Jump to content

BMW E39 TM

inga

Recommended Posts

Arata bine

Parca ar merge si niste stopuri smoked :)

+1 schimabi cat mai rpd stopurile alea stirca toata masina

masina arata super misto dar parca cu jantele de 7er e de vis :X:X

Bafta si ingrijestete de ea cum ai facuto si pana acum pt ca merita tot efortul.

da...clar o sai vina niste stopuri de facelift cel mai probabil chiar alea smoked!! momentan am alte prioritati la ea....ms !!

• 3 weeks later...
  • Replies 488
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sau facut urmatoarele modificari - sa montat cutie ZF

-cardan cu flansa mare

-discuri noi fata-spate

-ambreaj SACHS

-pompa frana 2.8

-plus toate consumabilele...ulei ...filttre etc

in curand poze...

Edited by inga

• 3 weeks later...
Ce mai ai de facut la ea ? :)

Chiar vreau sa vad cum iese per total. I-ai pus kit de M? Ca am vazut ca intrebai pe alte topicuri.. Spor la treaba :lol:

M power.... ms si in curand o sa pun un filmulet ccand totu e in ordine!! apropo...ce ai facut cu climatronicu ?!!??

roby.... nu sunt eu asa de meserias mai degraba baiatu care mia facuto !!! el merita toate laudele!!! :)

edi.... de facut mai is o groaza...momentan sa mai fac una , alta la motor sa mearga totu ireprosabil!!! dupa aceea .... vine un pachet M.... o vopsea frumoasa .... etc etc!!! ms si sa ne auzim de bine :)

moaka .... dc ar fi sa te iei dupa ce drumuri aveam ar trebui sa avem toti roti de tabla din pacate!!!deci in concluzie dcc meri frumos si cu grija...suprevietuiesti!!!

ups.... ms mai pt reclama is nebun cu rotile !!!!

eu am pe 17 si tare m-am saturat de ele cred ca mai mult de 16 nu as mai pune anu asta le-am indoit de 3 ori(nu pe toate)prima data am intrat cu toate 4rotile la doar 60/h, in doua cratere de gropi, de s-au si lasat pe janta cele de pe stanga,iar cele de pe dreapta sau indoit dar mai putin.a doua oara pe un drum european am prin o gura de canal ce era mai joasa decat asfaltul cu 25cm(partea dreapta amandoua)iar a treia o groapa(mai mica asa,cat sa nu ramana in ea roata)am indoit doar dreapta fata.bineinteles gropile astea le-am luat pe drumuri pe care am mers prima data,pe cele care le frecventez deobicei cunosc deja toate gropile...oricum noi nu avem drumuri nici pt 17 darmite 19!

on topic:frumoasa masina pt ani ei!farurile sunt schimbate? a mea e din 2000 si are fauri cu semnalizare galbena :)

Mpower , Andrei.... intradevar arata fain si alea da mam hotarat la niste jante Orobica pe 19 ....8.5x19 si 9.5x19!!!

Azi sau montat macarale spate plus geam stanga spate....ca ceam avut eu era de E46 (loooool ce tiganie)!!! am lucrat toata ziua....ca orbu....!!! poza cu jantele care imi plac....pareri etc?!?!?!?

sunt frumoase jentile dar ar merge mai bine daca masina ar fi alba.pt culloarea neagrala masina jentile arata mai bine si ies in evidenta mai tare daca sunt de culoarea aluminiului cum ar fi astea...

andicu.... ms chiar o fost o munca titanica nush dc mas mai apuca a 2 oara :)

gaby..... dap multa rabdare...dar ce mai puteam sa fac odata ce am inceput :lol: ps. te ast cu topicu :)

lica.... la roti fiecare cu gusturile lui iar despre cele care leai indoit tu in repetate randuri nu cred ca sunt de cea mai buna calitate....incearca sa cauti ceva origi....sigur vei fi mult mai multumit :) si dap farurile sunt schimbate!!!

cred ca ai cheltuit ceva banuti cu masina asta!ma intreb daca nu cumva o cumparai in stare perfecta de functionare si mult mai tanara cu banii care i-ai investit in ea...insa ramane satisfactia ca ai readuso la viata si probabil asa o sa o pretuiesti mai mult si nu o sa o schimbi prea curand!da intradevar nu sunt de cea mai buna calitate jentile,dar si cele originale s-ar fi indoit unde am dat eu cu ele, sunt groaznice drumurile in nord :) acum o sa pun cauciucuri de iarna pe cele de tabla de 15 iar la primavara o sa caut ceva jante originale.spor la treaba in continuare!

cred ca ai cheltuit ceva banuti cu masina asta!ma intreb daca nu cumva o cumparai in stare perfecta de functionare si mult mai tanara cu banii care i-ai investit in ea...insa ramane satisfactia ca ai readuso la viata si probabil asa o sa o pretuiesti mai mult si nu o sa o schimbi prea curand!da intradevar nu sunt de cea mai buna calitate jentile,dar si cele originale s-ar fi indoit unde am dat eu cu ele, sunt groaznice drumurile in nord :) acum o sa pun cauciucuri de iarna pe cele de tabla de 15 iar la primavara o sa caut ceva jante originale.spor la treaba in continuare!

dap....clar ieseam mult mai ieftin dc luam una gata facuta....dar na....dc nu am avut bani asta este!!! facem incet incet....iar legat d gropi la noi in tara asta tre sa fii cu ochii in 4.....ca risti sa strici si masina nu numa rotile!!! bafta

roco....mai am de remediat una alta.....si ne vedem sati dai cu parerea!!!

eu zic ca ai facut bine asa, daca luai una facuta nu te-ai mai fi simtit asa de apropiat de masina :), dar ai facut masina pe gustul tau si masina o sa aiba mereu semnatura ta pe ea...keep up the good work :)

pfuuu da ms .... acu am aflat de ce mi se balanseza masina pe drum...!!! bucse si brate varza...:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.