Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

2002 E39 530d M PaketSport !

Mario Marius

Recommended Posts

@Mario, macar imi place de tine ca , daca tot te apuci de visat, visezi...

Din toate masinile enumerate de tine luam drept exemplu una singura, Honda S2000 stock. BMW-ul tau se plafoneaza undeva in jur de 4500 rpm in timp ce S2000 incepe sa-si arate coltii de abia de la 6000 rpm in sus!!! Cum, Doamne iarta-ma, poti sa emiti tu pretentii ???

p.s. Am asistat la o liniuta facuta de 3 ori intre 535d e60 si VW Golf V GTI 30 Edition si de fiecare data au fost egali si nu pe 400 m, ci pana la 250 km/h, in conditiile in care 535-ul e60 nu e 530-ul tau resoftat.

Inteleg ca suntem o gramada de oameni, fiecare cu personalitatea lui, dar exagerari ca ale tale nu am intalnit la nimeni!

p.s1.: Si mai strici si topic-ul omului cu aiurelile tale! Get a life sau un topic propriu!!!

Edited by T_o_r_q_u_e

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

hmmm...parerea mea sa nu va mai certati aiurea ca nu duce niciunde!!! am prieteni care au masini...de liniute...care traiesc pt asta...care pt orice kg in minus e un castig enorm...pot sa zic chiar obsedati...!!! si au o vb....dc vrei sa emiti ceva pretenti...iti trebe M!!! in fine...sa schimbam subiectul...Rotile care leai avut la inceput pe ea....pe 19...ce J aveai ? ca vreau sami pun si yo...imi pllac mult!!! bafta cu masina e frumoasa

o singura intrebare am: daca o honda S2000 face 100 in 6,2 sec si tu l-ai facut cu al tau 530d resoftat, in cate secunde face suta masina ta? cam cat un M5 e39?... adica in cam 5,5 secunde?

<_<

ce avea honda defect? soferul sau motorul?... sau amandoua?

:)

Edited by io's

Am cuplu 520 NM testati pe Dyno acum...oricum nici eu te asigur ca nu o sa mai fac chiar daca ma rogi ca deja suferi foarte mult cu masina aia parca este reactor...

maine poimaine ne spui ca ai stat paralel cu M5 e60, ca doar si ala are cuplu 520Nm

@ciupane: da, 5,3 face e39m5 suta, am gresit. inseamna ca nu-l face <_<

Ciupanezule Minunatule <_< (rimeaza), nu eu strang membrii la intalniri in jurul masinii sa o laud ... deci cine este pasionat de iesit in evidenta :)

La ĂŽntâlnirile BMWclub nimeni nu se laudă, data viitoare nu mai vorbi despre ceea ce nu cunoşti.

Acolo ne ĂŽntâlnim, vorbim diverse lucruri legate de maşini ĂŽn general, nu ne provocăm ĂŽntre noi ca să vedem cine are maşina mai rapidă, lumea e civilizată.

Culmea este ca am vb de ceea ce cunosc...Eu nu mai am ce sa vorbesc cu pusti crescuti cu Santal ca tine ...Esti un las si o gaina plouata. CIAO CIUPA !!!

@Mario, macar imi place de tine ca , daca tot te apuci de visat, visezi...

Din toate masinile enumerate de tine luam drept exemplu una singura, Honda S2000 stock. BMW-ul tau se plafoneaza undeva in jur de 4500 rpm in timp ce S2000 incepe sa-si arate coltii de abia de la 6000 rpm in sus!!! Cum, Doamne iarta-ma, poti sa emiti tu pretentii ???

p.s. Am asistat la o liniuta facuta de 3 ori intre 535d e60 si VW Golf V GTI 30 Edition si de fiecare data au fost egali si nu pe 400 m, ci pana la 250 km/h, in conditiile in care 535-ul e60 nu e 530-ul tau resoftat.

Inteleg ca suntem o gramada de oameni, fiecare cu personalitatea lui, dar exagerari ca ale tale nu am intalnit la nimeni!

p.s1.: Si mai strici si topic-ul omului cu aiurelile tale! Get a life sau un topic propriu!!!

