Jump to content

Modificare faruri lupa E30

angeleyes

Recommended Posts

Salutare tuturor membrilor BMW Club <_<

As dori o parere referitor la farurile cu angeleyes...Mentionez ca am un BMW E30 si am din fabrica faruri cu lupa...(am sa atasez si o poza)

Intrebarea mea este daca pe farurile actuale se poate monta cerculete angeleyes...fara ca sa fiu nevoit sa cumpar tot farul...

Astept parerile voastre..msm

ms..chiar nu stiam daca se poate pune sau nu..

Si cum mi-ati recomanda angelurile...cu leduri sau cu neon? si exista de puteri diferite

si ma intereseaza daca stie cineva de ce putere se poate pune halogen pe fata maxim? merge mai mare de 55? <_<

Apoi deoarece vreu sa imi schimb bacurile cu halogene..intrebarea este : Se poate pune cel ce are incorporat faza scurta si lunga si pe farurile de faza scurta..si se aprinde doar scurta aunci din ele?

• 5 weeks later...
ms..chiar nu stiam daca se poate pune sau nu..

Si cum mi-ati recomanda angelurile...cu leduri sau cu neon? si exista de puteri diferite

si ma intereseaza daca stie cineva de ce putere se poate pune halogen pe fata maxim? merge mai mare de 55? <_<

Apoi deoarece vreu sa imi schimb bacurile cu halogene..intrebarea este : Se poate pune cel ce are incorporat faza scurta si lunga si pe farurile de faza scurta..si se aprinde doar scurta aunci din ele?

Xenon nu este decat de 35 si 55 W . Problema este ca , odata ce cresti puterea , sunt mai greu de controlat , adica daca nu ai farurile reglate bine lumina incepe sa bata aiurea si deranjezi f tare pe ceilalti . Nu uita ca , odata cu instalatia de Xenon trebuie sa faci si mici modificari la alimentarea lor , iar daca sunt de 55w , sa ai mai mare grija cu traseul , pt ca sunt mai fortate putin decat cele de 35 W .

Parerea mea : pune Xenon pe faza scurta ( 5000 K ) , pune halogen bun , de marca , gen Philips pt faza lunga ( nu lumina albastra ! ) si daca iti mai raman bani pune si pe proiectoare tot Xenon ( 4300 - 5000 K ) , DAR numai daca sunt in stare f buna . Vor fi f putine situatii in care vei vrea sa aprinzi faza lunga , apoi numai pt flash-uri , este MULT mai bun halogenul decat Xenon-ul !

Angel-eyes-urile le mai gasesti si cu un fel de tub CCFL , un fel de plastic moale care se aprinde , dar nu f tare . Oricum ai alege cercurile la tine , pe acel far nu se va observa clar acel cerc , ci numai o lumina mai puternica sau mai slaba in far . Incearca sa fie ALB , nu albastru si cat mai fiabil ( adica sa reziste in timp si sa se aprinda cat mai uniform ) . Parrea mea este ca banii de cerculete si leduri mai bine le bagi in lumina buna si sanatoasa pe masina ... in timp imi vei da dreptate !