Jump to content

BMW E39 TM

inga

Recommended Posts

• Replies 488
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Foarte tare masina, mafia car mai exact, sa te plimbe sanatos ! Daca ajungi prin ct vino sa o vedem si noi.

dap...prin ct sigur mai ajung...dar nu stiu cand !!! dau eu un semn...mersi

p.s se vand rotile...daca e cineva interesat !

• 3 weeks later...
Arata senzational!!! Sa ai parte de ea.

mersi !

Chiar vroiam sa intreb de ce nu are grile de facelift !! Acum e completa .

da...acum lucrez la detaliii ...grilele de facelift,toba is cateva dintre ele ! mai putin si o sa fie completa....:twoup:

si-apoi o vinzi :) ca va cunosc eu .....asa faceti voi.... bagati toata pasiunea posibila intr-o masina si dupa va lipsiti de ea si o luati de la inceput cu alta :(

da da .... se poate :twoup: ! momentan mai am de lucru ....deci e safe :)

Niste detalii despre toba ?

este de inox toata....pe ea scria ceva made in Germany pentru E46 ! sa lucra mult pentru a o adapta pe E39 ...si pentru a fi cat mai discreta ! seara faina

Edited by inga

Ma intereseaza daca e zgomotoasa si de unde ai cumparato daca poti sa imi spui, thx

eu am luat-o de la un prieten ce sia dat-o el jos de pe un E46....deci nu am luat-o de noua ! iar de zgomotoase nu e....are un sunet imfundat .... foarte discret ! e asa cum am vrut eu .... sa nu imi urle in draci ....etc !

pare rau ca nu te pot ajuta cu mai mult...

Merci de info oricum, asa ceva caut si eu, cu 2 iesiri si sa nu fie zgomotoasa, daia te intrebam :)

da si la mine 1 prioritate o fost sa nu fie zgomotoasa....pentru ca, chiar nu e cazul sami urle tobele pe E39 ....exceptia e bineinteles un M5 ! :twoup:

• 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Cum se simte cu softul ? Se simte ceva la turatii joase? Si pe mine ma bate gandul sa fac :)

se simte foarte bine in toate turatiile....nu stiu care sunt rezultatele dc faci la un 520 dar cred ca o sa simti ceva ! sapt asta ii fac evacurarea.... :twoup:

Rotile de pe masina sunt cele de la mine?

Exact! Multumesc

• 2 weeks later...
Arata extraordinar! Ce schimbare de cand ai luat-o si pana in prezent! :twoup:

pfuuu nam mai intrat de ceva vreme....sapt asta pun serpi sus sa ajut putin softu si dau comanda la o alarma! revin cu poze

mersi frumos , inca e loc de putin mai bine ! salut

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.