Jump to content

cam cat ar costa reparatia?

BoSy

Recommended Posts

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

urmeaza sfatu lu grecu razvan, o repari si o pui de vanzare pe forum si scoti bani frumosi.

Da de unde iti veni, ce idee stralucita, dupa aia vezi cum apar topicuri cu probleme la masini, afirmatii de genu "m-am lamurit eu si cu BMW-ul" lasa omu sa o faca dauna totala si cu banii care ii ia de la asigurare si de pe masina pocnita cumpara una mai buna.

Asa a facut un prieten cu un Glof IV a primit dauna totala vre-o 7000 euro apoi a vandut masina cu vre-o 4500 si cu inca 1000 de euro ai lui si-a tras Golf V cu dotari frumusele si km foarte putini.

E cea mai avantajoasa solutie.

Edited by ionatan

ce-mi place cum isi dau cu parerea aici anumite "gaini" despre reparat masini, masina asta daca ai cat de cat habar o poti repara cu bani foarte putini... auzi la unul ca o scris mai sus ca reparatia masini costa 5000 de euro,

la cat de mult va stiti la masini is 100% sigur ca o mare parte dintre voi au masini care candva au fost dauna totala si voi habar nu aveti

Edited by matri][xx

ce-mi place cum isi dau cu parerea aici anumite "gaini" despre reparat masini, masina asta daca ai cat de cat habar o poti repara cu bani foarte putini... auzi la unul ca o scris mai sus ca reparatia masini costa 5000 de euro,

la cat de mult va stiti la masini is 100% sigur ca o mare parte dintre voi au masini care candva au fost dauna totala si voi habar nu aveti

las' că te pricepi tu la reparat maşini, parcă era să ţi-o iei şi tu şi tac'tu de la nuş'care de pe forum, că l-ai făcut să bată drumu' degeaba pt nuş'ce coajă lovită şi făcută ca ceapa, pe care o prezentai pe forum drept impecabilă. bine că acuma ai tupeu' să cotcodăceşti aiurea. <_<

Edited by blue6

ma mir de tine cat de profesor esti la reparat masini, daca sti cat costa repraratia la masina, fara sa o vezi la fata locului... Nici proprietaru nu stie exact situatia pe sub masina. Ma bucur ca tu si globul tau de cristal vezi tot

Tu te pui cu Mama Omida Auto??? <_<

las' că te pricepi tu la reparat maşini, parcă era să ţi-o iei şi tu şi tac'tu de la nuş'care de pe forum, că l-ai făcut să bată drumu' degeaba pt nuş'ce coajă lovită şi făcută ca ceapa, pe care o prezentai pe forum drept impecabilă. bine că acuma ai tupeu' să cotcodăceşti aiurea. <_<

mai prietene va astept oricand sa veniti toti la alba sa mio iau, nu mai fiti cu gura mare pe forum mai haidati odata la mine in oras sa va carati cateva picioare dupa cap ca sa nu mai aveti gura mare pe forumuri

Edited by matri][xx

mai prietene va astept oricand sa veniti toti la ... sa mio iau, nu mai fiti cu gura mare pe forum mai haidati odata la mine in oras sa va carati cateva picioare dupa cap ca sa nu mai aveti gura mare pe forumuri

vezi ca faci orasul de rusine ...

matrix de ce nu poti accepta ideea ca 2 oameni pot avea 2 opinii diferite ? Daca cineva nu e de acord cu tine , treci la faza "picioare dupa cap" in loc sa aduci argumente . A zis cineva ca masina se repara cu 5000 . Daca nu erai de acord veneai cu argumente ca el nu are dreptate si repara masina cu 1000 de euro si tot asa ...

mai prietene va astept oricand sa veniti toti la ... sa mio iau, nu mai fiti cu gura mare pe forum mai haidati odata la mine in oras sa va carati cateva picioare dupa cap ca sa nu mai aveti gura mare pe forumuri

tu mai bine taci ca deocamdata umbli cu jentile de iarna de la mine pe masina , alea ce ti leo dat tonea, toate sudate si indreptate,mai bine taci si veziti de treaba si asa esti mic in alba

Adica faza asta e vorba?

poate proba ce a afirmat pentru ca eu sunt "cumparatorul",iar el si cu alt membru forum au fost cu mine pana in Alba ca sa vedem masina.

Sa nu credeti ca m-am dus pana acolo pana sa cer multe detalii despre masina de la vanzator....cred ca am vorbit de luni si pana vineri de cel putin 12 ori.

