Jump to content

pareri telescoape bune

Recommended Posts

sal, de la o vreme cand trec peste denivelari se aud ceva zgomote la telescoape. Se pare ca de la telescoape fata-dreapta si spate-stanga.Am inteles ca trebuie schimbate ambele pe fata chiar dc cel din staga fata nu bate, respectiv la fel si pe spate. De aceea vreau sa vad pareri de la voi privind optiunile de marci pentru telescoape.De asemenea pareri intre monroe si sachs. mersi mult

Sachs - vin Âşi pe original.

Ar fi bine dacĂŁ Ăži-ai lua Sachs fabricate ĂŽn Germania, nu prea am ĂŽncredere ĂŽn cele fabricate la Cluj.

cred ca faci o confuzie..nu se fabrica la cluj sachs:( desi nu ar fi rau:) daca s-ar face

Bilstein parca se fac la noi ...

sigur vroiai sa zici bilstein la sibiu <_< ;sachs nu este in romania si ca fapt divers pe cele bilstein care ies pe poarta fabricii la sibiu scrie (sau cel putin scria) made in germany; p.s.eu as lua monroe pt pretul mai bun ;si ei au o gramada de traditie Edited by grozadan

E, nu o calc chiar asa tare, uneori doar <_<

Suspensiile sunt destul de ok, dar am alta problema acum. Masina nu prea sta bine in curbe, chiar si cu viteze mici, simt ca o sa spatele intr-o parte, si nu stiu de ce... O fi geometria, o fi din cauza ca suspensiile spate sunt foarte dure in raport cu cele din fata...

E, nu o calc chiar asa tare, uneori doar <_<

Suspensiile sunt destul de ok, dar am alta problema acum. Masina nu prea sta bine in curbe, chiar si cu viteze mici, simt ca o sa spatele intr-o parte, si nu stiu de ce... O fi geometria, o fi din cauza ca suspensiile spate sunt foarte dure in raport cu cele din fata...

Presiunea in anvelope e cea recomandata?

Apropo de presiunea in roti, eu am bagat cat scrie pe stalpul usii, iar de atunci ma scutura mai tare. Nu credeti ca e o idee buna sa tii presiunea putin sub cat scrie in carte?

Normal este ca la configuratia anvelopei sa se respecte presiunea indicata de fabricant..

Stie cineva vre-un magazin virtual cu telescoape mai ieftine?Sau eventual in Constanta?Ms anticipat.

http://www.bilstein.ro/produse_montaj.htm aici se fabrica amortizoare bilstein si sunt made in germany.eu miam pus pe fata la masina mea stg-dr si se comporta extraordinar.daca iei de la ei pretul este mult sub pretul de la orice magazin de piese.