Jump to content

cumpar scule trusa e46.........

Recommended Posts

Mai sa fie.Nu mai stiu ce sa cred.Sunt multi pe aici care pun tot felul de piese aftermarket cand este vorba de siguranta, placute, elemente de suspensie/directie, si acum ar conta o amarata de sigla.

Vrea sĂŁ aibĂŁ trusa originalĂŁ, e plĂŁcerea lui.

Degeaba tot vorbeÂşti de plĂŁcuĂžele aftermarket Âşi de elementele de suspensie/direcĂžie, afirmaĂžiile tale nu au nici o legĂŁturĂŁ cu realitatea.

Am montat piese Lemforder de articulaĂžie, erau identice cu cele BMW.

Am montat plãcuÞe aftermarket ºi maºina frâneazã foarte bine.

Este adevĂŁrat cĂŁ existĂŁ produse mai bune Âşi altele mai proaste ĂŽnsĂŁ dacĂŁ iei produse fabricate de acelaÂşi producĂŁtor care vine Âşi pe original, nu vĂŁd care-i problema.

nu este vb de asta ,ca pot sa pun si chei ca slava domnului am o gramada........dar nush im place mie sa am totul pus la punct

un alt ex.....aveam trimurile zgariate si nu am pus folie cu 3 mil pe ele si am preferat sa le iau cu 200 euro din hamburg:|:|.(nu sa fac o improvizatie care sa tina 1 an)....e o chestie de nebunia din cap,atat timp cat dau banu nu vad dc sa nu le cumpar.....

oricum ms pt sfat .bafta

nu este vb de asta ,ca pot sa pun si chei ca slava domnului am o gramada........dar nush im place mie sa am totul pus la punct

un alt ex.....aveam trimurile zgariate si nu am pus folie cu 3 mil pe ele si am preferat sa le iau cu 200 euro din hamburg:|:|.(nu sa fac o improvizatie care sa tina 1 an)....e o chestie de nebunia din cap,atat timp cat dau banu nu vad dc sa nu le cumpar.....

oricum ms pt sfat .bafta

si eu gandesc cam in acelasi mod....

Degeaba tot vorbeÂşti de plĂŁcuĂžele aftermarket Âşi de elementele de suspensie/direcĂžie, afirmaĂžiile tale nu au nici o legĂŁturĂŁ cu realitatea.

Asta e parerea ta.Tu ai dreptul sa spui ce vrei, ca pui placute nu stiu de care, jante replica,...si toate sunt extraordinar de bune, poate mai bune decat cele originale.Ce sa zic, afirmatiile tale au legatura cu realitatea deoarece sunt spuse de Ciupanezu...

Fiecare citeste ce vrea si procedeaza cum il duce capul.

Vrea sĂŁ aibĂŁ trusa originalĂŁ, e plĂŁcerea lui.

Da, am facut o analogie.Multi isi pun tot felul de jafuri de piese aftermarket si nu cred ca s-ar mai uita la o cheie, sa fie originala.

In cazul lui m-am inselat.

am eu trusa fara carlig si cheie de rotii la 150 ron. 0748057950

imi pare rau ....dar nu pot sa ofer 150 ron or fi ele de BMW dar suntem si noi oamenii totusi,cheie la 25 nu am mai vazut ...

cand am facut topingul asta ma gandeam la o suma mai omeneasca...fara suparare si fara nici un fel de misto

oricum mai astept poate poate

cand am facut topingul asta ma gandeam la o suma mai omeneasca...fara suparare si fara nici un fel de misto

oricum mai astept poate poate

ia legatura cu vlupu ..poate gasesti la el ..sau cu mariustxa e din buc

Asta e parerea ta.Tu ai dreptul sa spui ce vrei, ca pui placute nu stiu de care, jante replica,...si toate sunt extraordinar de bune, poate mai bune decat cele originale.Ce sa zic, afirmatiile tale au legatura cu realitatea deoarece sunt spuse de Ciupanezu...

Fiecare citeste ce vrea si procedeaza cum il duce capul.

N-am spus cã sunt mai bune decât cele originale ci la fel de bune.

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.