Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Incepator, cutie automata... tractiune pe spate...

trafficante

Recommended Posts

1. Am permis doar cutie automata.

2. Am gasit un bmw seria 5 touring an 1994 motor 2,5 diesel ...270.000 km ( tractiunea pe spate )

3. Inmatricularea nu-mi fac probleme ca am pe cineva la bulgari care se ocupa cu asa ceva si mi-a zis sa stau relax ca ma rezolva cu 400 euro cu procura,act de vanzare cumparare,asigurare,rar.....itp si ma rog altele...ce-or mai fi.

4. Sunt incepator

5. Masina care vo prezint sta in parcul auto a unui prieten si nu o vinde si mi-o da aproape gratis 500 de euro...atita o dat el dincolo la un neamt

6. Ce sa fac ziceti voi ? garantie o luna..pe urma la revedere umblu 3 luni cu numere rosii si o inmatriculez la bulgari...

Acum va intreb eu ... ; incepator, cutie automata...tractiune pe spate...ce ziceti o sa ma descurc...adica eu is multumit de cum arata masina si tot conduc destul de bine.....inca nu am incercato urmeaza sa ma duc sa o vad si sa o incerc..voi ce ziceti...tinand cont de banii care-i dau .....e moka tot...ptr mine ca am doar voie cutie automata e foarte ok in banii astia. El o puso cu 1400 la inceput no luato nimeni si-acuma o puso cu 1100 no luato nimeni ...dar mi-o da mie la 500 sa se scape de ea...smile.gif ! Doar tre sa merg la parcul llui so vad..

Ce ziceti ? are rost sa o iau!??! Mie imi este cam frica ca poate no sa ma descurc la inceput mai ales pe tractiune spate....... eu scoala am facut pe cutie automata si mi-a zis instructorul ca in materie de condus nu am probleme... asa ca.....ma tenteaza sa o iau ....fiindca eu cred ca as putea sa o conduc...!

http://www.bestauto.ro/bmw/520/autoturism/auto/1072385.htm asta e masina! mersi mult..

Edited by BoBo
titlu

conteaza ce am vrea noi? <_< doar tu esti cel care o cumperi si o vei conduce.

la banii astia nici o bicicleta n-ai cumpara...restul de concluzii le tragi si singur..

P.S.: daca zici ca esti incepator...ai grija cu parcatul unei astfel de masini ca valaul asta e cam lung :)

Edited by micky

cum adica ai voie numai cu automata?

Simplu nu pot sa-mi intind mana dreapta doar 90 de grade;) asa m-am nascut cu malformatia asta.. pot sa conduc si manuale..dar mie cam greut si tre sa fiu si atent la traffic. Asa ca am decis sa conduc pe automata si-am facut scoala pe automata si-am primit pe automata. Fizic sunt om sanatos tot...dar cu o mica malformatie asta e.

Multumesc...chiar ma impresioneaza ca nimeni nu zice nu ti-o lua . Dar toate lumea imi zice ma vezi ce scumpa e aia..si aia.

Adica la prima vedere cand ti se zice ...ca vezi sa nu-ti pice aia de pe motor sau aia...iti da impresia ca daca cumperi respectiva masina o sa mergi 2 zile si-o sa stai pe bara 2 saptamani. Va multumesc mult....si ...vad ca e ok in clubul bmw...!

Simplu nu pot sa-mi intind mana dreapta doar 90 de grade;) asa m-am nascut cu malformatia asta.. pot sa conduc si manuale..dar mie cam greut si tre sa fiu si atent la traffic. Asa ca am decis sa conduc pe automata si-am facut scoala pe automata si-am primit pe automata. Fizic sunt om sanatos tot...dar cu o mica malformatie asta e.

Multumesc...chiar ma impresioneaza ca nimeni nu zice nu ti-o lua . Dar toate lumea imi zice ma vezi ce scumpa e aia..si aia.

Adica la prima vedere cand ti se zice ...ca vezi sa nu-ti pice aia de pe motor sau aia...iti da impresia ca daca cumperi respectiva masina o sa mergi 2 zile si-o sa stai pe bara 2 saptamani. Va multumesc mult....si ...vad ca e ok in clubul bmw...!

nu stiu daca mai e valabil in ordonanta de guvern..dar stiu ca este un art care scuteste taxa de prima inmatriculare auto pt persoane cu deficiente...deci ...poate ai noroc si nu mai tre sa fugi la bulgari..intreaba la RAR.

nu stiu daca mai e valabil in ordonanta de guvern..dar stiu ca este un art care scuteste taxa de prima inmatriculare auto pt persoane cu deficiente...deci ...poate ai noroc si nu mai tre sa fugi la bulgari..intreaba la RAR.

