Jump to content

E36 6 cilindri vs E46 4 cilindri

the_rifle

Recommended Posts

Eu n-am spus ca e mai bun e36.

AM SI E46 ca al tau @leoberti

Stiu sa fac diferenta intre ele, nu e vorba de bani, am mai zis.

Pe mine ma face mai fericit e36 decat e46, ce sa zic.

Poate el sa fie mai vechi, mai prost, mai eu stiu cum.

Aici se intelege totul aiurea, eu am spus opinia mea, ca proprietar a ambelor modele de bmw.

Nu ma incanta atat de mult noua tehnologie la e46.

Atata tot.

• Replies 274
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

si mie imi plac toate modele pe care le-au scos cei de la bmw, toate la vremea lor reprezentau o referinta in aceasta industrie, din pacate nu imi permit sa intretin mai mult de una, daca mi-as permite probabil ca as mai avea inca 2 cel putin (pisicuta si ursulet macar) nefiind vorba neaparat de bani. ii respect pe toti proprietarii de bmw care isi vad masina mai mult decat un simplu obiect de deplasare. sa mentinem cu totii 'avioanele' peste celelalte masini ca sa aratam intotdeauna ce inseamna bmw vs. vw, audi, mert,seat s.a. si nu sa ne certam intre noi ca chiorii. bucurativa de ziua in care iesiti la plimbare cu masina, nu se stie ce vremuri vor veni.. ziua buna

si mie imi plac toate modele pe care le-au scos cei de la bmw, toate la vremea lor reprezentau o referinta in aceasta industrie, din pacate nu imi permit sa intretin mai mult de una, daca mi-as permite probabil ca as mai avea inca 2 cel putin (pisicuta si ursulet macar) nefiind vorba neaparat de bani. ii respect pe toti proprietarii de bmw care isi vad masina mai mult decat un simplu obiect de deplasare. sa mentinem cu totii 'avioanele' peste celelalte masini ca sa aratam intotdeauna ce inseamna bmw vs. vw, audi, mert,seat s.a. si nu sa ne certam intre noi ca chiorii. bucurativa de ziua in care iesiti la plimbare cu masina, nu se stie ce vremuri vor veni.. ziua buna

Hmmm...ca bine zici... <_< Insa on topic, sincer mie nu imi place la E36 bordul, forma bordului si pozitia la volan... :)

Mai sunt si cei ce prefera e36. Cum sunt eu.

Si nu as da masina mea pe 2 e46 .

Nu e vorba de bani.

Insa e normal ca e46 e mai sigura la accident... sper ca nimeni, niciodata sa nu ajunga sa zica '' daca aveam in loc de e36, un e46... poate nu eram paralizat acum...''

Evolutia in asta sta la e46, siguranta.

In rest nu are nimic care sa ma impresioneze.

Vorbim de e36 full, nu orice pocnitoare...

Sa va reamintesc ca e46 are doar putine chestii in plus fara de e36.... senzori ploaie si lumina, navi(avea si e36, insa nu se compara),memorii la scaune, DSC(in loc de primitivul ASC, prezent si pe e46 insa...) si comenzi pe volan.

daca mai exista ceva, va rog adaugati.

Marea schimbare, repet, a venit la capitolul siguranta.

Eu nu stau cu morcovul ca as putea muri, vezi doamne imi iau o masina sigura si traiesc....

Atunci nu as mai iesi din casa.

PRIETENE FAC PARIU CU TINE CA DACA VINE UNU CU 2 E46 FACI SCHIMBUL CU EL?.......DAR STAI LINISTIT CA NU O SA VINA NIMENI.......SI STII DE CE ?.......DIN CAUZA PRETULUI......SI TU AI FACE SCHIMBUL PENTRU CA DACA VORBIM DE PASIUNE AI VINDE CELE 2 E46 SI AI CUMPARA 4 DE E36.........SA FIM SERIOSI DACA VINE UNU SI ITI DA O HARTIE DE 100 DE EURO LA SCHIMB CU UNA DE 50 DE EURO ........FACI SCHIMB??........SA NU ZICI CA ITI PLACE CUM ARATA MAI MULT BANCNOTA DE 50 EURO CA NU TE CRED........E VORBA DE BANI........SI HAI SA FIM SERIOSI SI EU AM E36 DAR MAINE DACA VINE UNU CU E46 FAC SCHIMB CU EL FARA NICI O PROBLEMA.......ASA CA NU TE MAI TINE ASA TARE CA TE FACI DE RAS..........

