Jump to content

E36 6 cilindri vs E46 4 cilindri

the_rifle

Recommended Posts

Super tare discutia cu aftermarketul. Daca imi permiteti am sa adaug si eu cetava vorbe:

Hai sa incepem asa: BMW face masini nu face piese. Faptul ca vezi pe o piesa schimbata de la masina ta sigla bmw pe ea nu inseamna ca a fost facuta la uzina BMW si aici pot da multe exemple: filtrele pe bmw-uri sunt MAHLE sau KNECHT tot dracu ala e, placutele de frana sunt JURID, electrica este BOSCH, si tot asa lista poate continua.... Bmw are contracte cu marii producatori de piese din lume, producatori cunoscuti de aftermarket, ca sa le livreze piese in exclusivitate stantate cu sigla BMW pe ele. Dar majoritatea componentelor de pe un bmw sunt piese aftermarket personalizate bmw, de prim montaj.

Iar asta este valabil si pentru restul autoturismelor.

Sunt de acord si cu colegii care au afirmat mai sus ca sa nu facem teste pe banii nostri, dar la asta ma refer ca sa nu pun ce-i mai ieftin pe piata , toate italienismele care nu tin decat pana la coltz.

Acum conteaza de fiecare ce opteaza pentru masina lui si in functie de buzunar.

Numai bine.

Bucsile sunt lemforder,ambreiaj LUK.....

• Replies 274
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

O reclama la BMW suna cam asa "un BMW second tot BMW ramane", locala ce-i drept, dar mi se pare ca spune tot. Mare dreptate are Ciupanezu, masina ti-o cumperi pt cum te simti in ea, eu personal ma simt excelent in E36-le meu, cat despre E46 nu vreau sa imi dau cu parerea pana nu o sa-l conduc. Oricum E36 imi doream din 95' cand am condus pt prima data si oricate masini mi-as mai cumpara asta nu o s-o vand niciodata <_<.

o sa o vinzi si daca ai bani iti iei E90-91-92. stai calm <_<

nu aveti cum sa spuneti ca o masina evoluata este mai slaba. compari E36 cu E46 ca sa vezi cu cat mai buna este E46.

nu poate sa fie mai buna E36 ... NEVER !!!

Edited by Jacobs

o sa o vinzi si daca ai bani iti iei E90-91-92. stai calm <_<

nu aveti cum sa spuneti ca o masina evoluata este mai slaba. compari E36 cu E46 ca sa vezi cu cat mai buna este E46.

nu poate sa fie mai buna E36 ... NEVER !!!

Cred ca ai o obsesie in legatura cu e46.

Pai fiecare are cate o pasarica. Poate a unora e e36, sau altii au schimbat e46 cu e36 pentru ca li s-a parut mai bun.

E mai evoluata e46 ca are zeci de senzori in plus?

Eu in viitor nu as trece de la e36 la e46.

O reclama la BMW suna cam asa "un BMW second tot BMW ramane", locala ce-i drept, dar mi se pare ca spune tot. Mare dreptate are Ciupanezu, masina ti-o cumperi pt cum te simti in ea, eu personal ma simt excelent in E36-le meu, cat despre E46 nu vreau sa imi dau cu parerea pana nu o sa-l conduc. Oricum E36 imi doream din 95' cand am condus pt prima data si oricate masini mi-as mai cumpara asta nu o s-o vand niciodata :) .

Cred ca la asta te referi:

http://blog.easyautosales.com/wp-content/uploads/2008/08/bmw-ad.jpg

<_<

Pai fiecare are cate o pasarica. Poate a unora e e36, sau altii au schimbat e46 cu e36 pentru ca li s-a parut mai bun.

E mai evoluata e46 ca are zeci de senzori in plus?

Eu in viitor nu as trece de la e36 la e46.

- cine are nevoie de bani...trece de la E46 la E36 [momentan] <_<

- s-au chinuit inginerii aia la BMW 6-7 ani sa scoata E46....MAI SLAB CA UN E36 ???

cati sunteti cei care ati aruncat E46 si ati luat E36 ?

cati aveti si E36 si e46 ?

pana la urma ideea e in felul urmator: E46 e de generatie mai noua, E36 e tata lui, teoretic si practic exista o evolutie, nu e vorba ca aia e mai buna si cealalta nu, sunt de generatii diferite si a fost la alegerea BMW ce modificari sau imbunatatiri sa faca! Daca E46 a avut atata succes pe piata inseamna ca cei de la BMW au facut bine ce au facut, chiar daca diferentele fata de E36 nu sunt imense!

