Jump to content

BMW E39 TM

inga

Recommended Posts

• Replies 488
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

omu dar ce are capota ? folie carbon sau alta culoare ?

eu daca as fi producator de masini as desfiinta trapele ... mi se par total inutile.

nuuuuu capota e schimata...deoarece cea veche era in valuri!!! mai aripile tre sa le schimb si so aduc la linie si la vopsit cu ea!!!iar de trapa....dap mi se pare o fita!!!ce sa mai zic de panorama... :)

omu dar ce are capota ? folie carbon sau alta culoare ?

eu daca as fi producator de masini as desfiinta trapele ... mi se par total inutile.

se pare ca cei de la bmw nu impartasesc aceeasi idee cu tine

la M3 e92 poti renunta la (frumusetea de) plafon de carbon pentru trapa :lol:

mie, si sunt ferm convins ca nu doar mie, mi se pare foarte foarte foarte folositoare trapa

:)

alexutu , razvan ..... doamne numa eu stiu cat mam chinuit sa schimb trapa cu una functionala!!! am stricat 3xtrape perfect functionale pt ca nu mi sa zis cum trebuie sa procedez!!! in fine....a meritat pentru ca imi place la nebunie cum arata o masina cu trapa!!!

tom...inca odata tin sati multumesc pt oglinzi (si in ziua de azi functioneaza fara defect) !!! iar de vopsit...leam facut eu ....deorece mai dureaza pana o sa bag toata masina la vopsit si arata chiar urat gri oglinzile!!! :)

poze cu ce mam apucat la interior....vopsit plafonu si urmeaza si restu !!!

alexutu , razvan ..... doamne numa eu stiu cat mam chinuit sa schimb trapa cu una functionala!!! am stricat 3xtrape perfect functionale pt ca nu mi sa zis cum trebuie sa procedez!!! in fine....a meritat pentru ca imi place la nebunie cum arata o masina cu trapa!!!

tom...inca odata tin sati multumesc pt oglinzi (si in ziua de azi functioneaza fara defect) !!! iar de vopsit...leam facut eu ....deorece mai dureaza pana o sa bag toata masina la vopsit si arata chiar urat gri oglinzile!!! :)

Si eu am vrut sa pun trapa pe e39, am gasit-o undeva la 200 de euro cu totul insa la toti care m-am dus preferau sa-mi taie te tot plafonul si sa puna la loc un alt plafon cu tot cu trapa. AM zis ca nu merita efortul sau sa rup masina in doua pentru o trapa. Bravo ca ai reusit!

Si eu am vrut sa pun trapa pe e39, am gasit-o undeva la 200 de euro cu totul insa la toti care m-am dus preferau sa-mi taie te tot plafonul si sa puna la loc un alt plafon cu tot cu trapa. AM zis ca nu merita efortul sau sa rup masina in doua pentru o trapa. Bravo ca ai reusit!

sincer nici mie nu mi se pare o treaba desteapta sa tai o masina pt o trapa...eu am tot ascultat sfaturi de la unu de la altu so de aceea am stricat 3 trape!!!la ultima mam documentat zile bune pe net...si din fericire mio iesit!!! adevaru e ca dc o stricam si pe asta...sudam plafonu :lol: !!! ms si spor in cont cu pisicu ca e smechera rau masina!!

• 2 weeks later...

schimbat - lant mic

- pistonas ulei

-ghidaj

-garnitura capac motor

Datorita uleiului prost care lo avut inainte masina sa infundat pistonasu care arunca ulei pe lantu mic , lucru care a dus la uzura lui !!! deci o trebuit sa schimb tot....concluzie: mare grija la ce ulei bagi in masina!!!

poza :)

• 3 weeks later...

masina a mai primit: -placute frana de mana

-discuri ventilate cu placute TRW

Urmeaza sa schimb toate bucsele si bratele dar nu stiu ce firma sa iau ??? Daca aveti idee care ar fi mai bune,durabile etc va rog dativa cu parerea!!! multumiri anticipate

Edited by inga

masina a mai primit: -placute frana de mana

-discuri ventilate cu placute TRW

Urmeaza sa schimb toate bucsele si bratele dar nu stiu ce firma sa iau ??? Daca aveti idee care ar fi mai bune,durabile etc va rog dativa cu parerea!!! multumiri anticipate

Lemforder.

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.