Jump to content

Impact la 260km/h...

Nony

Recommended Posts

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

<_< Numai bine exxe. Iar ca distanta fara 4-5km nu reusesti, am testat un a6 3.0tdi quattro 08 automat , de la 240km/h incolo dureaza o vesnicie pana la 260.
Nu stiu cum e cu 3.0-ul ala, dar sa stii ca "vesnicia" aia poate fi influentata serios de vant.

Legat de viteza, la impactul cu copacul, sigur nu avea 260 ca ar fi mierlit-o toti. Dar se poate sa fi avut atat la ciocnirea cu masina politailor, pentru ca prea a spulberat-o.

pai sefu , ce mor de oamenii astia de citesc doar ultima pagina dintr-un topic, i-a arunca un ochi de la inceput poate te prinzi despre ce e vorba. E DIESEL!!! nu e RS6
Nu muri, ca e pacat. Da, daca e diesel ai dreptate, n-am fost atent.

Si daca e diesel de 300 de cai?

@florin83,

da, sigur ca poate sari prin geam si la 100km/h si la mai putin.

dar nu sa se despice in bucati, sa ajunga capul la 10 metrii de corp sau ceva in genu....

pai asa este nu e relevant, dar se pare ca pentru unii e dovada principala dupa cum da impresia si domn politist. Cred ca o sa fie proba dupa care o sa construiasca dosarul <_< , ajung in justitie si dau vina pe judecatori ca lasa infractorii in strada, pai daca fac dosare la tipar si fara dovezi/martori concludenti.

P.S: Care audi de 300 cai? nu exista audi a6 diesel de 300 cai , poate modificat. Te uiti prea mult pe mobile. Ti se pare audi-ul din cauza modificat?

Edited by Big990

pai asa este nu e relevant, dar se pare ca pentru unii e dovada principala dupa cum da impresia si domn politist. Cred ca o sa fie proba dupa care o sa construiasca dosarul <_< , ajung in justitie si dau vina pe judecatori ca lasa infractorii in strada, pai daca fac dosare la tipar si fara dovezi/martori concludenti.

P.S: Care audi de 300 cai? nu exista audi a6 diesel de 300 cai , poate modificat. Te uiti prea mult pe mobile. Ti se pare audi-ul din cauza modificat?

Dupa niste cautari, am vazut ca nu este a6 diesel de 299 de cai, cum scria pe mobile....

doar tfsi 3.0 299 de cai

Edited by roco123

<_<

eu nu imi pot imagina cum puteti afirma (cei care afirma) ca masina aia avea 260km/h la momentul impactului... pai nici căcat de analiza nu mai ramanea din pasageri.. hai sa fim seriosi

masina probabil in timpul accidentului a pierdut aderenta pe rotile motrice si soferul s-a proptit in pedala de acceleratie, masina fiind in viteza (ce a mai superioara) va da-ti seama ce se intampla...da?

Edited by io's

<_<

eu nu imi pot imagina cum puteti afirma (cei care afirma) ca masina aia avea 260km/h la momentul impactului... pai nici cĂŁcat de analiza nu mai ramanea din pasageri.. hai sa fim seriosi

masina probabil in timpul accidentului a pierdut aderenta pe rotile motrice si soferul s-a proptit in pedala de acceleratie, masina fiind in viteza (ce a mai superioara) va da-ti seama ce se intampla...da?

Stai linistit, ca in topicul asta mai a pus cineva un link cu un rs6 la 250km/h + accident, masina nu mai era, ma intelegi? nu mai era nici 20% din ea, INSA SOFERUL S-A DAT JOS DIN EA, A SUNAT POLITIA SI SALVAREA....

<_<

eu nu imi pot imagina cum puteti afirma (cei care afirma) ca masina aia avea 260km/h la momentul impactului... pai nici căcat de analiza nu mai ramanea din pasageri.. hai sa fim seriosi

Stai linistit, ca in topicul asta mai a pus cineva un link cu un rs6 la 250km/h + accident, masina nu mai era, ma intelegi? nu mai era nici 20% din ea, INSA SOFERUL S-A DAT JOS DIN EA, A SUNAT POLITIA SI SALVAREA....

da, am vz poze din accidentul de ft mult timp, norocul soferului e ca exact locul lui a ramas INTACT, se si vede :)

edit: si sincer , mie mi se pare mai mult a reclama pozele alea

eu cred ca nu-si imagineaza nimeni ce inseamna accident la ~250km/h

Edited by io's

@florin83,

da, sigur ca poate sari prin geam si la 100km/h si la mai putin.

dar nu sa se despice in bucati, sa ajunga capul la 10 metrii de corp sau ceva in genu....

asta cu depsicatu nu am citit/auzit-o in stire. <_<

Oricum eu sunt convins ca nici pe jumatate din viteza aia nu avea..

Daca avea 260 gaseau un cadavru si 3 roti (nu mai gaseau 4 oameni si 2 masini), printre mate direct cu carnat in ele ...

Aveau 100-120 asa dupa cum arata masina, nu sunt vreun expert dar daca m-ar intreba cineva cam asta e parerea mea ... <_<

Cum A6-le cu pricina e DIESEL poate fi maxim un 3.0TDI-Quattro de 233cp viteza maxima constructiva 247km/h,viteza care o prinzi cu greu pe o autostrada si unde ai nevoie de 2-3-4km distanta si cam 2 minute;pt ca la 220km/h de exemplu parcurgi 1km in cam 16-20 de secunde,lucru imposibil pe acea sosea.2 la mana acul turometrului era blocat la 5000rot/min lucru imposibil in ultima treapta de viteza.3 la mana in urma unui impact la o asemenea viteza,masina cat si pasagerii se imprastiau in sute de bucati pe o distanta de 500 de metri,se dezintegrau pur si simplu! Parerea mea este ca in urma impactului este posibil ca acele din bord sa se fi miscat in pozitia asta deci nici vorba de "263km/h" cum spune presa!

Ca idee:

A6 3.0tdi quattro este o masina puternica insa de la 200km/h urca cam greu,iar ca sa prinzi 250 ai nevoie de ceva sosea nu gluma!

In momentul impactului, acul de la kilometraj sare. Din ce vad in poze nu cred ca avea mai mult de 150. Totusi masina e lovita si audi sunt rezistente. La 260 daca lovesti un obiect fix, iti rupe gatul si muschii daca ai centura pusa. 260 e o viteza din care nu ai cum sa scapi cu viata in cazul unui accident. Bine, mai sunt si minuni. Edited by alex5aru

De fapt .. cred ca singura problema a topicului astuia e faptul ca masina respectiva era Audi ...

Adica... Domne' e Audi .. nu are cum sa ajunga la viteza de 260 km/h....

Ba ... va spun eu ca ajunge .. si asta destul de repede ...

Daca e motorul ala de 4.2 litri benzina ... 260 nu inseamna nimic ... ajunge la 280 fara sa sughita ... (vorbesc de masinile cu limitatorul scos)

Edited by bknight73

Era diesel, sigur putea ajunge la 260 <_<

Pai al meu e 3 litri diesel .. si urca fara probleme (are cip e adevarat... )

A nu se intelege gresit .. eu nu sustin ca avea 260 ... nu am fost acolo .. nu am de unde sa stiu ...

Dar e posibil sa fi avut ...

Plus de asta .. acul km nu "sare"

Si inca o chestie foarte importanta A6-ele si A8-ul au cusca de un aliaj de titan si nu mai stiu ce pentru sofer si pasagerul din dreapta!

Edited by bknight73