Jump to content

BMW E39 TM

inga

Recommended Posts

• Replies 488
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

multa munca.....multe sticle de pepsi.....multe drumuri,cabluri,mufe.....dar o iesit cum trebuie.... :twoup:

dap bine zis...sper sa termin odata ce mai e de pus pe ea si o sai fac niste poze.... mersi lau :)

IS curios cum a iesit.Bafta.Daca ii pui si un 3.0d sub capota e exact ce trebe :) :twoup:

omul are un 2.8i nu stiu de ce ar vrea un 3.0 si mai ales diesel. Dupa cum il stiu eu pe alex :), benzina ii ok !

IS curios cum a iesit.Bafta.Daca ii pui si un 3.0d sub capota e exact ce trebe :( :)

NUUUUUUUUUU..... am sechele bine intemeiate cu diselarele !!! raman p benzina... iar daca o sa ma tina buzunarul o sal supralimentez putin sai urc calutii!!! revin cu niste poze...

IS curios cum a iesit.Bafta.Daca ii pui si un 3.0d sub capota e exact ce trebe :( :)

omul are un 2.8i nu stiu de ce ar vrea un 3.0 si mai ales diesel. Dupa cum il stiu eu pe alex :D, benzina ii ok !

daaaa....mai mult decat ok !!! stiii tu ce stiii cristi.... :twoup:

A iesit foarte bine pana acum ! Asteptam alte poze!

Bafta !

am sa fac niste poze putin mai profi.... cu rezultatul final....

Repede cu pozele ca sunt foarte curios, apropo mi-am facut oglinzile :twoup: sunt happy !

• 2 weeks later...
Felicitari, a meritat munca. Imi place cum a iesit. :)

Da cu toba ce ai facut ca parca nu o vad. :twoup:

toba nu e momentan... am cumparat una draguta dar nu am apucat inca so montez, face parte de micile detalii la care inca mai am de lucru !!! mersi pentru aprecieri

Foarte frumos a iesit.....pacat de locatie insa nu cred ca aveai altceva !

locatie....dap e loc si de mai bine!! cand o sa termin la ea tot ce mai am in cap ... sper sa gasesc o locatie mai interesanta!! mersi cristi

faina rau masina... :)

faina rau mai ales fata de in ce hal o fost...mersi !!!

Arata superb ! Felicitari !

mersiii saxx....te astept prin tm cand ai drum si concediu evident !

deci superba masina...gentiile is dementiale ce bine dau...

mersi ..... iar cu rotile ....parca,parca ar fi loc si de mai bine !!!

mersiii saxx....te astept prin tm cand ai drum si concediu evident !

Prin decembrie ajung acasa si stau in jur de 3 luni ! Anu trecut eram in medie 5 zile din saptamana in Timisoara ! In comuna asta pierduta de lume in care locuiesc ma plictisec ! Pe viitor trebuie sa ma stabilesc in TM neaparat :twoup: Tinem legatura !

Daca cumva vrei sa dai jantele ma anunti si pe mine poate m-ar interesa :)

Incaodata iti zic ca masina e superba ! Sper sa ajung si eu cu a mea la nivelul asta !

Edited by sax1987

Prin decembrie ajung acasa si stau in jur de 3 luni ! Anu trecut eram in medie 5 zile din saptamana in Timisoara ! In comuna asta pierduta de lume in care locuiesc ma plictisec ! Pe viitor trebuie sa ma stabilesc in TM neaparat :twoup: Tinem legatura !

Daca cumva vrei sa dai jantele ma anunti si pe mine poate m-ar interesa :)

Incaodata iti zic ca masina e superba ! Sper sa ajung si eu cu a mea la nivelul asta !

Prin decembrie ajung acasa si stau in jur de 3 luni ! Anu trecut eram in medie 5 zile din saptamana in Timisoara ! In comuna asta pierduta de lume in care locuiesc ma plictisec ! Pe viitor trebuie sa ma stabilesc in TM neaparat :( Tinem legatura !

Daca cumva vrei sa dai jantele ma anunti si pe mine poate m-ar interesa :(

k...dai tu un semn! iar de ajuns nu vad de ce nu ai ajunge...masina ta de unde vrei sa pleci se prezinta intro stare mult mai buna decat se prezenta a mea cand am inceput! deci sppor....

ps. rotile e discutabil ca inca is in tratative pentru un alt set...dc ma inteleg cu baiatu am sati dau un semn!

foarte frumoasa masinuta,chiar facuta cu mult gust si multa rabdare :)

dap multumesc si chiar ca rabdarea a fost cu nemiluita...pt ca am investit 1 oara in necesitati si apoi in optic etc!

Frumoasa masina :) , arata asa cum trebuie sa arate un E39 in 2010, place, trezeste admiratia, Bravo :twoup:

ma bucur sa aud asa lucruri marete despre masina mea , mai ales ca stiu in ce hal am luato...si eu is multumit dar parca,parca e loc de putin mai bine ! tot ce mai ramane e sa mai lucru putin la detalii...

Toti speram ca intr-o zi sa ajungem la acest nivel (cel putin eu din punct de vedere al e39-lui vorbescu ! ) Multa bafta in continuare si sa ne auzim cu bine !

da da ms....cand termin cu asta ma apuc de un urs :twoup:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.