Jump to content

Ulei BMW 5W-30 contrafacut?

ionatan

Recommended Posts

Eu am incredere mai mult in uleiul vandut de AB decat de un ulei vandut de diverse persoane pe forum.Nu comentez pretul, ma refer strict la originea lui.AB nu si-ar permite sa vanda ulei contrafacut.

@grozadan, tocmai ca vorbesc despre lucruri la care ma mai pricep si eu un pic.Am schimbat si eu piese pe garantie la masini de-a lungul timpului si am vazut care este procesul.Daca tu comanzi piese in Germania, bravo tie, eu sunt un pic sceptic deoarece ai spus ca nu ai nici un magazin.Sper ca am retinut corect.

Edited by Bavaria

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Eu am incredere mai mult in uleiul vandut de AB decat de un ulei vandut de diverse persoane pe forum.Nu comentez pretul, ma refer strict la originea lui.AB nu si-ar permite sa vanda ulei contrafacut.

Cum poĂži sĂŁ mai ai ĂŽncredere dacĂŁ schimbĂŁ etichetele de origine?

@grozadan, tocmai ca vorbesc despre lucruri la care ma mai pricep si eu un pic.Am schimbat si eu piese pe garantie la masini de-a lungul timpului si am vazut care este procesul.Daca tu comanzi piese in Germania, bravo tie, eu sunt un pic sceptic deoarece ai spus ca nu ai nici un magazin.Sper ca am retinut corect.

e corect;nu am magazin in sensul clasic;tot ce fac se face on-line si asa va si ramane-si ca planuri de viitor;nu am nevoie de chirii de mii de euro+altele;cat despre partea cu garantia vezi in cat timp s-a rezolvat si dupa aia poti sa bagi de vina;probabil ca la voi la ab dureaza mult,eu nu sunt ab

Edited by grozadan

la cate ,,facaturi'' sunt in tara asta ,pot crede cu certitudiune ca pe langa cel asa zis original se vinde si exista si contrafacut

acum fiecare face cum crede poti cumpara de la un magazin de la coltul blocului presupunand ca e original sau ai si varianta de a cumpara de la o firma mai consacrata care speri ca nu isi va pata renumele <_< importand sau comercializand ,,facaturi''

ps:edy1092- exemplu cu D&G(si alte nume consacrate) chiar e cel mai bun exemplu ptr ce exista pe piata noastra

Exista posibilitatea sa te astepti la orice. Orice ambalaj poate fi contrafacut. Singura metoda este sa procuri uleiul dintr-o sursa sigura unde primesti si o garantie. Pot fi si multi oameni cinstiti dar si mai multi excroci.

Va sfatuiesc ca anumite produse sa le luati din surse sigure. <_<

pana la urma: uleiul de la AB este sau nu contrafacut??...ca daca si astia vand asa ceva tara asta chiar se duce rau de rapa.

Hai sa zici ca iei din vitan sau de pe net si nu ai nicio garantie ca uleiul e original, pana la urma iti mai asumi si riscul..dar si de la AB!! <_<

pana la urma: uleiul de la AB este sau nu contrafacut??...ca daca si astia vand asa ceva tara asta chiar se duce rau de rapa.

Hai sa zici ca iei din vitan sau de pe net si nu ai nicio garantie ca uleiul e original, pana la urma iti mai asumi si riscul..dar si de la AB!! <_<

cine isi imagineaza ca nu exista ulei contrafacut e un mare fraier/a.ce credeti voi,ca AB cumpara din ala mama lui si in autovit sunt facaturi???

problema este:care e cel original,nu care e cel contrafacut!puteti "discuta" pe tema asta tot anul,nu o sa vina hotul sa va spuna uite ba, ala e cel contrafacut.

atata timp cat se castiga bani multi din asta......

cat despre partea cu garantia vezi in cat timp s-a rezolvat si dupa aia poti sa bagi de vina;probabil ca la voi la ab dureaza mult,eu nu sunt ab

Faci o confuzie cred, eu nu am nici o treaba cu AB sau cu alt service.Vorbesc din experienta mea de client la diferite service-uri BMW.

