Jump to content

E60 525dA vs E46 320ci -> 177 cp vs 170 cp

Andrei92

E60 525dA vs E46 320ci  

83 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

posibil sa fie o surpriza cu E46 ...dar mai bine sa se dea ,am mai daramat eu odata un mit din asta cu dizeul la aceasi putere e za best pe cand aveam ursul <_<

pentru cei care spun ca pe distanta mai mare bate 5-ul

http://www.carfolio.com/specifications/mod...car/?car=119713

http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=74448

sunt chiar curios ce o sa faca

Nu conteaza unde se 'dau'...<_< In mod sigur nu pe calculator...:)

Mor de curiozitate sa aflu rezultatul...:bashwall:

Mai sunt si altii care sustin unul din modele, dar cu alte argumente in afara de ale mele (cuplu, greutate) ?

Cand o simti si cum o simti. O fractiune de secunda inainte sa dea in nas ca nu mai are putere, undeva pe la 6500(asta daca este o rivalitate chiar foarte mare si nu sepoate risca o infrangere <_< ). Dar oricum ii trage 5-arul. Parerea mea

Pentru motorul pe benzina, la cat recomandati schimbarea vitezelor ? 6000 rpm ?

aici nui vorba de matematica...te chinui sa inveti mecanic unele treburi pe care le simti in picior dupa vreo cateva mii de km, nu sunt expert insa conduc aceeasi masina de vreo 5 luni si stiu exact cat poate, pana unde poate, cat pot trage de volan in curba fara sa pierd aderenta, cu ce viteza poate urca un deal...pe tine te vad in felul urmator: " urmeaza dealul parca a zis ciupanezu ca la 2000 rpm e submotorizata deci consuma mult, ar fi mai bine sa urc cu a 2-a sa fie plaja de turatii ok" <_<) ceva de genu faci tu si pe buna dreptate stresezi omul....

Ontopic cred ca e46 bate 525 la o diferenta de masina...pana la 100km/h!

Edited by clau18

Pentru motorul pe benzina, la cat recomandati schimbarea vitezelor ? 6000 rpm ?

acolo unde motorul dezvolta puterea maxima, in cazul de fata la 6250rpm (ma rog.... in jurul valorii de 6250) si asta e valabil cam pt toate motoarele <_<

Depinde foarte mult de sofer . Spre exemplu eu cu E46-le meu 320ci 2.2 170cp pot spune ca simt masina si o cunosc si pot bate un 525da tinand cont ca e automata. Am si experimentat in 2 cazuri.

Ce ai experimentat ? da si tu mai multe detalii. personal nu cred ca faci un 525dA, decat pe o distanta mica.

Pai despre ce vorbim ca nu inteleg......vorbim de "liniuta" corect ? Adica 402m .... nu ?

170cp benzinar vs 177cp diesel . Diesel mai greu cu 200kg + cutie automata . Trebuie sa fie cine stie ce inginerie sa iti dai seama ..... unii dintre voi vorbiti vorbe.

P.S. 325i 192cp vs 530dA 218cp . Cu un sofer capabil , 325i-ul e undeva la egalitate ..... poate o idee mai in fata 530dA dar atat <_< 330i 231cp nici nu intra in discutie ! Totusi 530dA 218cp are 0-100km in 6.9sec iar 325ci (care e mai greu decat sedanul) are 0-100km in 7.3sec . Si totusi e o diferenta de 25-30cp intre ele , nu de "doar" 7cp ca intre 320ci si 525dA :)

P.S.2 525dA 0-100km = 8.3 sec . 320ci 0-100km=8.3sec :bashwall:

Edited by Stefann

325 e90 218cai vs 530d e60 218cai <_< bate clar e60 e testata din toate directiile si de pe loc , si din mers , etc :)

deci nu prea cred ca benzinarul de aceasi putere cu dieselul il face ... plus ca e diferenta dubla de cuplu !

ca sa n-o mai lungim sa facem o linie :bashwall:

tema pentru intalnirea din buc de sambata sau duminica cand o faceti :unsure: si apoi postati filmul aici !

325 e90 218cai vs 530d e60 218cai :) bate clar e60 e testata din toate directiile si de pe loc , si din mers , etc :bashwall:

deci nu prea cred ca benzinarul de aceasi putere cu dieselul il face ... plus ca e diferenta dubla de cuplu !

ca sa n-o mai lungim sa facem o linie :unsure:

tema pentru intalnirea din buc de sambata sau duminica cand o faceti :blink: si apoi postati filmul aici !

Eu vorbeam de E46 325i , nu de E90 . E90 325i are 0-100km in 6.7sec fata de E60 530dA care e mai intarziata . Mai punem la socoteala si faptul ca 0-100km/h e una si 402m adica "liniuta" e alta ...... parerea mea e ca vorbesti aiurea ca e60 530d bate e90 325i <_<

P.S. De ce vorbim de motoare mari pe motorina cu motoare mici pe benzina ? :blink: Nu e fair.....

320i 170cp vs 520d 163cp ..... 325i 218cp vs 525d 177cp ...... 330i 231cp vs 530d 218cp !

eu m-am dat cu 325i cu masina mea din semnatura ... si nu m-a facut de nici un fel , bine diferenta nu era mare , de un bot sau jumate de masina ....

so daca vrei pui 330i 231 cai cu 530d tot de 231 cai facelift si atunci nu fi tot atat de sigur , poate va castiga din diferenta de greutate !

gandeste-te si la altceva ... e diferenta de dinamica , de tren de rulare , de aerodinamica , sasiu , etc deci nu privi doar dpdv al motorizarii ... plus de asta ca sunt motoare de generatii diferite <_<

salutare.am incercat eu de mai multe ori benzina vs diesel.am un 320ci 150 cp si am dat liniutza cu un 320d tot de 150 cp.de pe loc nu pleca din fatza mea eram la egalitate dar eu plecam ushor din fatza lui doar de pe la 6000 rpm in fiecare viteza.am dat si din mers in viteza a 2-a de la 50 km/h iar aici din cauza cuplului mai mare pleca inaintea mea cu jumate de masina sa zic asa dar in a 3-a il ajungeam dar nu il depaseam cu mai mult de 3 sfert de masina.acuima referitor la cele 2 masini despre care e vb nu stiu ce sa zic.. isi pot da seama doar pe sosea.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.