Jump to content

Vand 318i 2007

lullu

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Nu inteleg de ce o vinzi daca merge bine si nu are probleme!

Iar daca ai nevoie de bani la cat pierzi la ia acum in timp de criza mai bine astepti pana trece criza si poate iei un pret bun pe ea!

Pe timp de criza nu e de vandut masini (se pierde foarte mult la ele) ci de cumparat!

Cine a adunat bani albi pentru zile negre acum poate face miscari inteligente!

Ai pierdut 4000 de euro "dintr-un foc" de cand ai deschis topicul pana la ultima oferta!

Merita (sa pierzi atat daca masina e buna)?

Ama, poate ca deranjez pe unii cu prezenta mea pe acest topic, dar iti spun ca nu are nici un rost sa fi tendentioasa. Pot baga mana in foc pentru masina dlui. Liviu. Dumnealui o vinde pentru ca s-a plictisit de ea cel mai probabil, nu pentru ca masina ar avea vreo problema. Sau poate ca vrea diesel, iar. Eu am cumparat de la dl. Liviu o masina acum un an si jumatate si nu ma pot plange deloc de ea.

Edited by alex mihalciuc

Nu inteleg de ce o vinzi daca merge bine si nu are probleme!

Iar daca ai nevoie de bani la cat pierzi la ia acum in timp de criza mai bine astepti pana trece criza si poate iei un pret bun pe ea!

Pe timp de criza nu e de vandut masini (se pierde foarte mult la ele) ci de cumparat!

Cine a adunat bani albi pentru zile negre acum poate face miscari inteligente!

Ai pierdut 4000 de euro "dintr-un foc" de cand ai deschis topicul pana la ultima oferta!

paaai, da-mi si mie vreo 5k si t-i dau cand vand masina :lol:

da, de acord cu tine, cine a adunat... oricum, daca eram atat de disperat, pana acum o lasam si eu la 11-12k sau, cine stie, o dadeam

la amanet :)

Ama, poate ca deranjez pe unii cu prezenta mea pe acest topic, dar iti spun ca nu are nici un rost sa fi tendentioasa. Pot baga mana in foc pentru masina dlui. Liviu. Dumnealui o vinde pentru ca s-a plictisit de ea cel mai probabil, nu pentru ca masina ar avea vreo problema. Sau poate ca vrea diesel, iar. Eu am cumparat de la dl. Liviu o masina acum un an si jumatate si nu ma pot plange deloc de ea.

Nu e nimic tendentios doar am intrebat.

Daca sa plictisit asta e. Da uneori la masini ... plictiseala .... costa bani, si nu sunt multi ca el, care-si permit sa schimbe masina doar pentru ca s-au plictisit de ea!

Eu personal daca o luam de noua (sau aproape noua) nu o dadeam asa de repede!

Felicitari pentru ca ai parte de o masina buna si pentru el la fel pentru ca stie si poate sa intretina corespunzator masinile pe care le cumpara!

Nu e nimic tendentios doar am intrebat.

Daca sa plictisit asta e. Da uneori la masini ... plictiseala .... costa bani, si nu sunt multi ca el, care-si permit sa schimbe masina doar pentru ca s-au plictisit de ea!

Eu personal daca o luam de noua (sau aproape noua) nu o dadeam asa de repede!

Felicitari pentru ca ai parte de o masina buna si pentru el la fel pentru ca stie si poate sa intretina corespunzator masinile pe care le cumpara!

mersi :)

sincer, imi doresc un coupe (e92, in vis) dar, asta e...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Salut, Iti aduc din state 330XI din 2006 la 13.000 EURO (Inmatriculat) FUll, FUL, FULL, FULL si tu vrei 19.000 EURO pe un 318?????

Lasa-ne cu dumele, locuiesc in US si stiu foarte bine preturile. Il aduci reparat sau busit si il repari in RO. Tu ce cauti cu reply-ul asta in vinzarea omului?

:) stai linistit, dupa unii ca el, ar fi trebuit s-o fac cadou la vreun orfelinat sau vreun sanatoriu de batrani...

Eu personal, nu cred ca in ziua de azi mai poate fi cineva fi atat de tolomac, incat sa-si cumpere o masina (la un pret mai ridicat) fara sa-i faca o verificare mai amanuntita.

Aaa, daca-ti iei una cu care sa "te dai", la 2-3k de eur, ok.

... si-a facut si omu' putina reclama :lol:

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.