Jump to content

E36 6 cilindri vs E46 4 cilindri

the_rifle

Recommended Posts

• Replies 274
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

O sa dispara ca o sa se sature cineva sa tot construiasca turbine pt e46 nu-ti dai seama.

Rin tin ...sau cum te-oi mai numi de ce nu vi cu argumente concrete , fiecare serie este menita de a fi evolutia celei precedente.

Acum iti enumar cateva cateva dintre evolutiile e46 fata de precedenta:siguranta,stabilitate, rafinament.

Eu chiar nu am nimic cu seria e36 , ador coupeul si chiar mi-as cumpara una daca ar fi bine intretinuta.

Deja intrati la banuieli, iubiri, alea alea...

Rin Tin Tin, majoritatea posturilor tale au un iz de flame, canalizeaza-ti furia catre alte marci, alte forumuri...

Mi-a zis dragă, aşa că i-am zis şi eu "iubitule", nu avem de ce să intrăm la bănuieli. :)

Edited by Ciupanezu

Am senzatia ca esti un pusti tare complexat. Sa stii ca masina nu inseamna totul...

Iar daca nu esti pusti sa stii ca inca ti se vad frustrarile adolescentine :)

pusti nu sunt, am 26 de ani, iar complexat cred ca esti tu, nu eu ma mint singur ca masina mea de 20 de ani e cea mai tare :lol:

si eu tot in e36 ma plimb, dar macar ii cunosc adevarata valoare, si nu in e36 din 92

pasionati de e46 vor fi gramada peste vreo 5 ani, cand va fi foarte ieftin,

acelasi tip de pasionati vor fi, care au fost pasionati odata de e30 si care sunt acum mega indragostiti de e36

In afara de siguranta ,nu prea le-ai nimerit ...

Stabilitate mai buna decat e36 nu cred ca are, avand in vedere ca distributia greutati pe punti la e36 din ce stiu eu este 50/50%, mai bine de asa nu primesti...

Si inca ceva ,spunemi si mie de ce modelul e36 sa fabricat o perioada de aprox 10 ani ,iar e 46 sa fabricat pe o perioada de numai 5 ani....Care a fost mai reusit raportat la perioada productiei ...

Numai ideea ca e36 se ''bate ''apropape de la egal la egal cu un model care se cere mai avansat ,ma face sa cred ca e36 merita votul meu ..

Cred ca s-au spus destule pe topicul acesta ,important este ca ambele modele sunt construite sub acelas acoperis.Cred ca trebuie sa ne incante si e36 si e46 in egala masura ...

Am scris mai sus dar ai postat inainte sa inchid editarea... :)

M-am plictisit de topicul asta. E 46 e cel mai bun porsche din toate timpurile . Bye

Ma bucur ca te-ai plictisit.

Nu iti face griji pentru al meu E46 316.Nu joc la "juniori" caci nu concurez la nici o categorie,spre deosebire de altii,care isi masoara statutul social dupa capacitatea cilindrica a motorului,si doar atat.

Am avut si alte BMW-uri,cu motorizare mai mare,si voi avea si altele,iar acest 316 este ce am nevoie acum.

Apropos,la cat esti de destept,trebuia sa stii ca luxul nu e dat de motorizare,ci de optiuni.

Am sa ma satur de tine,si de prostia ta in curand;in toate posturile tale incerci sa faci flame.

Pacat ca sunt oameni ca tine,care nu fac altceva decat sa strice topicurile.Mai bine te-ai duce la BricoStore sa-ti cumperi "furtune" de gradina,pe care sa le montezi la luxoasa ta masina.Cauta si un Abecedar.

Cred ca simti nevoia de o vacanta...

o ghicit in stele

e46 s-a fabricat pe o perioada de 8 ani 1998-2006

e36 s-a fabricat pe o peropada de 9ani 1991-2000

dar daca iei un model de e36 in parte de ex sedan vei vedea ca s-a fabricat ~7 ani, ca de altfel TOATE modelele BMW.nu are e36 2 perechi de coa*e stai linistit.nu a fost o capodopera pe langa restul

In primul rand seria e46 a fost introdusa in anul 1998 si a fost scoasa din productie in 2006 la aparitia noii serii e90.deci chestii de detaliu dar sunt 8 ani nu 5.

Designerii au incercat sa pastreze aceeasi nota dar mai agresiva si mai important, mai aerodinamica.

S-a pus accentul pe ranforsarea caroseriei si reducerea greutatii care la e46 este cu 70% mai dura decat varianta precedenta.Sa folosit mult aluminiu la componentele suspensiei.

Motorizarile diesel au capat prima generatie common rail si cu aparitia faceliftului a2-a generatie de common -rail prin injectii ale combustibilului la presiuni mai mari ultima generatie de DDE5 cu pana de 10 x mai buna capacitatea de calculare a vechii generatii,turbina cu geometrie variabila,o camera de ardere revizuita cu un raport al compresiei mai mic. deci mult mai eficiente decat tds-urile.\

Edited by Stefan_e46

Bun, pana la urma care proprietari sunt mai destepti, cei cu un E36 sau cei cu un E46?post-66-1262458040.gif

cei cu e90 ca au reusit sa castige atatia bani sa-si cumpere un bmw nou, bine cei care l-au cumparat pe munca lor

Rin_Tin_Tin asteapta :)

Edited by Viper05

In primul rand seria e46 a fost introdusa in anul 1998 si a fost scoasa din productie in 2006 la aparitia noii serii e90.deci chestii de detaliu dar sunt 8 ani nu 5.

Designerii au incercat sa pastreze aceeasi nota dar mai agresiva si mai important, mai aerodinamica.

S-a pus accentul pe ranforsarea caroseriei si reducerea greutatii care la e46 este cu 70% mai dura decat varianta precedenta.Sa folosit mult aluminiu la componentele suspensiei.

Motorizarile diesel au capat prima generatie common rail si cu aparitia faceliftului a2-a generatie de common -rail prin injectii ale combustibilului la presiuni mai mari ultima generatie de DDE5 cu pana de 10 x mai buna capacitatea de calculare a vechii generatii,turbina cu geometrie variabila,o camera de ardere revizuita cu un raport al compresiei mai mic. deci mult mai eficiente decat tds-urile.\

Intr-un cuvant spus e46 a fost cobaiul ,in legatura cu motorul diesel ..

Iar pe motoarele de pe e36 sa introdus ,vanosul ...

My bad, in legatura cu ani de productie ......

Bun, pana la urma care proprietari sunt mai destepti, cei cu un E36 sau cei cu un E46?post-66-1262458040.gif

cei cu e90 ca au reusit sa castige atatia bani sa-si cumpere un bmw nou, bine cei care l-au cumparat pe munca lor

Rin_Tin_Tin asteapta :)

Deci totul tine de cine are masina mai scumpa.Am inteles, banuiam asta insa nu eram sigur.post-66-1262458607.gif

nu are treaba cu statutul cum vrei tu sa insinuezi

Pai vad ca are, unii se simt jigniti deoarece altii cred despre ei ca au un BMW care este de fapt un surogat de Dacie.

In fine, probabil am inteles eu gresit.Desi eu cred ca un BMW este un pas inainte spre inalta societate. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.