Man nu beneficiez de asa ceva fiindca nu am un handicap asa sever asa considera ei. Si nu m-am milogit si n-am profitat de dizabilitatea mea. CE sa faci asta e romania ! Poate daca as insista mai mult as reusii dar nu ma tenteaza. Ma descurc eu cum pot ,,,,,,,,

eu am avut foarte multe masini cu cutie automata,de la 1800cmc pana in 5000cmc toate cu tractiune pe spate (mercedes si bmw) si nu am avut niciodata nicio problema la condus,ba chiar dimpotriva imi place mai mult tractiunea pe spate,si nici iarna nu am ramas niciodata impodmolit niciunde.

iti dau un sfat care ar fi bine sa-l urmezi pentru ce eu asa m-am obisnuit cu cutia automata,macar 2-3-4 zile vezi tu pana te obisnuiesti,tine piciorul stang sub tine lipit de scaun,ca sa te obisnuiesti sa controlezi pedalele doar cu piciorul drept,pentru ca si mie mi s-a zis la fel si dupa 100 de metrii mi-am bagat picioarele si am zis ca nu am nevoie de astfel de sfaturi ca ma descurc eu,asa ca nu mi-am mai tinut piciorul lipit de scaun,si la primul semafor din reflex am sarit cu piciorul stang dupa ambreaj si am apasat frana iar cu dreptul am ramas pe acceleratie moment in care am sarit cu capul in parbriz...bine ca era seara si nu era nimeni pe drum ca cine stie...ti-am povestit toate astea ca sa realizezi ca nu-i de joaca cu cele doua picioare ale tale si cu cele doua pedale care la are o masina automata,ca se poate intampla ve-o nenorocire la orice pas pana nu te obisnuiesti,iar dupa ce te obisnuiesti...poate n-o sa mai vrei cutie manuala...

GONZO: Zău ? Si unde iti scrie asta in permis <_<

DA ! Daca nu ai voie cu 3 pedale se specifica in permis ! La scoala in primele lectii nu ma descurcam cu ambreiajul ca ma fenta instructorul din pedala si mi-a sarit tzandara m-am luat cu instructorul in gura si m-am dus la altul cu 2 pedale dar cand ala cu 2 pedale mi-a zis ca o sa am specificat in permis "doar 2 pedale' m-am razgandit...

Sunt sigur ca te vei descura. ia masina si hai in club ! Nu uita ! nu masina ucide sau tractiunea spate ci felul in care te dai la ea... masina raspunde precum o agresezi.... O forjezi te musca, esti bland cu ea , e blanda cu tine...

Faptul ca iti pui problema denota ca gandesti ... Doar idiotii nu se tem de nimic. Te vei obisnui repede si va fi OK.

Masina asta ca motorizare nu e chiar o fiara.... Stiu ca poate te impresioneaza un BMW ca incepator dar in scurt timp iti vei dori una cu mult mai nervoasa....

Mi-am adus aminte de o chestie.... Ai grija cu Bulgaria ca situatia nu e chiar asa de simpla.... Pt motoarele de peste 2000 au si ei taxe FOARTE MARI. IN UNELE CAZURI MAI MARI DECAT IN ROMANIA !

ATENTIE !

Bafta

Edited by the_rifle

DA ! Daca nu ai voie cu 3 pedale se specifica in permis ! La scoala in primele lectii nu ma descurcam cu ambreiajul ca ma fenta instructorul din pedala si mi-a sarit tzandara m-am luat cu instructorul in gura si m-am dus la altul cu 2 pedale dar cand ala cu 2 pedale mi-a zis ca o sa am specificat in permis "doar 2 pedale' m-am razgandit...

Nu cred cã existã aºa ceva În Codul Rutier românesc.

Sa nu exageram cu bulgarii. Nu tot ce zboara se mananca! Nu capacitatea e problema, ci puterea masinii. Cum 105kW<120KW, costul inmatricularii e muuult mai mic decat in Romania.

Oricum pretul e pomana. La banii aia abia iti iei motorul de TDS, ce sa mai zic de masina intreaga! Nici nu stiu de ce mai stai sa te gandesti. Doar verific-o putin sa nu fie alte probleme cu ea, furaciune, acte, cutie, motor ciufulit. Sa nu dai 500 pe ea si sa bagi triplu in alte mizerii. In rest numai de bine despre masina. Spor!

Cea mai buna idee este sa o iei si sa amani la maxim inmatricularea. Astfel, daca ai probleme cu ea nu o mai inscrii si o dezmembrezi. Si garantat scoti si profit mare.Si la fier vechi daca o duci iei pe ea vreo 10 milioane minim. Numai geamurile, farurile, stopurile, si barele fata-spate vandute second cred ca fac minim 300 euro. Restul la fier vechi si deja iesi pe profit cu 100 euro.Deci nu sta pe ganduri.

Cred ca esti in situatia de a nu crede ce ti se intampla, e prea ieftina si ti se pare ca ceva nu e in regula . Da Domnule , e super ieftina masina , pomana chiar , daca nu e furata sau amanetata , iao fara sa stai pe ganduri la banii astia . Garantat iti scoti banii pe ea , in orice situatie - revanzare - dezmembrare - amanetare - etc etc .