Cum poĂži sĂŁ mai ai ĂŽncredere dacĂŁ schimbĂŁ etichetele de origine?

Ai cumparat tu de acolo ulei original si erau schimbate etichetele?

<_<

AB vinde masini lovite si stricate ca sa dea si ei o teapa . Nu m-ar mira nici la ulei desi nu cred

am mai auzit pe cineva care a luat o teapa d`asta cu un x5 nou de la ei... lovita de noua..tinichigerita.. vopsita si vanduta

Edited by micky

Ai cumparat tu de acolo ulei original si erau schimbate etichetele?

Nu.

Dar nu vĂŁd de ce ar minĂži unul dintre colegii noÂştrii de pe forum.

Pai nu era vorba de ulei original, era vorba de alt ulei pe care scria made in Germany.Nu a spus ca a fost vandut drept original.Eu asa am inteles.

La Bavaria se vinde alt ulei ĂŽn afarĂŁ de uleiul BMW?

Eu nu cred.

Se referea la ulei BMW cumpãrat de la reprezentanÞã.

Mi se pare prea penala faza si pe langa asta ar iesi scandal mare.Daca ar fi reclamati in Germania ar avea mari probleme.Eu tot nu cred ca ei vand alt tip de ulei drept ulei original.

scuze de off topic ..am fost ieri la AB in timisoara si 1l de ulei bmw 10w40 ii 50 si ceva de ron, si in magazin ii vreo 40 de lei mi se pare normal sa isi puna ceva in plus doar ii reprezentanta <_< nu as vedea de ce sa fie contrafacut cel putin cel din magazinele de piese auto, nu cred ca ar risca nimeni (in magazine) poate sunt romanashi care strang cutii goale si iti vand ulei prista in ele :) la noi este posibil orice ..oricum eu sunt de parere ca orice ulei bmw fie 5w-30 fie alceva tot castrol se afla in ele si nimic mai mult platesti mai mult firma

Pai dragi colegi daca mai nou e asa de incerta originea uleiului din comert ce trebuie sa facem?, la fiecare schimb de ulei fugim in germany sa ne luam ulei?

Hm naspa de tot situatia, daca stai sa te gandesti ca si hainele de firma se fac in romania si se pune eticheta de origine straina pe ele, atunci e de asteptat si faza cu uleiul sa fie imbuteliat/(produs?) la timisoara si sa fie etichetat made in germany.

cand dai 100 de lei pe 5 l te astepti sa nu fie prea original :)

Voi ce intelegeti prin ulei contrafacut?

schimbarea continutului inteleg eu.ce fel de continut insa?unul cu proprietati foarte apropiate,la care ingredientele/procedeul de fabricare e mai ieftin.din aceasta cauza apare pirateria,banii!!!

cu siguranta ca ambalajul arata la fel in ambele cazuri,altfel nu s-ar vinde.

NU CONTEAZA ULEIUL ASA MULT atat timp cat posesorul isi bate joc de motor,adica mers sport fara justificare,shimbarea filtrului de aer odata cu uleiul si nu in ultimul rand folosirea unui filtru de ulei necorespunzator. <_<

cand dai 100 de lei pe 5 l te astepti sa nu fie prea original :)

Voi ce intelegeti prin ulei contrafacut?

schimbarea continutului inteleg eu.ce fel de continut insa?unul cu proprietati foarte apropiate,la care ingredientele/procedeul de fabricare e mai ieftin.din aceasta cauza apare pirateria,banii!!!

cu siguranta ca ambalajul arata la fel in ambele cazuri,altfel nu s-ar vinde.

NU CONTEAZA ULEIUL ASA MULT atat timp cat posesorul isi bate joc de motor,adica mers sport fara justificare,shimbarea filtrului de aer odata cu uleiul si nu in ultimul rand folosirea unui filtru de ulei necorespunzator. <_<

Fratilor in legatura cu uleiurile de la noi si cele dina afara va spun sigur k e diferenta intre ele, in general cele de la noi sunt licenta