Jump to content

Vand BMW E46 - 330D

mikken

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pfff...nici acum nu s-a dat?! :) Deja topicul asta e numai bun de "Masina mea"... :lol:

Cred ca pe toti ii sperie mult motorul ala de 3000cmc si tot ce presupune el...

Nu cred ca motorul e problema, poate mai degraba anul...pretul...daca vroia sa "scape" de ea o dadea de mult, lasa o mie sau doua si era data....dar cred ca omul stie ce masina are si a evaluat-o in consecinta!si eu am vrut sa fac un chimb mai demult, mi-am dat seama ca nu o sa lase cat vreau eu si din respect nu am mai insistat...

Se poate sa fie motorul mare de vina, se poate sa fie si anul fabricatiei, cu siguranta si situatia economica actuala isi spune cuvantul.

Cand o aveam la vanzare cu 9000 euro, un samsar mi-a oferit pe loc 7000 euro. M-a facut sa rad si evident am refuzat. Acum am ajuns la 7000 si primesc oferte doar de schimburi nu prea avantajoase.

Am tot scazut la pret, pentru ca tin masina degeaba in fata blocului, e pacat. Pretul asta este pentru o oferta cash, pentru ca sincer, cu inca 2 masini, chiar nu mai are rost sa o tin si pe a 3-a.

Masina merge impecabil, cine o cunoaste si a mers cu ea poate sa confirme. Nu e o masina perfecta, dar pentru banii astia si ce ofera aceasta motorizare, eu cred ca e foarte ok.

Nu inteleg oamenii care se sperie de motor mare si de taxe. Consuma doar o idee mai mult ca 320d, insa e mult mai fiabil si silentios. Lumea se gandeste la impozitul de 10 mil / an, dar nu se gandeste ca in 3 ani de exemplu eu nu am bagat 1 leu in motor sau cutie. La un 320d cand ti-a picat turbina, te-a aranjat de echivalentul impozitului pe 4 ani :lol:

Asadar...astept un client hotarat :) Poate in primavara incep sa se vanda masinile mai bine.

Se poate sa fie motorul mare de vina, se poate sa fie si anul fabricatiei, cu siguranta si situatia economica actuala isi spune cuvantul.

Cand o aveam la vanzare cu 9000 euro, un samsar mi-a oferit pe loc 7000 euro. M-a facut sa rad si evident am refuzat. Acum am ajuns la 7000 si primesc oferte doar de schimburi nu prea avantajoase.

Am tot scazut la pret, pentru ca tin masina degeaba in fata blocului, e pacat. Pretul asta este pentru o oferta cash, pentru ca sincer, cu inca 2 masini, chiar nu mai are rost sa o tin si pe a 3-a.

Masina merge impecabil, cine o cunoaste si a mers cu ea poate sa confirme. Nu e o masina perfecta, dar pentru banii astia si ce ofera aceasta motorizare, eu cred ca e foarte ok.

Nu inteleg oamenii care se sperie de motor mare si de taxe. Consuma doar o idee mai mult ca 320d, insa e mult mai fiabil si silentios. Lumea se gandeste la impozitul de 10 mil / an, dar nu se gandeste ca in 3 ani de exemplu eu nu am bagat 1 leu in motor sau cutie. La un 320d cand ti-a picat turbina, te-a aranjat de echivalentul impozitului pe 4 ani :lol:

Asadar...astept un client hotarat :) Poate in primavara incep sa se vanda masinile mai bine.

Ce te face sa crezi ca la motorul de 3 litri nu pica turbina?

Sunt cumva mai rezistente turbinele la motoarele mai mari de 2 litri?

Si, daca nu pica turbina la motorul de 2 litri ai salvat 1.000 de dolari in 4 ani de la impozit si inca aproape 500 de dolari din diferenta de consum (carburant) si diferenta la revizii.

E un motor exceptional cel de pe masina ta dar are si unele dezavantaje.

Spor la vanzare! Are ea cumparatorul ei dar inca nu la intalnit!

Nu prea am auzit sa pice turbina la modelul asta de 184 cai. Turbo este mai mare si functioneaza la o presiune mai mica decat cea de pe 2.0d - 150 cai, deci este mai protejata. In plus cei 2 cilindri suplimentari chiar fac treaba buna, deci nu solicita turbina atat de tare.

Despre consum, nu stiu ce sa zic, este cam tot pe acolo sa stii :) Am vorbit cu posesori de 320d facelift care au acelasi consum ca si mine in Bucuresti, nu mai vorbesc daca au cutie automata.

Nu vad dezavantaje de ordin tehnic la un motor de 3 litri fata de unul de 2 litri sincer. Pe cine preocupa atat de tare consumul si costul unei revizii, ar trebui sa se orienteze catre un motor mai mic sau catre alta marca. Dar cum romanul e fudul, vrea cea mai smechera masina din parcare sa dea bine la vecini, cand el n-are bani sa faca un schimb de ulei sau pune motorina doar cand ia salariul.

Nu prea am auzit sa pice turbina la modelul asta de 184 cai. Turbo este mai mare si functioneaza la o presiune mai mica decat cea de pe 2.0d - 150 cai, deci este mai protejata. In plus cei 2 cilindri suplimentari chiar fac treaba buna, deci nu solicita turbina atat de tare.

Despre consum, nu stiu ce sa zic, este cam tot pe acolo sa stii :) Am vorbit cu posesori de 320d facelift care au acelasi consum ca si mine in Bucuresti, nu mai vorbesc daca au cutie automata.

Nu vad dezavantaje de ordin tehnic la un motor de 3 litri fata de unul de 2 litri sincer. Pe cine preocupa atat de tare consumul si costul unei revizii, ar trebui sa se orienteze catre un motor mai mic sau catre alta marca. Dar cum romanul e fudul, vrea cea mai smechera masina din parcare sa dea bine la vecini, cand el n-are bani sa faca un schimb de ulei sau pune motorina doar cand ia salariul.

Cum bine zicea cineva pe forum,

cine are cu adevarat bani sa intretina un bmw 320 poate intretine si 330 la fel de bine...

Nu vad dezavantaje de ordin tehnic la un motor de 3 litri fata de unul de 2 litri sincer.

Reclama sufletul comertului..... dar nici chiar asa... :lol:

Nu e reclama, am spus doar adevarul. Nu afirm ca orice 330d consuma cat un 320d, ar fi absurd, dar oamenii cu care am vorbit eu, fie aveau cutie automata, fie un stil mai agresiv de condus si atunci scoteau consum cat mine, care merg mai linistit.

Oricum diferenta de consum intre cele doua modele este absolut nesemnificativa dupa parerea mea. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.