Jump to content

BMW E39 TM

inga

Recommended Posts

• Replies 488
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

da bine dau jantele alea pe ea....pfff, cred ca maine trec pe la tine !

treci treci esti invitatul meu :D

treaba serioasa acolo......

nu ar fi fost mai bine daca dadeai jantele jos cat e in service?

chiar ca odata si cu chestia asta....scap de orice urma de kit de pe masina !!!

-usile leam schimbat...

-capota am schimbat...

-aripile le-am schimbat...

-praguri etc...

nu se intampla nimic cu ele....SPERRRR :twoup:

va fi o masina noua,bafta si abia astept sa o vad pe strada :punk: langa a mea evident :( :)

da si eu sper...si mai sper sati iasa filmele cu vandutu si etc ca e prea faina !!! :)

ce semnatura ai ma.... how low CAND you go ? :(

din cand in cand i go .... very low... :D

e low a lui nimic de zis....vedem ce reusesc si eu .... !!! concurenta e aproapeeee amiceeeeeeeeeeeeeeee...... :D

foarte,foarte frumoasa masinuta ta.

imi dau seama cata munca si cati bani te-a dus acest vis pt ca si eu...

numai bine si spor la treaba in continuare :)

da....cam toate distractiille costa intradevar !!! mersi :twoup:

1 prag e sus....

http://img248.imageshack.us/img248/1963/p1706101555.th.jpg

Edited by inga

da....cam toate distractiille costa intradevar !!! mersi

1 prag e sus....

Ma gandeam ca le modifici cumva :twoup:

nuuuu ......au o linie asa frumoasa ....E39 e o masina foarte,foarte eleganta si orice chesti in plus fie ea cat de subtila poate deranja ochiul foarte tare ....si in plus nu vreau sa fac experimente pe pielea mea ::)))

Respect omule pentru ce ai facut la masina asta.Se pare ca ai un sac fara fund pentru ea.Eu cred ca ar merge o navigatie ecran mare si ma gandesc ca motorul ala poate sa mai scoata ceva caluti, pe la 250 ar fi ok :twoup:. Bafta in continoare sa ne anunti si pe noi cand ii gata proiectul.

Respect omule pentru ce ai facut la masina asta.Se pare ca ai un sac fara fund pentru ea.Eu cred ca ar merge o navigatie ecran mare si ma gandesc ca motorul ala poate sa mai scoata ceva caluti, pe la 250 ar fi ok :). Bafta in continoare sa ne anunti si pe noi cand ii gata proiectul.

daaaa....bine zici cu caluti .... or sa creasca si aia (am in plan un compresoor) ,dar momentan vreau sa termin odata cu exterioru la ea pentru ca, chiar arata in ultimul hal iar dupa o sa urmeze si ce ai enumerat tu mai sus!!!si dap...cu bani bagati etc aveam un E60 smecher....dar na stiii cum e.... unde mai era distractia ??? :twoup:) mersi si sa ne auzim de bine

lasa e60-ul, vorba ta unde e toata distractie....si eu m-am gandit mult si chiar masina arata ok, mai ales a ta !

da aratat nu arata deloc ok ...dar aici sper sa ajung !!! perfectiunea nu o so pot atinge dat fiind faptul ca am luat masina intr-o stare mai mult decat proasta !!! asta este....situatie in care am fost nu prea mia dat de ales!!! aici intervine si vorba lu Ciupanezu .... daca iei un E39 tras....O SA BAGI O CARUTA DE BANI IN EA!!! :twoup:

daca ai pasiune poti sa faci orice, pot spune ca la tine ii cu carul. :twoup: meriti multa admiratie pt ce ai facut pana acum la ea.....sper sa pot si eu sa fac la fel avand in vedere ca in curand imi incepe viata de familie, nu stiu cati bani si mai ales timp pot sa ii dedic !

daca ai pasiune poti sa faci orice, pot spune ca la tine ii cu carul. :) meriti multa admiratie pt ce ai facut pana acum la ea.....sper sa pot si eu sa fac la fel avand in vedere ca in curand imi incepe viata de familie, nu stiu cati bani si mai ales timp pot sa ii dedic !

uneori in viata intervin alte prioritati...eu mai am mult si bine :twoup:

daca ai pasiune poti sa faci orice, pot spune ca la tine ii cu carul. :) meriti multa admiratie pt ce ai facut pana acum la ea.....sper sa pot si eu sa fac la fel avand in vedere ca in curand imi incepe viata de familie, nu stiu cati bani si mai ales timp pot sa ii dedic !

uneori in viata intervin alte prioritati...eu mai am mult si bine :twoup:

Asa am zis si eu . Deocamdata mai bag bani in masina si in alte nebunii pana se poate . Cand nu se mai poate vedem ce o fii :) !!!

Succes la vopsit si la terminatul masinii !

partea de tinichigerie sa incheiat....de luni masina intra la pregatit pentru vopsit!!! revin cu poze....

Felicitari inga!!! :)

Trebuiesc poziiliii profiii :)

daaaa....or sa fie de album clar!!! ceva simplu si cu gust.....stii tu mai bine!!! felicitari pentru carnet :twoup:

• 3 weeks later...
In prima poza arata super ok....a iesit super, felicitari dar ce-i cu pozele urmatoare, alea 2 in care vad ca ai ceva faruri de nfl !

de proba...am vrut sa vad cum dau ...!!! :twoup:

In prima poza arata super ok....a iesit super, felicitari dar ce-i cu pozele urmatoare, alea 2 in care vad ca ai ceva faruri de nfl !

de proba...am vrut sa vad cum dau ...!!! :twoup:

clar ca dau mai bine alea de FL. felicitari, chiar ti-a iesit super !

Salut.

Poti sa-mi dai te rog mai multe detalii despre service-ul unde ti-ai facut masina .Am de lucru la partea fata a masini (tinichigerie si vopsit cateva elemente).

Am cheltuit o gramada de bani prin service-urile din Lugoj si tot nu a iesit cum vreau eu . :twoup:

Daca ii recomanzi ca si oameni seriosi astept un PM de la tine,sa nu poluam topicul.

Multumesc anticipat.

Bafta cu masina ..Si asteptam poze proaspete. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.