Frate nu ai nici o treaba daca compari asa 2 masini, la cate ture se plafoneaza unul si altul, dieselul are alte turatii in comparatie cu benzinarul care are alta plaja de turatii. Poate ca o fi fost soferul cu mana rupta asta este... mie imi place de voi astia care dati din gura pe forum dar de fapt vindeti seminte la colt de strada si nu aveti nici o treaba cu masinile...eu m-am oferit ptr demonstratie si daca sunt numai lasi atunci sa taca drea*u din gura si isi vada de viata lor nefericita

Ps: De cand esti tu avocatul omului, vezi-ti de treaba ta si nu te mai baga in zeama.

Edited by Mario Marius

o singura intrebare am: daca o honda S2000 face 100 in 6,2 sec si tu l-ai facut cu al tau 530d resoftat, in cate secunde face suta masina ta? cam cat un M5 e39?... adica in cam 5,5 secunde?

:)

ce avea honda defect? soferul sau motorul?... sau amandoua?

:bashwall:

face la carte dar in realitate niciodata... 6,2 asa cum nici nissan 350z nu face in viata lui suta in 5,9 cum zice la carte..dar nu multi stiu asta...

A mea din fabrica face in 7,5 - 7,6 dupa soft sa zicem ca am scazut sub 7 secunde nu am masurat...

Eu vorbesc de lucruri intamplate nu de date de pe site-uri.

Honda nu stiu nu parea sa aiba ceva defect, poate soferul nu stia sa tina volanul drept si sa calce pedala...

M5-ul face suta ĂŽn 5.3, probabil că a lui face suta ĂŽn 5 secunde, are un soft foarte agresiv.

Ce pretentii sa mai am de la tine, am vazut cat te duce cabina, o sa iti aduc un santal de portocale rosii sa revii cu picioarele pe pamant.

Daca tu ai fost un las asta este acum ia-ti praf de mers si vezi-ti de treaba ta care o fi ea...cu V8 - ul magic!!!

Am cuplu 520 NM testati pe Dyno acum...oricum nici eu te asigur ca nu o sa mai fac chiar daca ma rogi ca deja suferi foarte mult cu masina aia parca este reactor...

maine poimaine ne spui ca ai stat paralel cu M5 e60, ca doar si ala are cuplu 520Nm

@ciupane: da, 5,3 face e39m5 suta, am gresit. inseamna ca nu-l face :wub:

Habar nare de capul lui, e39 M5 are suta in 5,5 ...

Am zis eu ceva de M5 E60? Legaturile tu le faci in mintea aia bolnava de "tzatza de forum" care esti tu tzatza ! :unsure:

M5-ul face suta ĂŽn 5.3, probabil că a lui face suta ĂŽn 5 secunde, are un soft foarte agresiv.

al naibii de agresiv <_<

Daca taceai filozof ramaneai :blink:

Tu eşti cel mai ĂŽn măsură să ĂŽntăreşti cele spuse de el.

După resoftare nici nu mai poate s-o ţină pe şosea, aşa de tare trage.

Hei CIUPA :blink:, sa stii ca mut si asfaltul de sub mine la plecare... m-am dat cu pagani zonda si a fugit repede acasa de oftica, maine ma dau cu LP640... deh daca nu pot sa o tin pe sosea

Hai gata ca m-ai plictisit...

Edited by Mario Marius

Nu sunt avocatul nimanui. Cred ca orice om cu scaun la cap renunta orice dezbatere cu tine. Exprimarea, conceptiile, catalogarile, superficialitatea si aerul de superioritate de care ai dat dovada in discutiile de mai sus ti-au tradat adevarata valoare. Si nu in ultimul rand jignirile, evident, gen seminte la coltul strazii, santal, etc...

Bafta!