Mai sunt si cei ce prefera e36. Cum sunt eu.

Si nu as da masina mea pe 2 e46 .

Nu e vorba de bani.

Insa e normal ca e46 e mai sigura la accident... sper ca nimeni, niciodata sa nu ajunga sa zica '' daca aveam in loc de e36, un e46... poate nu eram paralizat acum...''

Evolutia in asta sta la e46, siguranta.

In rest nu are nimic care sa ma impresioneze.

Vorbim de e36 full, nu orice pocnitoare...

Sa va reamintesc ca e46 are doar putine chestii in plus fara de e36.... senzori ploaie si lumina, navi(avea si e36, insa nu se compara),memorii la scaune, DSC(in loc de primitivul ASC, prezent si pe e46 insa...) si comenzi pe volan.

daca mai exista ceva, va rog adaugati.

Marea schimbare, repet, a venit la capitolul siguranta.

Eu nu stau cu morcovul ca as putea muri, vezi doamne imi iau o masina sigura si traiesc....

Atunci nu as mai iesi din casa.

PRIETENE FAC PARIU CU TINE CA DACA VINE UNU CU 2 E46 FACI SCHIMBUL CU EL?.......DAR STAI LINISTIT CA NU O SA VINA NIMENI.......SI STII DE CE ?.......DIN CAUZA PRETULUI......SI TU AI FACE SCHIMBUL PENTRU CA DACA VORBIM DE PASIUNE AI VINDE CELE 2 E46 SI AI CUMPARA 4 DE E36.........SA FIM SERIOSI DACA VINE UNU SI ITI DA O HARTIE DE 100 DE EURO LA SCHIMB CU UNA DE 50 DE EURO ........FACI SCHIMB??........SA NU ZICI CA ITI PLACE CUM ARATA MAI MULT BANCNOTA DE 50 EURO CA NU TE CRED........E VORBA DE BANI........SI HAI SA FIM SERIOSI SI EU AM E36 DAR MAINE DACA VINE UNU CU E46 FAC SCHIMB CU EL FARA NICI O PROBLEMA.......ASA CA NU TE MAI TINE ASA TARE CA TE FACI DE RAS..........

Ce-mi plac mie oamenii cu adevarat sinceri! <_<

@bmwiscoupe

Nu e greu sa-mi dau seama ce fel de om esti.

Vrei desen? NU as da al meu e36 pentru un e46, la figurat vorbind, nici pentru 2, nici pentru 9, fiindca nu e de vanzare.

Am investit destul peste 10.000 de euro in el, sa-l fac full, sa-l fac stock cu piese originale. nu kitch, eleroane de 3 lei si alte cele.

Multi spun ca sunt nebun, nu ma intereseaza.

Mai sunt ca mine destui.

Poti sa realizezi cât costa anume kituri de retrofit ? pentru e36?

Piese rare ca instalatia Harman Kardon, etc, etc.

Intereseaza-te.

Am investit sute de ore de munca,de pasiune pentru o masina veche, dar de care sunt mândru.

Si o sa mai investesc.

Nu ma apuc sa schimb masina asta, niciodata. o sa moara ruginita la mine. (doamne feri de alte chestii).

Nu toata lumea o duce de pe zi pe alta si in orice rahat vad o oportunitate.

Nu trebuie sa-ti faci nevoile in gusturile omului.

Chiar nu-mi permit momentan un e92 330i+, insa si daca mi-as permite, nu as sacrifica e36'le meu.

