Jump to content

Oglinda retrovizoare

verssatu

Recommended Posts

si eu am ,dar nuy folie ci cu senzor si e extraordianara... te ajuta mult,daca vrei sa iti pui probabil vei putea sa-ti achizitionezi intreaga oglinda care vine cu tot, insa nu stiu cat te va costa.

75182[/snapback]

ma refeream sa ai folie pe masina nu pe oglinda. :)

normal ca e cusenzor si cu ulei in interior, asa sunt toate si cele exterioare. :blink:

daca te referu la oglinda din masina am eu....si e foarte utila...mai ales la noi :)

75179[/snapback]

cum functioneaz? se inchide la culoare cand iti bat farurile altuia in ea? cam cat de repede, daca doar noaptea sau si ziua...? si...care "noi"? :blink:

cum functioneaz? se inchide la culoare cand iti bat farurile altuia in ea? cam cat de repede, daca doar noaptea sau si ziua...? si...care "noi"?  :blink:

75191[/snapback]

la noi in romania unde "e multi ciobani care merge" cu faza lunga in spatele tau, sau regleaza farurile in spatele blocului.

e extraordianara... te ajuta mult,

75182[/snapback]

sincer, din proprie initiativa nu am auzit pe nimeni sa-si laude dotarea aceasta...

doar asc, frane, senzor ploaie, comenzi volan, xenoane...chiar ma intereseaza o astfel de achizitie :blink: mersi pt sfaturi...tuturor 1

la mine se face verzuie inchisa......si nu te deranjeaza deloc lumina celui din spate...poate veni cu faza lunga.....nici nu iti mai bate pe fata lumina care se reflecta normal in oglinda......

cu folie nu stiu cum e ca inca n-am....dar normal nu prea mai conteaza daca ai folie mai ales inchisa la culoarea....ca doar folia face acelasi lucru ce face oglinda asta smekera :blink: dar arata si bine ca forma si e ma groasa putin :)

la noi in romania unde "e multi ciobani care merge" cu faza lunga in spatele tau, sau regleaza farurile in spatele blocului.

75195[/snapback]

K ! :) ochelaristu' din mine credea ca despre noi astia cu aragaz pe nas e vorba...de-asta sunt asa interesat de aspect... :blink: :)

la mine se face verzuie inchisa......si nu te deranjeaza deloc lumina celui din spate...poate veni cu faza lunga.....nici nu iti mai bate pe fata lumina care se reflecta normal in oglinda......

75199[/snapback]

mie mi se pare traznet de utila dracia asta de oglinda... :blink: sper sa se poata monta...ieftin :)

sincer, din proprie initiativa nu am auzit pe nimeni sa-si laude dotarea aceasta...

doar asc, frane, senzor ploaie, comenzi volan, xenoane...chiar ma intereseaza o astfel de achizitie :blink:  mersi pt sfaturi...tuturor  1

75197[/snapback]

odata ce ai o sa vezi dupa ce conduci si alta masina care nu are ce aiurea e , e buna sa stii ptiunea

oricum, de maine ma apuc sa investighez serios problema...

75233[/snapback]

Eu am avut de doua feluri pana acum. Un model automat simplu, si un model automat dar la care puteai schimba sensiblitatea. Si un mic amanunt, daca nu ai farurile aprinse, nu iti merge oglinda, deci te poate orbi un disperat din spate.

Un model automat simplu, si un model automat dar la care puteai schimba sensiblitatea. Si un mic amanunt, daca nu ai farurile aprinse, nu iti merge oglinda, deci te poate orbi un disperat din spate.

75236[/snapback]

trebuiesc facute ceva modificari la sistemul electric? daca da as prefera maodelul simplu...

trebuiesc facute ceva modificari la sistemul electric? daca da as prefera maodelul simplu...

75241[/snapback]

trebuie facute sigur modificari, pentruca senzorul este alimentat. cel putin pentru cele exterioare mai exista o mufa sigur, am vrut eu sa-mi pun si-mi trebuia si cablaj pe langa oglinzi.