Jump to content

E60 525dA vs E46 320ci -> 177 cp vs 170 cp

Andrei92

E60 525dA vs E46 320ci  

83 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Eu nu m-as risca la pariuri . E60-ul e automat , nu trebuie sa faci nimic . E46 e mai complicat , e manual . Daca soferul habar n-are de cum sa-l conduca il rupe in doua . Nu m-as risca la pariuri strict din acest motiv !

Depinde foarte mult de sofer . Spre exemplu eu cu E46-le meu 320ci 2.2 170cp pot spune ca simt masina si o cunosc si pot bate un 525da tinand cont ca e automata. Am si experimentat in 2 cazuri.

Ce ai experimentat ? da si tu mai multe detalii. personal nu cred ca faci un 525dA, decat pe o distanta mica.

P.S. 325i 192cp vs 530dA 218cp . Cu un sofer capabil , 325i-ul e undeva la egalitate ..... poate o idee mai in fata 530dA dar atat <_<

Asta a fost chiar tare. Doar atat iti zic: pe langa diferenta de CP, 530d are cuplu de 500nm.

Va multumesc pentru opinii...insa v-as ruga sa NU mai degenerati in E90-uri, 325i-uri, sau 530d-uri...

E vorba strict de E46 320ci si E60 525d

Zicea cineva de soferul 3-ului. El este un sofer foarte bun, care-si cunoaste masina si a mai avut experiente de acest gen (liniute & others)...

E interesanta chestia cu schimbatul masinii, insa, cel cu E60-ul este si "stapanul inelelor", si la ala se termina turometrul la 4500 rpm..

Adica, vreau sa spun ca nu stiu cat de experienta are...<_< NU zic ca e sofer prost, este chiar bun, dar, una' e sa conduci toata ziua diesel si apoi sa te urci in benzinara...

Plus ca conteaza foarte mult sa-ti cunosti masina inainte de a o exploata la maximum...

Offtopic 1 : Airhead, ce cuplu ai acum la masina ?

Offtopic 2 : Vi duminica la intalnire ?

Depinde de şoferi, maşinile sunt foarte apropiate.

Pe de altă parte, nu văd de ce era nevoie de un topic pentru aşa ceva.

Cele două maşini sunt destul de normale din punct de vedere al performanţelor, nu cred că este o confruntare atât de interesantă.

Să se dea şi gata, vorbele sunt de prisos. <_<

Edited by Ciupanezu

<_<

Incepi si tu ca myxage ? Daca eu vreau sa compar 318i cu 318d le compar, pentru ca pentru asta e forumul...

Nu cred ca masinile trebuie sa fie foarte puternice sau performante pentru a le compara...

Mie comparatia din topic mi s-a parut interesanta...cui nu-i convine sa nu citeasca...:)

<_<

Incepi si tu ca myxage ? Daca eu vreau sa compar 318i cu 318d le compar, pentru ca pentru asta e forumul...

Nu cred ca masinile trebuie sa fie foarte puternice sau performante pentru a le compara...

Mie comparatia din topic mi s-a parut interesanta...cui nu-i convine sa nu citeasca...:)

Eu nu Ăži-am zis sĂŁ nu le compari, eu doar mi-am spus opinia Âşi anume cĂŁ astfel de comparaĂžii nu sunt interesante dar sunt inutile.

De ce?

Pentru cĂŁ este mult mai simplu sĂŁ se ĂŽntreacĂŁ cei doi Âşi sĂŁ vezi astfel care dintre cele douĂŁ maÂşini este mai rapidĂŁ.

O comparaĂžie teoreticĂŁ poate fi interesantĂŁ ĂŽnsĂŁ una practicĂŁ este mult mai concludentĂŁ.

Bai...ce veste naspa tre' sa va dau....

A nins ca dracu azi-noapte...acum pe DN1 te dai cu schiurile <_< :)

Nu cred ca vreunul din cei doi soferi se risca sa mearga cu +200 kmh pe ninsoarea asta...:bashwall:

chiar nu e de facut liniute in perioada asta pentru ca am ajuns si eu alaltaieri dimineata de pe banda 1 pe banda 2, involuntar, intr-o curba inainte de Predeal si nu aveam mai mult de 40 la ora. desi sunt foarte curios de rezultat, pentru ca efectiv nu stiu pe cine sa pariez, eu zic sa mai astepte <_<

Bai...ce veste naspa tre' sa va dau....

A nins ca dracu azi-noapte...acum pe DN1 te dai cu schiurile <_< :)

Nu cred ca vreunul din cei doi soferi se risca sa mearga cu +200 kmh pe ninsoarea asta...:bashwall:

Sunt rĂŁvĂŁÂşit.

BĂŁnuiesc cĂŁ existĂŁ alte ocazii ĂŽn viitorul apropiat.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.