Jump to content

2002 E39 530d M PaketSport !

Mario Marius

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

mda, nici mie nu imi sa cred chestia cu s2000....

Eu personal m-am dat cu diverse masini si nu cred ca as fi in stare sa fac un s2000....Am facut un A4 2.0 tdi....m-a facut un a6 3.0 tdi...nu de alta dar era quattro si 300 de cp....am facut un sclasse benzna 4500. Cu plecare de pe loc am facut un A3 de 185cp, dar din mers ma facea el...dar overall nu cred ca pot face masini manuale de 200cp + pentru ca nu pot pleca de pe loc datorita cutiei...

Pana sa se intample, eu eram de aceeasi parere si apoi cand m-am intalnit cu un prieten care are momentan un Golf IV Gti Edition 25 resoftat la 215 cai si i-am spus patania mi-a spus ca sa stau linistit ca honda s2000 nu este chiar asa tare cum scrie la carte si stock...ma rog am dat-o in linie dreapta din mers deci ma avantaja clar cuplu etc..pana ajungea el la 9000 ture...

PS: nu vreau sa creez nici un fel de polemica cu nimeni...suntem pe un forum de pasionati si suferinta nu isi are locul sper eu, daca o voi putea demonstra o voi face live

- S200 ... vezi ca alea-s MPH miles ( FYI 1 MPH = 1,6 KPH)

poza o ai mai jos... acela este un s2000 .... poate nu te ai dat cu un s2000 ... poate era vreu civic, jazz, fit ,etc... uita te mai bine ....

Era civic de 1.5 dci...resoftat barbar !!!! <_<

si eu sunt posesor de 530d manual, resoftat , modelul de 184 cai.... m-am dat cu un accord type S si sunt p'acolo... un vento vr6 m'a facut de 3 ori si din plecare si de pe loc ... un gti cu DSG la fel ... la s2000 nici nu imi fac probleme sa nu ma bata...hai sa fim realisti...insa daca cel de la volan nu prea le are atunci se poate sal bati si cu un 318...

un om care isi cunoaste masina ca pe buzunarul lui, poate sa faca multe masini mai puternice , in special pe cele manuale cand celalalt sofer nu stie sa ii dea...la automate -te tii de volan si calci surceaua...si bunica-mea ar putea...

si eu sunt posesor de 530d manual, resoftat , modelul de 184 cai.... m-am dat cu un accord type S si sunt p'acolo... un vento vr6 m'a facut de 3 ori si din plecare si de pe loc ... un gti cu DSG la fel ... la s2000 nici nu imi fac probleme sa nu ma bata...hai sa fim realisti...insa daca cel de la volan nu prea le are atunci se poate sal bati si cu un 318...

un om care isi cunoaste masina ca pe buzunarul lui, poate sa faca multe masini mai puternice , in special pe cele manuale cand celalalt sofer nu stie sa ii dea...la automate -te tii de volan si calci surceaua...si bunica-mea ar putea...

Ai mare dreptate :)

Al meu este cel de 193 din fabrica si 410 NM...eu nu am zis ca in celelalte masini era Stig la volan... dar a mea este manuala si softul este foarte agresiv si cu cea mai mare placere pot demonstra... deci daca este cineva cu un GTi, s2000 Stock doar, sau scirroco nou, sau 535i V8 sau VR6 etc ii astept...sa vorbim <_<

PS: trebuie sa schimb abreiajul :bashwall:

Edited by Mario Marius

Al meu este cel de 193 din fabrica si 410 NM...eu nu am zis ca in celelalte masini era Stig la volan... dar a mea este manuala si softul este foarte agresiv si cu cea mai mare placere pot demonstra... deci daca este cineva cu un GTi, s2000 Stock doar, sau scirroco nou, sau 535i V8 sau VR6 etc ii astept...sa vorbim <_<

Fara suparare dar aberezi la greu acuma sincer cum crezi tu vreodata ca o sa faci un 535 v8?

Fara suparare dar aberezi la greu acuma sincer cum crezi tu vreodata ca o sa faci un 535 v8?

Nu stiu exact de 535 v8 decat daca as incerca....

PS: trebuie sa schimb abreiajul :)

Eu zic să iei o gură de apă plată şi să te calmezi. :bashwall:

Ai o maşină frumoasă, probabil destul de rapidă, ĂŽnsă nu este o maşină de liniuţe.

Dacă ai luat-o pentru aşa ceva, ĂŽn mod sigur vei fi dezamăgit, mai bine ĂŽţi iei ceva mai puternic.

Poţi să-mi spui ce alte maşini ai mai avut?

