distanta.

eu cred ca zbura si la mai putin de 100km/h daca nu avea centura..

poate avea chiar 260 km/h ...

Un Audi A6 2.7 TDI - dezvolta 179 cp

Un Audi A6 3.0 TDI - dezvolta 232 cp !!

... mai sunt si cu 299 cp, etc ...

hai sa nu mai facem teoria chibritului ... masinile astea chiar alearga ...

nu a stat nimeni sa dea la rotita kilometrajul masinii ... atat avea si gata ... <_<

corect..am vazut si eu stirea pe ProTv si nu stiu cum putea sa atinga prin Bucuresti o masina viteza de 260km/h chiar si Audi fiind. Nu cred ca este sigur sa determini viteza cu care se deplasa masina in momentul impactului ca fiind cea indicata (sau la care a ramas blocat) acul vitezometrului..In fine poate gresesc. <_<

aoleo prietene, tu nu intelegi ca este o erroare la ace, alearga masinile dar ca sa ajungi la o asemenea viteza iti trebuie ceva mai multi km, iar alta la mana cum am mai spus turatia nu poate ATINGE 5000+ in treapta 6, daca au mai fost altii curiosi sa vada cat poate masina lor cred ca ar fii observat ca nu depasesc 4500 rotatii in ultima treapta. Iar, nu am spus ca cineva ar fii pus acele cu mana era doar o expresie unde apare si cuvantul PARCA. Dar oameniilor le place senzationtalul (go on OTV) 260km/h, pardon 263 <_<). Pacat ca nu avem oameni competenti in politie sa faca o declaratie de presa calumea mai profesionista in schimb spun tot felul de idiotenii. Nu tin partea nimanui , nici nu ma intereseaza , dar prea abereaza unii rau de tot. Edited by Big990

iar alta la mana cum am mai spus turatia nu poate ATINGE 5000+ in treapta 6, daca au mai fost altii curiosi sa vada cat poate masina lor cred ca ar fii observat ca nu depasesc 4500 rotatii in ultima treapta.
La RS6-le tau, cam ce turatie ai la 260 in treapta 6?