Jump to content

Folie pe geamuri

Recommended Posts

Stiam ca se pune la fel de Închisã, dacã tot se pune pe faÞã. Interzis e oricum pe faÞã, mãcar e uniformã

Cumm? E interzis total pe fata? Sigur? Era 100% autorizat cu transparenta 70% pe fata. Rog lamuriti-ma si pe mine. Da in Statele Membre (ale UE) din Europa de West e interzis orice geam negru pe fata. E la fel si in RO? <_<

e voie pe fata cu transparenta 75%, am fost oprit de politie + RAR, pe fata la MB e transparenta 70 sau 65.. a venit cu ciobu de sticla si a comparat cu gemurile pe fata ,nu eram in legalitate, m-a incurajat prieteneste sa le dau jos. Nu au retinut talonul , ca aveam autorizatie pe spate... si a fost de treaba (fara spaga)

XXL: ce anume vrei sa ne arati acolo ? banuiesc ca nu vrei sa ne arati ca nu e voie... banuiesc ca vrei sa ne arati ca opacitatea pe fata trebuie sa fie 25% iar pe geamurile laterale si luneta nu este specificata. Nu ? Edited by Cristi.MD

• 2 weeks later...

Am citit acolo dar nu imi este foarte clar... Vreau si eu sa imi pun folii, am masina neagra si cred ca ar veni bine, va rog sa ma lamuriti once and for all :

Care este transparenta admisa d p d v legal pe fata si care este transparenta admisa d p d v legal pe spate?

Nu vreau sa am nici un fel de discutii cu politia dupa ce imi pun...

eu mi-am pus saptamana trecuta in cluj la Llumar ca ei sunt ce-i mai seriosi si cea mai de calitate folie...pe spate transparenta 15% si pe fata 35%...arata ff bine si se vede fara probleme si un alt prieten si-a pus 20% pe taota masina.ambele is super faine.daca pui 15% peste tot nu se mai vede chiar nimic si eu zic ca tot nu ai treaba la condus si noaptea ca se vede ok dar ai probleme cu politia si poate nu-i asa bine sa fie asa inchise acuam depinde ce vrei.sa nu se vada deloc sau asa o tenta de mister <_<

Am citit acolo dar nu imi este foarte clar... Vreau si eu sa imi pun folii, am masina neagra si cred ca ar veni bine, va rog sa ma lamuriti once and for all :

Care este transparenta admisa d p d v legal pe fata si care este transparenta admisa d p d v legal pe spate?

Nu vreau sa am nici un fel de discutii cu politia dupa ce imi pun...

citeste si tu mai sus... <_>

http://www.rarom.ro/RO/article--Folii%20de...amuri--203.html