Edited by Ciupanezu

ciupane o pui de o liniuta...?! :)

buna idee :bashwall: "diesel power :unsure: "

PS: trebuie sa schimb abreiajul :blink:

Eu zic să iei o gură de apă plată şi să te calmezi. :blink:

Ai o maşină frumoasă, probabil destul de rapidă, ĂŽnsă nu este o maşină de liniuţe.

Dacă ai luat-o pentru aşa ceva, ĂŽn mod sigur vei fi dezamăgit, mai bine ĂŽţi iei ceva mai puternic.

Poţi să-mi spui ce alte maşini ai mai avut?

Iti multumesc pentru reply si pentru sfat si iti multumesc ca esti un tip obiectiv si nu ca altii...

1. Sunt constient ca nu este o masina pentru liniute dar se descurca uimitor de bine pentru gabaritul ei... ma ajuta ff mult cuplu si faptul ca este intr-o conditie buna motorul este un plus

2. Nu am de ce sa ma calmez pentru ca nu m-am enervat, dar cred ca o sa fii destul de nervos dupa aceasta liniutza...

3. Argumentele care ma fac sa incerc cu tine:

- a ta este automata, a mea manuala

- am un usor avantaj ( approx 150 kg) in greutate datorita cutiei tale si greutatii motorului tau

- am turbo si reprizele sunt foarte vilente si schimbarile rapide

- cuplul imens

- experiente anterioare care nu ma intereseaza cat de contestate sunt cu masini mult mai consacrate pe 400m

Nu te subestimez, nu zic ca iti " rup capul" cum fac altii de pe aici dar merita sa incercam si sunt convins ca nu esti ca ei si ai ochelari de cal si gandesti numai in cutie, ti-am citit posturile si esti un om care are o gandire pertinenta un pic cam introvertita as putea spune dar fiecare dintre noi suntem asa chiar daca nu recunoastem...

Am mai avut un 2002 530d Steptronic si un 2001 Audi A6 1,9 tdi Manual

Edited by Mario Marius

Mai bine te dai tu singur. <_<

Topicul nu este despre M5-ul tău diesel aşa că mai bine ĂŽncheiem discuţia.

2. Eu nu am de ce să mă enervez pentru că ceea ce spui tu nu este posibil, m-am dat şi cu E60 530d şi maşina mea a fost mai rapidă.

3. Automata este foarte performantă, nu te ĂŽncrede ĂŽn miturile urbane pe care le-ai mai auzit.

Eu am 1574 kg ĂŽn talon, a ta este ĂŽn mod sigur mai grea.

Am V8. :)

Cuplu imens? :bashwall: Există maşini cu mult mai mult cuplu, 410 Nm nu este un cuplu imens ĂŽn anul 2009.

Acele experienţe se ĂŽnscriu ĂŽn curentul placebo.

N-am de ce să ĂŽncerc cu tine pentru că nu-mi plac chestiile de genul ăsta.

Eu conduc rapid, le aplic corecţii celor care ĂŽncearcă să mă depăşească ĂŽn trafic, cocalarii care turează motorul la semafor, dar nu am ce să-ţi demonstrez pentru că nu vreau să-mi pierd vremea aiurea.

Sunt două maşini foarte diferite.

A ta trage destul de bine dar este orientată şi spre un consum decent, a mea trage mult mai bine dar consuma 22% ĂŽn oraş, este o maşină orientată mai mult spre performanţă.

Edited by Ciupanezu

Mai bine te dai tu singur. <_<

Topicul nu este despre M5-ul tău diesel aşa că mai bine ĂŽncheiem discuţia.

Nici nu te-am provocat direct, nu este M5 ca daca era nu mai aveam ce sa discut cu tine din start. Ma rog nu vreau sa avem discutii dastea fara rost ca de altfel m-am convins de tine...esti doar un forumist...promit ca la urmatoarea mea revizie o sa vin si eu cu poze pe forum cu cei 7 litri de ulei si filtrele care sunt necesare pentru schimb :)

Ma scuzi ca am indraznit sa provoc pe maria ta V8, nici nu stiu ce a fost in capul meu sunt chiar naiv...

Ai dreptate mai bine nu mai continuam ca nu are nici un rost...

Am cuplu 520 NM testati pe Dyno acum...oricum nici eu te asigur ca nu o sa mai fac chiar daca ma rogi ca deja suferi foarte mult cu masina aia parca este reactor...

Edited by Mario Marius

Păi doar nu ĂŽncep să scriu pe topicul meu că am făcut nu ştiu câte maşini imaginare şi câteva reale, că am cea mai rapidă maşină din cartier şi alte chestii de genul acesta. <_<

Asta cu eşti doar un forumist nu am ĂŽnţeles-o.

Eu nu lansez provocări de genul acesta pentru că nu simt nevoia să ies ĂŽn evidenţă astfel.