:) <_<

E asa greu sa scrii fara Caps Lock ?

Daca lui Roco ii place e36 poti face tu ceva? De unde stii tu ca nu ar face el schimbul?

E foarte simplu sa scrii fara Caps Lock....dar poate ca asa am vrut eu sa scriu.....la asta nu te-ai gandit ...nu?......sau ai ceva impotriva?...

oricum te-ai gasit si tu sa te bagi aiurea in seama ...in topicul asta NU E VORBA DE CUM SCRIU EU...intelegi "my friend?..." asa ca daca ai vreo opinie in legatura cu topicul.....foarte bne daca nu.....haide .pa pa pa pa pa....

SI daca ai fii fost atent la ce am scris nu cum am scris ......poate ai fi vazut ca eu am zis ca ar face schimbul sigur ...nu ca nu ar face....Si chiar ce ai vrut sa zci prin "Daca lui Roco ii place e36 poti face tu ceva?" CE AI VREA SA FAC?......NIMIK....nici cu vreau si nici nu pot sa ii schimb parerea omului.....si mie imi place e36 chiar foarte mult.....poate mai mult decat e46 dintr-un punct de vedere, dar sa nu incercam sa fim egosti si uneori chiar prosti sau absurzi si sa continuam cu " 50 euro sunt mai buni decat 100 euro".....ca incepeti sa deveniti penibili.

Si daca Roco are alta opinie e dreptul lui si cred ca poate si el sa scrie nu stiu ce ai tu de aici.......esti cumva avocatul lui?.....

@bmwiscoupe

Nu e greu sa-mi dau seama ce fel de om esti.

Vrei desen? NU as da al meu e36 pentru un e46, la figurat vorbind, nici pentru 2, nici pentru 9, fiindca nu e de vanzare.

Am investit destul peste 10.000 de euro in el, sa-l fac full, sa-l fac stock cu piese originale. nu kitch, eleroane de 3 lei si alte cele.

Multi spun ca sunt nebun, nu ma intereseaza.

Mai sunt ca mine destui.

Poti sa realizezi cât costa anume kituri de retrofit ? pentru e36?

Piese rare ca instalatia Harman Kardon, etc, etc.

Intereseaza-te.

Am investit sute de ore de munca,de pasiune pentru o masina veche, dar de care sunt mândru.

Si o sa mai investesc.

Nu ma apuc sa schimb masina asta, niciodata. o sa moara ruginita la mine. (doamne feri de alte chestii).

Nu toata lumea o duce de pe zi pe alta si in orice rahat vad o oportunitate.

Nu trebuie sa-ti faci nevoile in gusturile omului.

Chiar nu-mi permit momentan un e92 330i+, insa si daca mi-as permite, nu as sacrifica e36'le meu.

:) <_<

Prietene ai inteles gresit......nu am nimik cu tine..si credema ca si mie imi plac e36-le si sunt convins e pasiunea ta si te cred ca ai bagat bani multi in masina ta.....insa vad ca te contrazici singur.......adik...ai bagat 10 000 eur in e36-le tau....l-ai tunat si mai stiu eu ce ai facut si continui sa mai bagi bani........BRAVO TIE.....TE FELICIT INSA.......daca iti permiti sa bagi zeci de mii de euro intr-un e36......de ce nu iti cumperi e92 cu zecile alea de mii de euro?.......da-l draq ca doar nu trebie sa-ti vinzi casa sa il iei........iar treaba cu "mi-am dat seama ce fel de om esti".....sunt curios ce fel de om sunt????.....esti cumva psiholog????....sau medium????.....sa avem unpic de respect de opinii fiecare are dreptul la o opinie, iar daca te-ai suparat cand iti spune omul parera lui......asta este.......dar nu ma lua cu deastea ca stiu ce fel de om esti si chestii nashpa ca nu e nici locul nici momentul unei psihologii de cunoastere al omului......sunt cum sunt si asta este.....repet nu e vorba de cum sunt eu pe topicul asta si nici nu cred ca e important ci important este ca am un e36 si mi-a dorii un e46 dar inca nu e momentul si ast nu ca nu mi-as permite ca daca ma fortez mi-as permite chiar e92 sau vre-un M ceva dar nu sunt genul de bmw-ist care sa bag benzina de 5lei sa dau o tura cu el si pe urma ma uit la el.......(asta asa ca tot ai vrut sa stii ce fel de om sunt). Iar daca e ceva rau in faptul ca imi doresc ceva mai nou si mai bun....scuze , dar nu credeam ca e invidia asa mare.

