Jump to content

Service : Ro sau De

Ady 3

Recommended Posts

Cum pot afla preturile la service-uri in afara si la ce fel de preturi practica la piese .

Evident sa fac serviceul in afara e mai mult decat tentant dar vroiam sa pot compara preturile pe car cei de aici le practica la piese cu cei de acolo, stie cineva ?

Hmm ma cam bate un gand serios as putea spune , luand in calcul sumele cu care am fost ofertat aici dar calitatea de care ma indoiesc ma gandeam ca poate as iesi mai ieftin si as dormi si mult mai linistit plus calitatea serviciilor nu cred ca intra in discutie in mare parte a cazurilor.

Ce parere ai Dane..?!?

Oare cum as putea afla cat ar fi costurile la unele piese in De sau in Austria (din pacate nu vorbesc germana).

Stiu persoana care si-a luat un E60 din Germania si a intrat la un service pentru ca sesizase o problema pe drum. Masina la relantiu avea un mic tremurat. I-au schimbat aiurea galeria de admisie. De fapt era o problema de la un injector. Injectorul a fost descoperit la noi.

Chestia cu serviceurile mi se pare o legenda la fel cum si o masina adusa de dincolo este mai buna. Povesti!

Inteleg, daca cumperi 1000 de masini din DE si 1000 din Romania media sa fie mai buna la cea din DE (drumuri mai bune, alt regim de exploatare) dar daca iei o masina din DE si o masina din RO, trebuie comparate individulal. Deci poti lua clar tepe.

La fel e si cu serviceul. Poate 25 de serviceuri din DE sunt mai bune decat 25 de serviceuri din RO dar un service din DE poate fi si mai slab si mai neprofesionist decat unul din RO.

Bala: daca pleci la sigur gasesti service mai bun, daca te duci in germania si te plimbi printre nuci.. ca poate poate gasesti un service, intr-adevar poti sa iei teapa.

Tarifele de service pentru "samsari" sunt altele, si desi poate prietenul tau isi aducea masina personala, a intrat in aceeasi categorie.... de exemplu la A4... cu pompa de apa blocata, pompa a costat 60 euro, cureaua 20 euro, si manopera 200.. pentru ca masina era destinata pentru romania...

Acea persoana si-a adus propria masina un 530d E60. A platit aiurea 700 de euro pe admisie.

Eu nu zic cum e mai bine. Fiecare face cum crede dar am vazut si oameni fericiti ca au fost pe dincolo cat si oameni tepuiti. Eu, personal, sunt convins ca nu este o regula ca dincolo ar fi mai bune serviceurile...

Per total sa nu iese mai scump si mai prost decat daca si-ar face masina in Ro.

sunt useri pe forum care merg in vest la service-uri. decat sa iti schimbe romanii toate piesele pana afla ca de fapt nu s-a rezolvat problema, mai bine mergi in munchen cu o programare si masina va fi ca noua. totusi e mai scump ca la noi (sau la egalitate cu AB) si nu merita pentru o revizie, sau un schimb de ulei.

Merci de raspunsuri toate au fost foarte la subiect.

Nu am de schimbat nimic momentam ca nu am prea condus-o cat a fost iarna asta dar ma gandeam ca acolo as dormi mai linistit ca totul a fost facut cum trebuie .

Asa este poti lua teapa daca nimeresti unde nu trebuie dar eu m-as fi dus la celasi service unde am facut mai multe verficari si inspectii.

Eram curos daca preturile la piese sunt mai ieftine la dealerii BMW de acolo sau la fel ca aici.

P.S. : ai nevoie de ''oarecare'' siguranta cand rulezi cu peste 250 ca totul e OK

Merci de raspunsuri toate au fost foarte la subiect.

Nu am de schimbat nimic momentam ca nu am prea condus-o cat a fost iarna asta dar ma gandeam ca acolo as dormi mai linistit ca totul a fost facut cum trebuie .

Asa este poti lua teapa daca nimeresti unde nu trebuie dar eu m-as fi dus la celasi service unde am facut mai multe verficari si inspectii.

Eram curos daca preturile la piese sunt mai ieftine la dealerii BMW de acolo sau la fel ca aici.

P.S. : ai nevoie de ''oarecare'' siguranta cand rulezi cu peste 250 ca totul e OK

Nu mai merita ca la o masina din generatia veche sa te mai stresezi pentru serviceuri....

De cate ori mergi cu 250km/h?

Nu are rost, crede-ma, si eu am gandit la fel la inceput!

Nu stiu ce sunt alea tolerante la supape dar ma refeream la consumabile .

Se pare ca aveti cam dreptate ca nu se merita dar la valoarea de vanzare a masinii nu credeti ca conteaza daca serviceurile si intretinerea a fost facuta in afara?

Am vazut mai multi care ignora faptul ca masiniile pe care le-au luat sh au sau nu carte de service. Majoritatea au dat mai multa importanta faptului ca masina e de afara decat ca e din Ro si a fost intretinuta bine.

Eu la a mea am. Si am si un dosar cu facturi dar nu stiu daca va avea un impact mare acest fapt atunci ca o sa o vand.

Cartea sevice era un argument al samsarilor cand vindeau masini in targuri.

Daca mergi si cumperi din Germania la reprezentanta BMW sau un dealer serios atunci cartea service e credibila, se poate urmari un istoric al masinii, dar daca masina a venit pe filiera "orientala" turci arabi si alte specii sansele sunt mici pt ca masina sa aiba carete de service adevarata.

Un tip care aduce masina la comanda spunea ca marea lor majoritate a masinilor desi le-a adus tipla nu aveau cartea tehnica pt ca proprietarul nu o preda la dealer, atunci comanda el una sa stea romanasul linistit. Mi-a zis ca nimeni nu i s-a plans vre-odata ca a avut probleme la masina. De parca cartea service daca e in torpedou ar aduce un plus de fiabilitate.

Nu stiu ce sunt alea tolerante la supape dar ma refeream la consumabile .

Se pare ca aveti cam dreptate ca nu se merita dar la valoarea de vanzare a masinii nu credeti ca conteaza daca serviceurile si intretinerea a fost facuta in afara?

esti nebun <_< risc sa iau warn da nu ma pot abtine;ba da..conteaza pe criza asta unde ai facut service-ul..conteaza pretul,in rest..