L-am intrebat despre cartea service,despre suspensie,despre eventuale accidente,despre gradul de uzura al plasticelor/volanului/schimbatorului.

Mi s-a spus: nu-ti fa griji,masina e nelovita, IMPECABILA, interior ca nou.

M-am gandit ca in Ardeal oamenii sunt altfel decat cei din Bucuresti,am insistat la telefon sa-mi spuna de probleme ca nu are rost sa bat drumul pana acolo de pomana.

Primul mare semn de intrebare a aparut in ziua plecarii. Ma suna si imi spune ca a vorbit cu tatal lui,cel pe numele cui e masina, si ca taica-su a inmatriculat(!!!!) masina acum 2 luni,ca masina e in tara de 3 luni dar sa nu-mi fac griji ca taica-su in varsta de 40 de ani are super mare grija de masini,ca e la fel de impecabila blablabla. Recunosc, trebuia sa imi pun de aici un mare semn de intrebare pentru ca astfel de lucruri nu se fac,e imposibil de crezut ca fi-su de 20 de ani care se ocupa de vanzarea masinii nu stie ca taica-su are acum numere de Romania....

Ok. Sambata,dupa 6 ore demers ajungem in Alba-Iulia.Apare omul cu masina. Ma uit in interior la volan in primul rand,erau evidente urmele crase de uzura,schimbatorul pe partea superioara nu mai pic de lac/piele si acum are loc surpriza imensa. Ma uit la centuri si vad data fabricatiei 08/2001. Am crezut ca am un soc,il intreb pe baiat si imi spune: "Nu m-ai intrebat din ce an e masina(!!!!), pe internet scrie ca prima inmatriculare a fost 2003,ea e din 2001 dar a fost inmatriculata in 2003,pana atunci a stat in showroom".

Astea doar la prima vedere....a urmat mai mult in gluma si privitul in detaliu al masinii impecabile.

Aripa dreapta spate vopsita,cauciucurile noi erau uzate si crapate de vechi ce erau,suspensia sport era stoc,usa fata dreapta se inchidea mai greu si vad pe interior lacul scurs evident inlocuita cu ceva mai aftermarket pentru ca avea si un luft de vreo 3-4mm+ chederele care stateau ca pe gard pe usa. Pe tot parcursul intalnirii omul a insistat ca asta nu e masina ca la voi in Bucuresti,in autovit,asta e impecabila,ca el aduce masini ca in autovit la 4-5000eur....

Acum ma gandesc si imi pare rau ca nu l-am dat cu capul de capota si pe el si pe ta-su, ca altii i-ar fi bagat in portbagaj si i-ar fi obligat sa le plateasca drumul macar dar sper ca macar aici un moderator sa le modifice/stearga topicul, ca astia nu sunt forumisti,sunt tepari de cea mai joasa speta,samsari in adevaratul sens al cuvantului. daca imi mai aduc aminte ceva mai scriu pe aici

hai fie, dai o bere la urmatoarea intalnire :bashwall:

Pachule pai eu ti-am lasat alea 10 gagici crezand ca esti vreun smecher dar acum ca am aflat ca "esti mic in alba" se schimba treaba ... <_<

On topic : e dauna totala masina :)

Nu stiu de ce am impresia ca o sa ai timp cateva zile sa ii cauti prin Alba sau Cluj.

nu are rost sa ne certam aici pe forum ca tigani, nici macar nu ne cunoastem, dar nu imi convine astia care spun ca noroc ca nu miam luato de la ei si chestii de astea, ei nu stiau 2 boabe despre masini si or bagat de vina

imi pare rau ca am postat si mam aprins umpic, nu am nimic cu nimeni si nu vreau sa dau picioare la nimeni, dar daca uni spun ca mio iau de la ei la mine in oras vreau sa ii vad de ce is in stare

tu mai bine taci ca deocamdata umbli cu jentile de iarna de la mine pe masina , alea ce ti leo dat tonea, toate sudate si indreptate,mai bine taci si veziti de treaba si asa esti mic in alba

''jantele'', nu jentile. Degeaba ai capul mare, daca nu-ti foloseste la nimic...

hai fie, dai o bere la urmatoarea intalnire :)

Pachule pai eu ti-am lasat alea 10 gagici crezand ca esti vreun smecher dar acum ca am aflat ca "esti mic in alba" se schimba treaba ... <_<

Mic nu-s, ca mananc bine :bashwall: