Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Evaluare masina

costinlogin

Recommended Posts

Salut!

Am vazut ca pe forum sunt si cativa colegi care se ocupa cu vanzarea de masini si i-as ruga sa-mi evalueze si mie masina din link http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...c=22377&hl= Acum cu triplarea/dublarea taxei nu stiu cat sa mai cer pe ea. Multumesc.

Poze mai noi aici http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...22377&st=80 pe la mijlocul paginii. Pot sa-si dea cu parerea si ceilalti membri ai forumului daca au idee despre mersul preturilor pe piata auto a momentului.

Sper sa nu faca nimeni bascalie <_<

Merci.

Din pacate preturile sunt in cadere libera acum. Fosta mea masina, un e39/2000. Cam aceleasi dotari doar ca nu are navi si nu e break, si cam 150.000 km reali. Omul cere pe ea 6500 euro si nu o cumpara nimeni.<_< Ce-i drept masina a fost busita in fata-stanga, insa lonjeronul nu a fost atins deloc. Nici macar radiatoarele nu au avut de suferit. S-a schimbat aripa, capota, farul, bara fata completa, si ceva din plasticele in fata rotii stanga. Aripa interna a fost indreptata pentru ca nu era deformata tare si nu justifica taierea si apoi sudarea.

Acest e39 are in plus statie, subwoofer si condensator, si folie autorizata fata si spate.

La masinile astea motorul e cel care scade pretul foarte mult. Nu vreau sa te descurajez insa cu 14.000 iei un e60, ce-i drept modest la dotari, dar totusi e e60.

Eu am dat in septembrie 13.000 in Germania pe masina mea de acum( e39/2003 530dA, cam toate dotarile, fara masaj in scaune) la care se adauga cam 1000 cat m-au costat acetele si drumul pana aici, inca 3000 taxa, si inca 4600 cutia de viteze care am schimbat-o acum 2 saptamani( luata noua, de la AB). In total face 21.600. Iar daca e sa vand acum masina poate sper sa iau pe ea 15.000, desi nu cred...

Din decembrie, de cand au crescut astia taxele, piata auto e in cadere libera... Prin targuri, mereu aceleasi masini. Foarte greu se vinde ceva, si se cauta motoare mici cu euro4 minim, char si benzine care consuma de rup la oras. Daca o vinzi, sa imi spui si mie pretul te rog, macar sa-mi fac o idee...

Eu iti urez bafta si noroc la gasit cumparator.

Eu nu inteleg de ce nu ti-ai luat tu cu 17-18000 un e60 ?

E adevarat gasesti cateva e60 si la 14 mii dar nu stii ce suprize pot oferi la cei aproape 3000 mii km :bashwall: Ca sa nu mai vorbim ca sunt modele din primii ani 2003-2004 care n-au fost chiar reusite. Ce faci ? O iei cu 14 mii si mai pica un turbo, mai schimbi un DPF si ajunge unde ? Tot la 17-18 mii. Ca sa nu vb de vre-o cutie automata daca ai bafta :)

Eu n-am zis ca vreau pe a mea 14 mii:)) de asta am si intrebat aici ....ca sunt oameni in bransa care se ocupa cu chestiile astea si cunosc foarte bine piata. Am sa te anunt daca cumva o vand. Dar vrei si tu s-o vinzi deja ?

Tu sustii ca se cauta motoare mici ...eu zic ca dimpotriva se cauta motoare mari la BMW :unsure: Altfel al meu e cel mai mic de pe seria 5, impozit si asigurare minime <_<

Edited by costinlogin

Nu, eu nu vreau sa vand masina mea. Daca vroiam sa o vand nu ii cumparam cutia noua. Ai dreptate, cu 17-18k euro luam e60. Dar pe langa astia mai trebuiau 3000 taxa , plus ce am mai cheltuit cu actele in germania si drumul. Si ajungeam tot in 21.000. Ma rog, nu asta conteaza acum. La exterior imi place fff mult e60, mult mai mult decate39, insa la interior 60 mie mi se pare horor, urat, neprimitor...pe cand ineriorul de la e39 mi se pare super. Aici e vorba de gusturile fiecaruia, sa nu ma inteleaga gresit lumea....mie personal nu imi place, pe cand altii e posibil sa il vada ca fiind foarte reusit...nu am nici o problema cu asta...

Cum am avut bafta sa imi pice cutia la e39 asa se putea sa pice si la e60. Cand am luat masina, nu imi permiteam sa dau mai mult pe masina, nu aveam de unde. daca aveam de unde luam un x5 model 2004-2005.

Si in ce bani te-ai gandit tu sa dai masina? De curiozitate efectiv te intreb. Nu intentionez nici sa vand , nici sa cumpar o masina curand. Daca nu vrei sa te arunci la o cifra aici, poti sa imi spui in privat...

Eu zic ca taxa la un 530d e60 euro4 cu DPF era atunci cand ti-ai luat tu masina pana in 1000 euro ...stiu sigur pt. c-am urmarit intens subiectul. Dar acuma e prea tarziu ...ti-ai luat masina <_< ...mie nu-mi place m-ai deloc cum arata e60 nici afara nici la interior dar m-am obisnuit cu gandul ...motorul si feeling-ul fac totul ...la restul o sa mai rabd :) Edited by costinlogin

Euro4 il gasesti din 2006. Ori un e60/2006 si cu DFP costa mult atunci. EU am pe e39 cam tot ce se putea pune. Adik nu am masaj in scaune si incalzirea aux cu telecomanda. Am volan reglabil electric, cu memorii pe oglinzi, scaun si volan. Pachetul sport, pachet M, pachet individual, shadow line, trapa, ESP, xenon, PDC, ogl full eletric, navi mare cu TV, magazie cd, telefon + bluetooth, nu mai stiu...<_<

Un e60 cu toate dotarile astea sare bine peste 20-22 k euro. Plus taxa, plus alte cheltuieli, saream in 25.000. Ori cu banii astia gaseam X5 full din 2004-2005, insa euro3.

Ei, si apoi cand am vazut masina cum arata a fost dragoste la prima vedere. Am incercato putin pe autostradasi apoi am facut actele.:)

Din 2004 au inceput sa faca motoarele diesel cu euro4 si DFP, insa atunci era doar optiunal. DIn 2006 tot ce iesea din fabrica era euro4 si avea DFP.

e60 nu am vrut, pentru ca nu imi place interiorul, desi unul cu insertii de lemn pe bord, piele crem ar fi aratat mult mai bine. Dar in primii 2 ani e60a a cam avut probleme, citeam pe forum. Si un e60 cu dotarile mele ar fi sarit usor de 22.000 deci era exclus pentru ca atunci nu dispuneam de banii astia. Nu imi pare rau ca am luat e39. Merci de urari.