Edited by bmwiscoupe

Am investit destul peste 10.000 de euro in el,

Chiar ai bagat 10.000eu intr-o masina de 2000eu?

Mi se pare foarte mult, ma gandeam la max 2000-3000eu.

Onn topic .....

Si eu sunt pentru e 36 , la fel ca altii daca adunam bani bagati in e 36-le meu pana acuma plus pretul de achizitie luam un e 46 bunicel .Si daca mai adun ,cei aproximativ ,2500de euroni care vreau sa-i bag vara asta in masina se aduna ceva . <_<

Off topic...

Sunt momente si clipe in viata care nu se pot cumpara cu bani .Pentru toate celelalte exista MasterCard.....Ati inteles ideea :)

Am inteles ideea .......la fel ca ideea ca exista investitii bune si investitii...hai sa nu zicem proaste ci mai putin bune. De exemplu det sa investesc 10000 euro intr-un e36 ....eu as prefera sa inestesc 7 000 intr-un e46 iar de cei 3000 euro sa fie diferenta intre e36 si e46....si atunci da.....se merita dar la 10000euro institie + 3000 e36 ......ajungi sa ai tot un e36 imbunatatit LA BANII AIA VA LUATI MACAR UN M.... e36 si atunci mai zic si eu......dar asa.....un 316 sau 318 sau 320 imbuntatit ......tot 320 este orice spoilere iai pune sau angel eyes sau eleroane sau ..etc.......e 36 ramane e36 pana moare...

Stau, citesc si ma minunez, roco123 a bagat 10.000 euro in masina lui, eu am bagat 2000 pana acum, tot un E36, si sincer sa fiu o sa mai bag, de ce? simplu, este masina care mi-am dorit-o este masina pe care nu o s-o dau niciodata, este masina care pe mine ma face sa ma simt bine si asa mai departe, ganditiva ca sunt oameni care investesc mult mai mult, si ca bani si ca timp si muuuuulta pasiune.

Cu cat investesc mai mult in ea cu atat ma simt mai bine si toate aceste lucruri pentru ca in fiecare din noi exista cate un copil si fiecare ne dorim o anumita jucarie (jucariile noastre sunt BMW-urile fie ele E20, E30, E36, E46, E90 cu variantele lui sau oricare altele). Eu cred ca ar trebui apreciati cei care fac asta, uitativa pe strada cate E36 sunt intr-o stare groaznica, o sa urmeze si E46 cat de curand, din pacate <_< .

Si daca bagi in e46 7000 tot mai bine luai un m.

Eu nu am luat M de la inceput, fiindca am vrut touring, mi-am dorit asta. (NU, NU PENTRU SPATIU) <_<

stii cum e , nu ai de unde sa stii cum e pana nu prinzi gustul!

daca mergi o saptamana cu un e92 iti garantez ca nu te-ai mai intoarce la masina ta, oricat ai iubi-o.

comparatia e fortata si oricum cu cat ai bagat in inca masina +pret de achizitie nu ajunge pt e92.

Edited by baronu25

Eu nu am luat M de la inceput, fiindca am vrut touring, mi-am dorit asta. (NU, NU PENTRU SPATIU) <_<

daca mergi o saptamana cu un e92 iti garantez ca nu te-ai mai intoarce la masina ta, oricat ai iubi-o.

comparatia e fortata si oricum cu cat ai bagat in inca masina +pret de achizitie nu ajunge pt e92.

