Jump to content

Vine primavara, ce jante sa-mi aleg pt

kewlya

83 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

ai de ales doar intre astea? arata bine modelul care il are BRANDEX pe masina...pe 19". are si Stefann de vanzare unele la fel.

din ce ai zis tu...cele de M3 (dar poate gasesti originale nu replici...daca te tine buzunarul <_< )

ai de ales doar intre astea? arata bine modelul care il are BRANDEX pe masina...pe 19". are si Stefann de vanzare unele la fel.

din ce ai zis tu...cele de M3 (dar poate gasesti originale nu replici...daca te tine buzunarul :) )

la 15 mil setul, is bune si replici, daca ma tin o vara is mutumit, am mai avut replici de M5 pe un E46 si m-au tzinut cam 1 an de zile,, am fost multumit! nu cred ca merita sa dai mii de euro pe un set originale care in momentul cand le zgarii iti vine sa musti din bordura de nervi <_<

am sa ma uit ce jante are Brandex.

Daca te uiti in configuratorul bmw.de pentru E92, acolo vezi jantele prevazute de bmw pentru E92. Dupa mine, cele mai frumoase sunt cele tip 188 V pe 17" mixte (adica 8x17 + 8,5x17 spate, pentru cauciucuri 225/45 fata si 255/40 spate). Le-a avut la vanzare 3xpert, originale, le poti vedea in pozele lui de la vanzari accesorii

Daca te uiti in configuratorul bmw.de pentru E92, acolo vezi jantele prevazute de bmw pentru E92. Dupa mine, cele mai frumoase sunt cele tip 188 V pe 17" mixte (adica 8x17 + 8,5x17 spate, pentru cauciucuri 225/45 fata si 255/40 spate). Le-a avut la vanzare 3xpert, originale, le poti vedea in pozele lui de la vanzari accesorii

Uite cum arata E92 echipat cu 188 V

Nu lua replici, sub nicio formĂŁ.

FĂŁ-ti o idee http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=153

mersi. 1 ora am cautat acum cateva zile un topic dedicat pe E90post si nu am reusit sa sa-l gasesc.

replici imi iau pt ca sunt ieftine si pot sa la schimb in fiecare sezon ca sa nu te plictisesti. am avut jante originale M pe E46-ele anterior si de cate ori le zgariam imi venea sa inebunesc de ciuda.

am cerut o oferta de la Ac Schnitzer pt. jantele din poll si mi=au raspuns cu frumosul pret de 800 euro bucata, iar eu dau 100 euro pe replici. iti dai seama cam ce sentimente trec prin tine cand freci intr-o bordura o janta de 800 euro <_<

Uite cum arata E92 echipat cu 188 V

sunt frumoase, dar nu mi se par deosebite, dintre cele originale imi plac dor cele recomandate de miken, adica astea

post-667-1236724219_thumb.jpg

Mã repet, nu lua originale. Nu se preteazã la maºini de genul. Le asiguri la CASCO ºi nu ÎÞi faci probleme dacã le zgârii de borduri.

Nu mi-o lua ĂŽn nume de rĂŁu acum cĂŁ am zis asta.

Te contrazici!

Mã repet, nu lua originale. Nu se preteazã la maºini de genul. Le asiguri la CASCO ºi nu ÎÞi faci probleme dacã le zgârii de borduri.

sincer nu mai am bani de originale, e criza :bashwall: am platit la reprezentanta in 1 luna, frumoasa suma de 17.000 lei care a inclus Paket M ( 9300 lei ) , Bmw Performance Exhaust ( 4100 lei ) , schimbat placute frane + lichid ( 2400 lei ) , service ulei + filtre 1100 lei , is terminat <_< si imi mai sta capul la un Bmw Performance Intake care costa 3300 lei + manopera + chip tuning la Upsolute Austria direct la headquarters ca nu am incredere in reprezentantii lor din romanica. chiar nu ma mai pot intinde la jante orginale :)

am masina in garantie si n-am chef sa se lege ca de fapt s-a stricat motorul ca am pus eu pachet m aftermarket si s-a stricat aerodinamica si s-a dus pistoanele sau cine stie ce aberatii, si in cei 9300 lei a fost si vopsit + manopera care oricum costa si ala vreo 300 euro la un service respectabil + shippment din germania inca vreo 150 euro, nu faceam afacerea vietii mele <_< , stiu ca ieseam mai ieftin dar n-am avut nervi de umblat aiurea. de performance exhaust is chiar multumit si l-am ales dupa review-urile de pe e90post, nu stiu ce ai citit tu pe acolo ...vezi si tu sectiunea de exhaust ca toata lumea o lauda. Edited by kewlya

sincer nu mai am bani de originale, e criza :bashwall: am platit la reprezentanta in 1 luna, frumoasa suma de 17.000 lei care a inclus Paket M ( 9300 lei ) , Bmw Performance Exhaust ( 4100 lei ) , schimbat placute frane + lichid ( 2400 lei ) , service ulei + filtre 1100 lei , is terminat <_< si imi mai sta capul la un Bmw Performance Intake care costa 3300 lei + manopera + chip tuning la Upsolute Austria direct la headquarters ca nu am incredere in reprezentantii lor din romanica. chiar nu ma mai pot intinde la jante orginale :)

Cum naiba sa te fure in halul in care sa dai 24 de milioane pe niste gunoaie de placute de frana si lichid? :-J:-J

la ce preturi au oamenii..... numa masina noua sa nu-ti iei daca esti obligat sa schimbi la ei tot daca nu pierzi garantia.

niste gunoie, la 330d E46 mi am schimbat cu discuri cu tot la vreo 18 milioane vara trecuta. daca trebuia sa schimb si discurile, cred ca le-o lasam lor sa sa creasca gaini in ea.

Daca plateai si pentru discuri, sigur te saltau de 5000-6000 ron total.....Dumnezeule....

vezi ca a mai aparut la vanzare un set de jante pe 19" cum au BRANDEX si Stefann, la un pret decent zic eu. in conditiile astea chiar cred ca merita sa iei originale, nu o sa-ti para rau...oricum daca te plictisesti de ele le vinzi mai usor decat niste replici pe 19".