Jump to content

E60 525dA vs E46 320ci -> 177 cp vs 170 cp

Andrei92

E60 525dA vs E46 320ci  

83 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

in cateva zile ar tb sa se topeasca... deci in curand vor avea ocazia.

eu zic ca e60 o sa castige fara pb. dif intre ele e prea mica si daca soferul de pe e46 face cea mai mica greseala la schimbatul vitezelor nu mai are nici o sansa. la automata e mult mai usor....

in mod normal castiga 320i dar masinile sunt foarte apropiate.

daca soferul de benzinar stie sa conduca eu zic ca bate.

daca insa se vine cu intrebari de genu la ce turatie tre sa schimb, atunci castiga ala cu automata.

apropo, daca vrei sa scoti tot dintr-un motor,nu se schimba nici macar la puterea maxima ci dupa, cand puterea e deja in scadere (uite-te pe graficul de putere).

aici fiecare sofer tre sa-si stie bine masina.

oricum, daca nu ar conta soferul eu ma duc pe 320i. 200kg e enorm si sa nu uitam de cutiile de viteze.

toata lumea spune ca la viteze mari se duce e60, eu nu as fi asa de sigur. in general la viteze mari benzina e mult peste diesel.

iar cei 7cp nu au cum sa anuleze diferenta de greutate.

referitor la cuplu, cred ca s-a mai discutat despre ce inseamna cuplul motor si ce inseamna cuplul la roata ... deci ... mizez pe 320i

rezultatul nu stiu daca va fi relevant. soferul, starea tehnica, filtre, combustibil ... important e ca fiecare sa se simta bine in masina lui si sa aibe grija sa nu intreaca masura. e foarte periculos cand sunt ambitii la mijloc.

Edited by dcnitu

Sunt curios si eu de nu mai pot...

Sper din tot sufletul sã aibã loc marea liniuÞã, sã fii ºi tu liniºtit.

VorbeÂşte cu cei de la ProTV BraÂşov, poate-i trimit pe ĂŁia de la Promotor sĂŁ vĂŁ dea startul.

Ce-ai bre ? <_<

Mda..funny... <_<

Carti nu prea-mi place sa citesc, fotbalul, vorba lui Tien - inutil sport, m-am dus intr-un club sa joc biliard, dar, deh, sambata seara n-am gasit nimic liber...

Doar ce am venit de la o plimbare cu E46-ele din titlul, si iar am aceasi intrebare...

Am fost pe drumul unde vreau sa se desfasoare liniuta, si, este destul de uscat..adica nu-i zapada..

Sper sa va dau maine un link...:)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.