Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Incepator, cutie automata... tractiune pe spate...

trafficante

Recommended Posts

Prieteni am revenit am vazut masina si este super ok. Adica este cam neingrijita..dar este super buna! bancheta spate este cam rupta adica tapiteria de pe ea....tablaria este ok.......cand i-am dat cheie...s-au aprins toti martorii am facut o tura cu masina si a fost super ok.

Ce ziceti de un seat 1.8 din 1994 ??? benzinar.... dotari cam slabute un servo .....,oglinzi incalzite si cam atit..!

Prieteni am revenit am vazut masina si este super ok. Adica este cam neingrijita..dar este super buna! bancheta spate este cam rupta adica tapiteria de pe ea....tablaria este ok.......cand i-am dat cheie...s-au aprins toti martorii am facut o tura cu masina si a fost super ok.

Ce ziceti de un seat 1.8 din 1994 ??? benzinar.... dotari cam slabute un servo .....,oglinzi incalzite si cam atit..!

ma dami mie bmw u ala si iati tu seatu....si toata lumea e fericita...

mai baieti seatul este cam micut si de aia ma gandeam dar nu-mi plac dotarile de la el..cam slabut....si de aia ma gandeam...ca este totusi o masina de oras ....ca si incepator.

Tinand cont ca eu am facut scoala pe un rover 216i nustiu ce sa zic... sincer va spun bmw-ul ala ma gandesc ca poate tre sa ai experienta sa-l conduci macar vreo 300 de ore... <_< dar na...eu nu am experienta si condus singur inca deloc si sper sa ma descurc pe bmw am spus ca o sa ies cu doar seara:)!!! momentan si nu prea ma bag la parcari decat...unde-s minim 2 locuri libere;) in rest sper sa ma descurc!

Chiar imi place cum gandesti , de am gandii toti asa.............

Cat despre masina , ia BMW-ul fara ezitare , nu exista placere mai mare , nu??? Placerea de a conduce , BMW! O sa te obisnuiesti cu dimensiunea masinii , incet incet si cu calm se rezolva totul. <_<

Bafta!

In conditiile in care singura problema e lipsa ta de experienta, eu zic sa nu mai stai pe ganduri. Au mai spus si colegii, o sa-ti iei mersul, nimeni nu s-a nascut cu volanul in brate. Conteaza mai mult soferul, decat ,,bolidul,,.Daca ai accese de vitejie, nu mai conteaza ce masina iti iei.

De cand am automata parca nu ma mai atrage manuala. Am 19 ani dar nu ma dau in vand dupa liniute chestii. E mai comoda automata. Am avut 2 bmw-uri pana acum , un e34 si acum un e36 si tot la fel m'am urcat si eu, fara experienta. Cum spuneau colegii nostri de forum, tine mai mult de sofer decat de masina. Deci sfatul meu este sa iei bmw-ul deoarece nu ai sa regreti.

Salut

Nu trebuie sa te sperie faptul ca e BMW si/sau ca are tractiune spate. Riscul sa faci ceva rau in caz in care nu ai experienta apare doar in cazuri extreme (derapaj pe suprafete alunecoase sau la ruperea aderentei pe suprafete normale). Iar cunoscatorii spun ca e mai indicat sa ai tractiune spate decat fata.

Faptul ca e un BMW ar trebui sa iti dea chiar o anumita siguranta pentru ca masina e bine echilibrata, stabila si are franele f. bune. Doar ca e BMW nu inseamna ca e mai greu de condus ci chiar invers. Uite, de ex. eu am dat unui coleg pe a mea sa vada cum merge (520i). Colegul abia a terminat scoala de soferi si nu a merg decat cu un Logan (la scoala) si un Matiz. Nu a avut nici o problema cu BM-ul si a zis ca se conduce super. La cat de precaut esti (cel putin pe forum) nu ai de ce sa iti faci probleme. E o masina f. buna, chiar si pentru un incepator...

ia BMW-ul si nu mai sta pe ganduri. Pe cei care ii vezi la stirile de la ora 5 sunt teribilisti si inconstienti si ajung unde ajung din cauza vitezei, nu din cauza tractiunii spate sau a BMW-ului condus. Ca multi care sunt inconstienti si teribilisti isi iau BMW crezand ca are si pilot automat care te scoate din cacao la 160km/h pe ploaie e cu totul alta problema. Ideea este ca si in alta masina la viteza asta deznodamantul e similar...

oficial am cumparat bmw-ul:) ptr ca era singura masina care chiar ma incantat cu adevarat. pe langa cei 500 de care vam zis.... am mai cumoparat o baterie noua 270 ron,1 filtru de motorina 120 ron;) si masina merge ca unsa. In 2-3 zile va pun ....poze cu masina!!!! Si ce sa zic...ma bucur ca am intrat in lumea voastra a bmw-urilor!

oficial am cumparat bmw-ul:) ptr ca era singura masina care chiar ma incantat cu adevarat. pe langa cei 500 de care vam zis.... am mai cumoparat o baterie noua 270 ron,1 filtru de motorina 120 ron;) si masina merge ca unsa. In 2-3 zile va pun ....poze cu masina!!!! Si ce sa zic...ma bucur ca am intrat in lumea voastra a bmw-urilor!

bine ai venit!

te asteptam cu pozele.