Jump to content

BMW E39 TM

inga

Recommended Posts

• Replies 488
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

gabi.... rotile sunt origi de seria 7 si ma bucur ca iti plac!!!ms

fitco....in principiu dc ai grija si esti atent nu sunt probleme!!! si de aia am cautat ceva original sa nu le sparg in 1 groapa ....ca greseli se mai fac !!! <_<

ciupanezu....ma bucur ca o cosideri o alegere insipirata!!! am avut pe ea....pe 19 cele de m3 e46....evo parca se numeau rotile...si faptu ca am trecut la astea origi e mult mai ok cas mai usoare si simt total alfel gropile!!! am deja destui km cu ele ....ca nu am pus poze imd cu leam pus pe masina!!!

ps. rotile origi fac toti bani din toate punctele de vedere....lucru care il stiu de la masina care am avuto inainte!!

cata.... sigur o so fac e doar o chestiune de timp si bineinteles de bani !!!

roby.... ce bine stiii u rotile lu mitru , si el o avut aste pe 7 aru lui da lo dat cu tot cu ele!!! eu leam luat de la un baiat dde pe forum...

ps. anuntama si pe mine cand e odata intalnire prin tm...

deci ca sa fac o concluzie....de oriunde comand sa spun ca am masina prefacelift!!! sa nu imi iau alea noi ....ca no sa se potriveasca??? asa ca un fel de concluzie....ms tom

sal este destul de complicat trebe date alte gauri nu se potrivesc mufele nu as mai face asta la nici una arata frumos dar iti distrugi caroseria dupa ce am dat alte gauri nu intra nu se aseza cum trebe la loc nu este o treaba buna plus de asta cum zicea TOM EU LEAM FOLOSIT DE 3 ani si dupa ce am vandut masina tot mergeau dar am legat cate 2 becuri in spate pe pozitie ce le aveam in porbagaj si poate de aia nu sau ars nu mai avea destula putere sa le arda ascultal pe TOM ca zice bine sal

pfuuuuu .... multumesc la toti !!! o sa imi fie de un real folos chestile dezbatute aici .... sapt viitoare fac toate bucsaraile ,unghiu , si echilibrarea rotilor sa fie o chestie completa!!! <_<

momentan masina se afla in service...se sudeaza pe punte urechile de care is prinse bara stabilizatoare (pt ca mie imi lipseste)...o sa revin cu poze!!!

ps . Stie cineva la ce te ajuta o bara stabilizatoare mai groasa ??? pe spate ...fata etc....ast pareri !!! mutlumest anticipat

da...nam bara stabilizatoare spate ....sa auzi si sa nu crezi !!! singura explicatie care pot sa o dau e aceea ca or tractat de ea ceva....alfel numi explic....mis rupte urechile jos de pe punte!!!sper sa rezolv azi problema asta.....masina e in service!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.