Jump to content

O mica problema la 320i

Recommended Posts

Rocco l-am desfacut,e nasoala chestia dupa cum banuiam,ledul e incorporat in sistemul electronic,si lipit deci nu se poate desface,si mie mi sa dus butonul asta datorita unei clapetute de metal care facea atingerea inauntru ca altfel era bun,mama dar ce ma enervat nu au putut sa puna si ei un bec,asta nu imi place mie la inginerii astia le complica si le fac super firave,acum al tin pe asta de rezerva ca am luat altul ala e bun butonul dar nu lumineaza ledul.

Pai pe spate nu am Rocco ca e coupe,de aceia am luato si coupe sa aiba cat mai putine geamuri si cat mai putine butoane si cat mai putine usi:) sa nu mai am probleme:)...(glumesc)...,pai da am trapa,merge ala de la trapa Rocco?nici nu stiu ce sa fac sa al las asa.......sa nu al als....,sau sa iau alt buton,fac colectie de butoane naiba....

Pai daca spune el cred ca se potrivesc ca poate a incercat,dar sa sti ca foarte multe butoane din astea cad din cauza unor mici lamele pe interior care se rup si cand apesi capacul butonului nu mai atinge acel buton mic din interior,cine a facut ''disectia'' unui asfel de buton stie si poate sa ai lipesti ceva in locul acelei lamele cu un lipici bun dar mai bine iei alt buton,o sa ma interesez cat o fi unu nou,la cat de firave sunt mai mult de 40-50 ron nu ar trebui sa fie.

Da merge de la trapa, e identic, schimba-le intre ele, si asa nu te uiti la tavan.

Se potrivesc la mufa?

La mine da, cel de la trapa e identic cu cele ce comanda geamurile fata.

Pe spate sunt diferite, in usile spate sunt iarasi diferite...

Pai se potrivesc ca si la trapa si la geamurile fata sunt in 2 faze, apesi prima treapta merge cat tii degetul, apesi si a doua merge sigur sus/jos.

Oricum eu o sa tin in torpedou Rocco un buton de rezerva,ca cine stie daca se defecteaza si nu mai pot sa inchid geamul,asa sa al am pe unu de rezerva acolo ca cine stie,apropo daca cumva se defecteaza geamul si nu se mai inchide cum al inchizi?deci vb de geamurile electrice si nu mai vrea nici cu alt buton,care ar fi solutia?si cu trapa la fel,a...la trapa e mai nasol de aceia nici nu o voi mai deschide decat foarte foarte rar,deci daca trapa de ex. nu se mai inchide,care ar fi solutia pe moment?

Ai 3 butoane la fel omule, e atat de greu de realizat ca poti sa le schimbi intre ele intr-o situatie nasoala?

Eu am avut o situatie naspa cu un buton la geamurile spate, mergea dat jos, dar sus foarte greu.

Trebuia sa dau jos si sa schimb intre ele butoanele...

Am cumparat alt buton, e ok acum.