Masini bune sunt amandoua, manelele nu se livreaza la pachet cu E36 deci nu cred ca este neaparat o regula in a asculta manele in E36, de exemplu, daca era sa-mi iau E36 nu as fi ascultat manele in el.... Explicatia e simpla, E36 in primul rand e un BMW iar in al doilea rand a ajuns la un pret foarte accesibil, asadar cocalarii ce si-ar fi luat Solenza isi iau acum aproximativ la aceiasi bani BMW....clar! Masina nu isi poate alege soferul! Dar, sunt de parere ca exista multi oameni cu bun-gust si caracter, care conduc E36.... credeti ca E46 e mai scutit de cocalari? sa mai asteptam putin sa mai scada preturile si la E46, sa vina baietii din Spania si o sa vedem rezultatul!

.... credeti ca E46 e mai scutit de cocalari? sa mai asteptam putin sa mai scada preturile si la E46, sa vina baietii din Spania si o sa vedem rezultatul!

Majoritatea BMW-urilor sunt conduse de cocalari,nu numai E36 si E46,sunt si E60,E90,.............Pt ca asa sunt cocalarii trebuie sa isi cumpere bemveu ca sa se faleasca......sau mertz.... <_< :)

- cine are nevoie de bani...trece de la E46 la E36 [momentan] <_<

- s-au chinuit inginerii aia la BMW 6-7 ani sa scoata E46....MAI SLAB CA UN E36 ???

Zau ca parca suntem pe vremea raposatului, daca cineva sustine cu tarie ca e46 e mai bun, atunci cei cu e36 ar trebui sa le vanda si sa-si ia e46 ca e mai bun.

Sau spus toate parerile, de ce una e mai buna, de ce alta e mai rea, acuma lasati pe fiecare sa-si ia ce masina vrea.

- cine are nevoie de bani...trece de la E46 la E36 [momentan] :)

Zau ca parca suntem pe vremea raposatului, daca cineva sustine cu tarie ca e46 e mai bun, atunci cei cu e36 ar trebui sa le vanda si sa-si ia e46 ca e mai bun.

Sau spus toate parerile, de ce una e mai buna, de ce alta e mai rea, acuma lasati pe fiecare sa-si ia ce masina vrea.

Pai mane, nu a spus nimeni ca E46 e mai bun decat E36...e doar o evolutie in conformitate cu cerintele de pe piata...are mai multe sisteme de siguranta si mai multe elemente de confort atata(dar nu ma intelegeti gresit...nu comparam un E36 full cu un E46 chel)+ alti cativa senzori care sa te averizeze ca iti pica toba, asta ca sa nu te mai bagi tu sub masina si sa verifici. Cine le vrea si are si banii sa dea pe ele isi ia E46. Cine le considera mofturi si vrea doar o mecanica buna fara toate aceste accesorii isi ia E36. Dar spune-mi sincer, maine sai ai 40.000 de euro, nu ti-ai lua un E90? Spune-mi sincer ca ai prefera un E36 full in care sa bagi bani de tunning si modificari...eu nu cred. Mie imi place E46-le meu...mi-ar fi placut si daca ar fi fost E36, dar niciodata nu voi putea spune ca nu mi-as lua E90 daca as avea banii pentru el. Faptul ca iti place E36 si ai prefera sa il ai tot timpul in garaj...asta e altceva...e pasiunea pentru un model. Eu sincer iti spun ca as prefera sa am un seria 8 in garaj...nu ca ar fi mai bun decat un 6-er sau vreun Z4...dar pur si simplu imi place pentru ceea ce este. Nu tot timpul alegem masina numai cu cap...mai punem si inima in achizitia noastra! Nu poti spune ca un model mai nou nu reprezinta o evolutie...asta ar insemna ca BMW-urile se opresc odata cu schimbarea modelului, nu? Faptul ca tu iubesti E36 e un lucru de inteles...e masina care iti place si pe care o detii insa asta nu inseamna ca modelele mai noi sunt inferioare! Pana una alta...sa te bucuri de masina ta...in fond avem toti BMW-uri si nu ar trebuie sa ne luam la cearta intre noi.

P.S. Cocalarii nu isi mai iau BMW...au trecut pe Audi-uri albe <_<(nu generalizez) !

Edited by f1bogdan

Dar spune-mi sincer, maine sai ai 40.000 de euro, nu ti-ai lua un E90? Spune-mi sincer ca ai prefera un E36 full in care sa bagi bani de tunning si modificari...eu nu cred.

Daca azi, maine, sau saptamana viitoare voi avea 40.000 euro, mi-as luat o masina de familie pana in 15.000 euro, iar de restul mi-as lua e36 M3.