+1

Si eu am investit destul de mult in e36 undeva la 5000 Ron pana acum, si nu imi pare rau si cand ma gandesc cat mai am de investit, dar asta este. Imi place masina, nu zic ca nu mi-ar place un e92, dar daca ar fi sa iau inca o masina as alege un e39, dar pisica va ramane la mine forever <_<

Nu am zis ca ajunge la pretul unui e92, nici macar e90, nu asta e scopul.

Scopul era sa restaurez masina cu piese originale.

Nu am cum sa compar e36 cu e92 sau alta masina noua, pur si simplu e36'le meu va avea loc in ''garajul'' meu si daca voi avea enzo.

Si daca as circula o saptamana cu e92, (am circulat cu e90 super dotat), crezi ca mi-as vinde tot ce am si as mai pune bani sa iau e92 si as fi fericit?

Eu nu cred!!

Fiecare cu gusturile si placerile sale! Eu personal, incap foarte bine in E36, chiar daca am aproape 2m! Si imi place foarte mult modelul! Am preferat sa iau E36 full si sa mai bag 3000E in ea decat sa-mi cumpar E46... Asta e! Placerea omului... Mie, spre exemplu, imi plac motoarele mari, in 6 cilindri, chiar daca consuma mai mult... dar ai alt "sound"! Nu-ti mai trebuie muzica in masina! Nu pot spune ca e mai bun, mai fiabil, etc... Asta am vrut eu, asta mi-a placut! Gusturile nu se discuta. PUNCT!

intradevar gusturile nu se discuta. spre exemplu eu am e46 2000 cmc fcl 143cp in care am bagat ... fara sa exagerez ... vreo 3000 eurasi (nu neaparat tuning motor, ci tuning optic si audio, ca de' marfa de calitate e scumpa). apoi am descoperit e30-ul si l-am luat de 2.5 pur si simplu pentru spectacol. ursu m-a ajuns cu totu cam 4000 (adus din germania) plus ca am mai bagat si in ala vreo 2000 peste asta. deci ce vreau sa spun e ca e46-ele cred ca il voi vinde la un moment dat (pentru a lua ceva mai nou), dar ursu nu va mai pleca de la mine:D. fiecaruia ii intra un bmw la suflet si poate sa-l considere de neinlocuit si sa bage bani in el la nesfirsit (asta daca isi poate permite). fiecare nou model de bmw are...tehnic vorbind...ceva mai bun decit modelul anterior. ASTA E CLAR. restul (in materie de design, look, agresivitate...etc.) ramine la aprecierea fiecaruia in functie de pasiuni si de competenta financiara.

scuze de off topic.

bafta.

Edited by BOGDAN WST

hai sa fim seriosi. nu veti vinde e36-ele sau e30-ul (ma refer la roco si la bogdan) pt ca vi se va oferi o suma foarte mica pe ele (chiar daca voi ati bagat jdemii de euro), si nu se merita vandute. asta este motivul, banii. tot banii cred ca sunt motivul pt care le-ati cumparat. ati gandit la modul urmator cred eu:"am o masina pe care o tin de buna ... hai sa-mi iau una de distractii, pt ca nu-mi permit sa-mi bat joc de masina noua. "

sigur acum o sa ziceti .. nuuu .. nu intelegi am bagat 10mii de euro in ea. da e adevarat .. dar i-ai bagat in timp .. putin cate putin ... nu se simt.

Tu intelegi greu...

Mai detin masini, nu numai e36.

Adica tu crezi ca eu am cumparat e36 TOURING, fiindca n-am avut bani de altceva? Everyone is entitled to his opinion...

Ti-am raspuns la nelamuriri?

LE

Ca sa fiu ontopic, NU AS VINDE e36 PE 10.000 de euro in acest moment.Nici pe 15.000.

Daca asta vad ca te intereseaza, banu

Insa e46'le il dau pe 8000

Ca al tau.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.