Jump to content

BMW M6

alex_55

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

pakt ca e scumpa, eu unul nu mi-as lua o masina ca asta noua, mai bine imi iau galarado :) la 2hand, n-am dreptate?

ps degeaba e v10, f430 e v8, dar il RUPE la fel si galarado, nu stiu cat costa cu toate taxele, dar masina asta sare d 150mi, asa ca de ce sa arunc banii p una noua.

pps: la 100mi euro cat e la mana 2 , pot gasi si un galarado

ppps:Imi place designul! asa ca nu ma criticati :blink:

Edited by ScAcKi

Masinile sunt tari fara indoiala si oricine si-ar dori una oricare ar fi ea dar parerea mea e ca nu-si merita banii niciuna.

Preturile vehiculate in zilele noastre sunt cu cel putin 20-30 % mai mari decat ar trebui sa fie iar costurile de intretinere te fac de pretul unei alte masini.

Eh parerea mea oriscum

pakt ca e scumpa, eu unul nu mi-as lua o masina ca asta noua, mai bine imi iau galarado :) la 2hand, n-am dreptate?

ps degeaba e v10, f430 e v8, dar il RUPE la fel si galarado, nu stiu cat costa cu toate taxele, dar masina asta sare d 150mi, asa ca de ce sa arunc banii p una noua.

ppps:Imi place designul! asa ca nu ma criticati  :blink:

87051[/snapback]

mai citeste INCA ODATA performantele sa vezi ca, cam il bate pe gallardo

ppps:Imi place designul! asa ca nu ma criticati  :)

87051[/snapback]

si daca iti place gallardo inseamna ca iti place audi si daca iti place audi ai gresit forumul :blink:

Pot sa stiu si eu de unde sunt datele alea, sunt minciuni curate!!!!!!!!! :blink: :) :) :)

www.rsportscars.com , verificati aici datele adevarate, m6 ia suta in 4,5s ,maxim 300kmph iar galarado in 4.0 si ia peste 315kmph, deci de unde si pana unde un m6 bate galarado????????????????????

Iar din cate stiu eu audi apartin acum de porche!!!!!????????

Edited by ScAcKi

Pot sa stiu si eu de unde sunt datele alea, sunt minciuni curate!!!!!!!!! :blink:  :)  :)  :)

www.rsportscars.com , verificati aici datele adevarate, m6 ia suta in 4,5s ,maxim 300kmph iar galarado in 4.0 si ia peste 315kmph, deci de unde si pana unde un m6 bate galarado????????????????????

Iar din cate stiu eu audi apartin acum de porche!!!!!????????

87159[/snapback]

Lam...boul :D e mai rapid putin decat m6 pe suta.Motivul?!? GHICI! AWD iti zice ceva si greutatea redusa a masinii!? M6 derestrictionat atinge cu usurinta 330km/h. Exista clip pe google cu 336km/h aratati pe hud. M6 "in gear" probabil ca surclaseaza pe lambo.

Lambo stiu ca prinde suta in 4.1 sec. ATENTIE 0-100km/h <> de 0-60mph.

Iar M6 in 4.6 sec.

Edited by M-technik

Hmmm... zici ceva fals. Audi apartine grupului VAG... E adevarat ca Porsche au cumparat 20% din actiunile VW dar in nici un caz Audi nu apartine de Porsche... Dar la cat succes are Porsche nu se stie ce se va intampla in viitor, Porsche detinand la un moment dat atatea lichiditati incat nu mai stiau ce sa faca, cu ele...  :D

87189[/snapback]

poi de ce audi a4 seamana cu passatul, dak nu apartin amandoua p porsche? stiu ca am ajuns deja la off topic :blink: :) :) :) si lambo are 20%fata si 80%spate park, deci nu e mare diferenta

Edited by ScAcKi

poi de ce audi a4 seamana cu passatul, dak nu apartin amandoua p porsche?

87193[/snapback]

Audi-ul seamana cu VW pentru ca in VAG sunt Audi impreuna cu VW. Ce treaba are Porsche la folosirea unei platforme de la o marca a grupului la alta?

A, poate te referi la importatorul Porsche Romania :blink: , care le are in curte pe toate.