Pai mane, nu a spus nimeni ca E46 e mai bun decat E36...

S-a zis, nu s-a zis.... In fine... Dar sunt cativa useri care ti-ar sari la gat ca preferi e36, sau daca ai renuntat de la e46 la e36, a fost din cauza banilor.

Fiecare vulpe [cu E36] spune despre strugurii [E46] la care nu ajunge ca sunt ACRII.

Am un E36 si un E46. In afara de sigla ... nu am ce sa compar. NU AM CUM SA LE COMPAR <_<

Edited by Jacobs

Fiecare vulpe [cu E36] spune despre strugurii [E46] la care nu ajunge ca sunt ACRII.

Nu e chiar asa. Eu de ex nu imi doresc un E46 acum pt ca nu mi l-as permite. Un E46 cum as vrea eu (325 minim cu ceva dotari) e cel putin dublu fata de E36-le care il am acum. Cand mi-am luat masina puteam sa mai pun 1-2000€ sa cumpar un E46 316 chel, dar nu am vrut asta.

Singurul lucru care nu imi place la E46 e lipsa LSD-ului. <_< Daca as cauta un E46 ~1000€ i-as tine deoparte sa ii pun LSD :)

Edited by florin83

E46 este alta masina, are alt feeling, e ceva mai superior indiferent de motorizare, dar cea mai buna masina este acea pe care ti-o poti permite, am mai zis odata si o mai zic la nevoie <_< Edited by ct-xx-cda

• 4 weeks later...
SALUT.......Ma bag si eu un pic in seama si eu zic sa dam cartile pe fata ca vad ca sunt multi frustrati pe aici. Apropo si mie imi place sa-mi pun forumul in cap, dar de data asta......sa fim seriosi. Sincer acum am u e36 318is 140Cp coupe, sport, piele, telefon, full, clima, semidecapotabila (adik trapa)......etc, si precizez ca sunt indragostit de masina mea, DAR MI-AS DORI UN E46 oricat de chel ar fii el (asta insemnand sa aiba macar volan si 4 roti). Probabil ca toti posesorii de e36 ma vor injura in momentul asta dar.....frate viata e mai importanta ca orice si in special sanatatea. Adica eu am fost un frustrat multi ani pe cand aveam o supernova si faceam liniute cu bmw si alte masini, dar sincer va zic mergeam cu supernova pe Bucuresti-Pitesti cu 175-180km/h, dar cu 318is meu acum cu 140 cai mie cam frica sa trec de 150 ca parca nu mai sta pe drum. DIn pacate cu toate ca o iubesc sincer e36 sper sa o vand cat mai repede si sa-mi iau un e46 ca as mai vrea sa mai traiesc. Sa vorbit aici de dotari.....sa fim seriosi.....cat de chel poate fii un e46?....adik....toate au geamuri el. fata, AC,.......altceva.......ce mai conteaza?.......pielea (se poate tapita), telefon de masina? (nu l-am folosit niciodata).......pai fratilor ce comparam acuma motoarele?.......pai hai so o zic si pe asta .....oare aia 140Cp obositi de vreo 300 000 km.........sunt mai buni decat un e46 cu 105 sau 118 CP cu 150 000 km.......E ca si cand ai compara un cal batran cu unul tanar.......nu se poate...eu as merge totusi pe unul mai tanar ca .....na ......macar traieste m mult.......cel batran e in scadere de putere....si mai are un pic si moare.......iar daca mor CP nu-i nimic dar sa nu murim si noi.....ca siguranta e destul de importanta zic eu...nu?,,,,,,Oricum cam atat deocamdata si sunt nerabdator sa aut reactii ca sigur am suparat pe cineva........dar asta este imi asum riscurile......iar doritorii de e 36 sa de-a un semn ca poate le-o vad lor.......Sau daca e vreu bmw-ist cu e46 si e nemultumit si vrea e36 intretinut....sa dea un semn ca poate facem schimb .....sunt foarte curios daca e vreunul care are e46 si face schimb pe schimb cu un e36 .....nu prea cred......oricum......eu astept!!!!! Edited by bmwiscoupe

DIn pacate cu toate ca o iubesc sincer e36 sper sa o vand cat mai repede si sa-mi iau un e46 ca as mai vrea sa mai traiesc.

Ce trist moment. Esti tanar (probabil), nu tre sa iti faci atatea griji.

mie cam frica sa trec de 150 ca parca nu mai sta pe drum

Pai de ce se intampla asta?

Edited by pyu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.