Jump to content

ÂŞoferii de BMW, campioni la accidente

Recommended Posts

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Care e ideea cu 735-ul fetei? Ca sĂŁ ai bmw trebuie sĂŁ ai o anumita varstĂŁ? AceastĂŁ marcĂŁ se adreseazĂŁ numai anumitor persoane? Nici pĂŁrinĂžii nu sunt de vinĂŁ dar nici "copii", existĂŁ Âşi oameni conÂştienĂži de riscurile la care se supun...

poate sa fie un sambure de adevar aici.

de exemplu, daca vrei sa inchiriezi o masina scumpa, puternica, trebuie sa indeplinesti anumite conditii ca persoana si ca sofer.

nu stiu de ce se incearca o defaimare a unei marci auto in speta BMW.

nu stiu cine sustine ca un BMW se conduce mai greu sau mai usor decat alte marci auto. orice masina se conduce la fel. starea tehnica a masinii, puterea ei, viteza cu care se circula, starea carosabilului, felul drumului (autostrada sau "ulita sateasca", aglomeratia din trafic etc.......... toate acestea sunt de fapt niste "variabile" in functie de care trebuie adaptat stilul de condus. accidentele nu se produc din cauza acestor variabile ci din cauza neadaptarii stilului de condus la aceste variabile. indiferent ce masina ai conduce daca nu o respecti si nu o cunosti atunci fii sigur ca ai putea sa produci accidente rutiere grave. eu consider ca intotdeauna vinovata de producerea unui accident este " acea piesa dintre volan si scaunul soferului " . noi soferii suntem singurii din componenta unei masini care avem creier. daca acest organ este folosit la capacitatea lui atunci sigur vom putea sa evitam accidentele indiferent ca conducem un BMW, un trabant sau un bugatti veiron..........................................................................

.

si fug saraciile astea si tractiunea spate cere o doza de pilotaj in sange daca vrei sa te dai cu ea (multi cred ca au, dar ... ). altfel poti merge linistit cu RWD pe orice (aproape) orice drum, daca masina e in stare tehnica buna si ai gume potrivite.

Nu stiu daca e vorba de tractiunea spate sau fata. Una e sa ai o masina de 60-70 CP si sa ai accident la 50h si alta e sa ai masina de 150 CP si sa ai accident la 180 h (viteza la care unii forumisti BMW o considera viteza normala pentru romania). - Daca nu gasiti voi topicuri va pun eu link (cred ca nu e cazul)

In primul caz o sa ramai cu niste zgarizturi si o panica eventual un handicap, in cazul 2 o sa fie primul si ultimul accident. Eu recunosc ca daca as fi avut la 18 abi o masina de 300 CP nu as fi avut stapanirea de sine pe care o am acum, sa merg in niste limite acceptabile.