Daca Ciupanezu nu vrea sa faca o "liniuta" cu tine inseamna ca e las?

ps: poate va intalniti prin trafic si vedeti voi care pe care <_< . Eu nu spun ca un 530d e39 resoftat "race" nu fuge (mai ales ca are un cuplu destul de bun) dar sa fim seriosi tu ai facut comparatii cu niste masini cam superioare. :)

Culmea este ca am vb de ceea ce cunosc...Eu nu mai am ce sa vorbesc cu pusti crescuti cu Santal ca tine ...Esti un las si o gaina plouata. CIAO CIUPA !!!

Nu ai cum sa vorbesti despre ceea ce cunosti pentru ca n-ai fost la nici o intalnire BMWclub.

face la carte dar in realitate niciodata... 6,2 asa cum nici nissan 350z nu face in viata lui suta in 5,9 cum zice la carte..dar nu multi stiu asta...

A mea din fabrica face in 7,5 - 7,6 dupa soft sa zicem ca am scazut sub 7 secunde nu am masurat...

Eu vorbesc de lucruri intamplate nu de date de pe site-uri.

Honda nu stiu nu parea sa aiba ceva defect, poate soferul nu stia sa tina volanul drept si sa calce pedala...

Deci la 350Z minte producatorul dar la a ta face chiar mult mai bine decat la carte.

E39 530d face suta in 7.8 secunde, in realitate este foarte dificil sa scoti timpul din carte, mai ales cu o cutie manuala si cu o masina cu o uzura normala dar care isi spune cuvantul.

Datele de pe site-uri sunt datele oferite de producator, nu ai cum sa stii mai bine decat producatorul asemenea date.

Ce pretentii sa mai am de la tine, am vazut cat te duce cabina, o sa iti aduc un santal de portocale rosii sa revii cu picioarele pe pamant.

Daca tu ai fost un las asta este acum ia-ti praf de mers si vezi-ti de treaba ta care o fi ea...cu V8 - ul magic!!!

Cred ca n-ai inteles.

Nu e vorba de lasitate, problema e ca n-am de ce sa-mi pierd vremea cu oameni ca tine.

Daca erai un baiat civilizat si stateai in banca ta, lucrurile ar fi fost altfel.

Tu de cand ai inceput sa postezi vorbesti numai de liniute, intreceri si masini pe care le-ai facut.

Esti prea excitat, mai bine iei o pauza.

Habar nare de capul lui, e39 M5 are suta in 5,5 ...

Am zis eu ceva de M5 E60? Legaturile tu le faci in mintea aia bolnava de "tzatza de forum" care esti tu tzatza ! <_<

M5 E39 face suta in 5.3 secunde, mai documenteaza-te.

Incearca sa vorbesti mai civilizat, nu esti in fata blocului unde spargi seminte cu pustii care te admira.

Daca Ciupanezu nu vrea sa faca o "liniuta" cu tine inseamna ca e las?

ps: poate va intalniti prin trafic si vedeti voi care pe care :bashwall: . Eu nu spun ca un 530d e39 resoftat "race" nu fuge (mai ales ca are un cuplu destul de bun) dar sa fim seriosi tu ai facut comparatii cu niste masini cam superioare. :unsure:

N-are sanse.

Se vede dupa cum vorbeste ca traieste in lumea lui in care are cea mai rapida masina.

Hahahahahaha :)

Edited by Ciupanezu

Mario Marius, te rog frumos sa te potolesti cu aprecierile si raspunsurile in genul ultimelor pagini.

Inteleg ca te supara parerile celorlalti, dar poti sa le raspunzi si calm/frumos.

Este valabil si pentru voi ceilalti, care il mai intepati pe ici, pe colo.

Discutiile in contradictoriu sunt binevenite, fara a depasi o anumita limita a bunului simt, insa.

"Nu ai cum sa vorbesti despre ceea ce cunosti pentru ca n-ai fost la nici o intalnire BMWclub."

- Cunosc din ce mi-au relatat altii... si oricum nu ma intereseaza persoana ta...toata lumea este de acord ca esti cel mai mare suferind de pe aici...

"Deci la 350Z minte producatorul dar la a ta face chiar mult mai bine decat la carte.