Edited by Ciupanezu

Păi doar nu ĂŽncep să scriu pe topicul meu că am făcut nu ştiu câte maşini imaginare şi câteva reale, că am cea mai rapidă maşină din cartier şi alte chestii de genul acesta. <_<

Asta cu eşti doar un forumist nu am ĂŽnţeles-o.

Hai sa o lamurim:

1. nu te-am provocat direct asa ca termina-te cu copilariile astea

2. esti doar un forumist adica chiar asa ia-o ca atare: nu esti un entuziast esti doar un roman comunist cu conceptii priponite in cuie si daca te face unu cu o masina mult mai varza estetic si etc refuzi sa crezi si mergi mai departe

Acum ma mai faci si nebun la treaba cu placebo :) oricum iti dadeam un Scania cu remorca :bashwall: asta este...

Eu nu simt nevoia sa ies in evidenta si dimpotriva ma gandeam ca vorbesc cu oameni pasionati la fel ca si mine si cu care pot sa imi impartasesc experientele de natura auto si de la care deasemenea as asculta cu placere, dar tu vorbesti numai de cat de naspa e masina lui x si lui y si ce tare este a ta si tot timpul esti foarte flegmatic in afirmatii si vorbesti de sus, daca vorbim de o cursa de WTCC vezi doamne suferim, asa o faci sa para...

Edited by Mario Marius

Român comunist?

Cum vine asta?

Mario Fermecătorule, nu cred că ai tu cum să-ţi dai seama cât de entuziast sau pasionat sunt eu.

Ideea este că ştiu genul acesta de comportament, l-am văzut de multe ori.

Tu nu eşti pasionat de maşini ci eşti pasionat de ieşit ĂŽn evidenţă.

Maşina nu este pentru tine o pasiune ci doar o unealtă cu care vrei să pari mai interesant.

Baftă!

Edited by Ciupanezu

Pãi doar nu Încep sã scriu pe topicul meu cã am fãcut nu ºtiu câte maºini imaginare ºi câteva reale, cã am cea mai rapidã maºinã din cartier ºi alte chestii de genul acesta. <_<

Asta cu eÂşti doar un forumist nu am ĂŽnĂželes-o.

Hai sa o lamurim:

1. nu te-am provocat direct asa ca termina-te cu copilariile astea

2. esti doar un forumist adica chiar asa ia-o ca atare: nu esti un entuziast esti doar un roman comunist cu conceptii priponite in cuie si daca te face unu cu o masina mult mai varza estetic si etc refuzi sa crezi si mergi mai departe

Acum ma mai faci si nebun la treaba cu placebo :) oricum iti dadeam un Scania cu remorca :bashwall: asta este...

Eu nu simt nevoia sa ies in evidenta si dimpotriva ma gandeam ca vorbesc cu oameni pasionati la fel ca si mine si cu care pot sa imi impartasesc experientele de natura auto si de la care deasemenea as asculta cu placere, dar tu vorbesti numai de cat de naspa e masina lui x si lui y si ce tare este a ta si tot timpul esti foarte flegmatic in afirmatii si vorbesti de sus, daca vorbim de o cursa de WTCC vezi doamne suferim, asa o faci sa para...

o singura intrebare am :

ai condus 535i e39? dar m5 e39?

in felul asta ai putea sa iti dai seama ca nu ai decat o masina cu motor diesel care are o alta destinatie , plimbari la mare , la munte ... nicidecum liniutele ...

nu ai decat o masina cu motor diesel care are o alta destinatie , plimbari la mare , la munte ... nicidecum liniutele ...

un 530d resoftat este o masina destul de rapida...peste media de pe strazi...logane si pisicute,clio si alte alea...

Român comunist?

Cum vine asta?

Mario Fermecătorule, nu cred că ai tu cum să-ţi dai seama cât de entuziast sau pasionat sunt eu.

Ideea este că ştiu genul acesta de comportament, l-am văzut de multe ori.

Tu nu eşti pasionat de maşini ci eşti pasionat de ieşit ĂŽn evidenţă.

Maşina nu este pentru tine o pasiune ci doar o unealtă cu care vrei să pari mai interesant.

Baftă!

Ciupanezule Minunatule <_< (rimeaza), nu eu strang membrii la intalniri in jurul masinii sa o laud ... deci cine este pasionat de iesit in evidenta :)

Edited by Mario Marius

Ciupanezule Minunatule <_< (rimeaza), nu eu strang membrii la intalniri in jurul masinii sa o laud ... deci cine este pasionat de iesit in evidenta :)

La Întâlnirile BMWclub nimeni nu se laudã, data viitoare nu mai vorbi despre ceea ce nu cunoºti.

Acolo ne Întâlnim, vorbim diverse lucruri legate de maºini În general, nu ne provocãm Între noi ca sã vedem cine are maºina mai rapidã, lumea e civilizatã.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.