E39 530d face suta in 7.8 secunde, in realitate este foarte dificil sa scoti timpul din carte, mai ales cu o cutie manuala si cu o masina cu o uzura normala dar care isi spune cuvantul"

- Automata face in 7.8 vorbesti de parca numai a mea ar avea uzura...

"Cred ca n-ai inteles.

Nu e vorba de lasitate, problema e ca n-am de ce sa-mi pierd vremea cu oameni ca tine.

Daca erai un baiat civilizat si stateai in banca ta, lucrurile ar fi fost altfel.

Tu de cand ai inceput sa postezi vorbesti numai de liniute, intreceri si masini pe care le-ai facut.

Esti prea excitat, mai bine iei o pauza"

- Nici eu nu vroiam sa imi pierd vremea dar tu ai inceput sa fi virulent la adresa mea si m-am aparat, simplu daca taceai nu se ajungea la asemenea discutii.

- Sunt un om foarte civilizat dar cu oamenii nu cu animalele de genul tau. Tu esti doar un pusti intretinut crescut cu santal dupa cum am mai zis care habar nu are cu ce se manaca viata...punct.

- Orice post din partea ta de acum inainte nu il voi mai lua in considerare, esti un suferind fara marigini domnu' Ciupa.

Nu am cea mai rapida masina din lumea mea... este o masina care trage destul de bine pentru tonajul ei...

Mai lasa-ne cu poze cu consumabilele de la revizii pasionatule...si nu mai imi da tu mie sfaturi inca o data iti repet...

"M5 E39 face suta in 5.3 secunde, mai documenteaza-te.

Incearca sa vorbesti mai civilizat, nu esti in fata blocului unde spargi seminte cu pustii care te admira."

- M5 E39 nu are cum sa faca in acelasi timp cu M3 E46 cunoscatorule... Nu sparg semnite in fata blocului si nu sunt admirat de pustii de pe forum ca tine... Mai taie din clonele alea de pe site care te lauda <_<

"N-are sanse.

Se vede dupa cum vorbeste ca traieste in lumea lui in care are cea mai rapida masina."

- De ce tot afirmi ca nu am sanse din moment ce nu am facut nimic? Vezi ce usor ai demonstrat ca esti un forumist las ? Mda..

Mario Marius, te rog frumos sa te potolesti cu aprecierile si raspunsurile in genul ultimelor pagini.

Inteleg ca te supara parerile celorlalti, dar poti sa le raspunzi si calm/frumos.

Este valabil si pentru voi ceilalti, care il mai intepati pe ici, pe colo.

Discutiile in contradictoriu sunt binevenite, fara a depasi o anumita limita a bunului simt, insa.

Multumesc pentru interventie, era si cazul, scuze daca am depasit limita dar dupa cum se vede... nici nu ai avea cum altfel sa ii raspunzi unei astfel de persoane indoctrinate.

Edited by Mario Marius

- M5 E39 nu are cum sa faca in acelasi timp cu M3 E46 cunoscatorule... Nu sparg semnite in fata blocului si nu sunt admirat de pustii de pe forum ca tine... Mai taie din clonele alea de pe site care te lauda :bashwall:

pai nici nu a zis nimeni asta, cel putin eu stiu ca e46 M3 face in 5,2 <_<

PS: nu mi-ai raspuns la intrebarea de mai sus :)

Edited by io's

- M5 E39 nu are cum sa faca in acelasi timp cu M3 E46 cunoscatorule... Nu sparg semnite in fata blocului si nu sunt admirat de pustii de pe forum ca tine... Mai taie din clonele alea de pe site care te lauda :bashwall:

pai nici nu a zis nimeni asta, cel putin eu stiu ca e46 M3 face in 5,2 <_<

PS: nu mi-ai raspuns la intrebarea de mai sus :)

scuze nu era adresat tie, cred ca fiind reply-ul prea mare am gresit in edit...:unsure: daca stam sa o luam asa fiecare site sau publicatie are cate un timp diferit intr 5,1 - 5,3 eu stiam cel mai oficial 5,1 60 Mph si 5,3 62 Mph

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.