Jump to content

Karim Habib

Cristi B

Recommended Posts

Dupã demisia lui Chris Bangle din funcÞia de designer-ºef al BMW, urmeazã rândul designerului Karim Habib, responsabilul principal pentru Seria 7. El va lucra la principala rivalã, Mercedes-Benz, unde va decide designul Seriei F.

Karim Habib va fi responsabilul de design pentru Seria F, revenitĂŁ recent ĂŽn atenĂžia publicului larg, prin conceptul F700, un model luxos Âşi extrem de eficient din punct de vedere energetic, ĂŽnsĂŁ cu un design destul de controversat. Ăn activitatea susĂžinutĂŁ la BMW, Karim Âşi-a lĂŁsat semnĂŁtura pe remarcabilul CS Concept, o sursĂŁ generoasĂŁ de inspiraĂžii pentru viitoarele modele BMW.

Fostul coleg de la BMW Âşi Âşef, deopotrivĂŁ, Chris Bangle, acum cu propriul studio de design, considerĂŁ plecarea lui Habib oarecum incertĂŁ dar fireascĂŁ ĂŽn acelaÂşi timp: “De un lucru sunt doar sigur: BMW nu poate dori sĂŁ vadĂŁ unele dintre cele mai mari talente mergând la principalul rival”.

PAREREA MEA- eu nu consider ca pe un principal rival mertzanu mai repede audi (numa ca astia nu stiu ce vor ) la-s ca vin si alti mai buni BMW tre sa se mandreasca ca acu au gasit pe cineva care sa-i areate lumea cu degetu .....(asta e masina facuta de ala care a venit de la BMW) yo zic sa-i lasam sa se bucure si eu de un AS care a lucrat la un nume in industrie. PACE <_<

PAREREA MEA- eu nu consider ca pe un principal rival mertzanu mai repede audi (numa ca astia nu stiu ce vor ) la-s ca vin si alti mai buni BMW tre sa se mandreasca ca acu au gasit pe cineva care sa-i areate lumea cu degetu .....(asta e masina facuta de ala care a venit de la BMW) yo zic sa-i lasam sa se bucure si eu de un AS care a lucrat la un nume in industrie. PACE <_<

:) +1

PAREREA MEA- eu nu consider ca pe un principal rival mertzanu mai repede audi (numa ca astia nu stiu ce vor ) la-s ca vin si alti mai buni BMW tre sa se mandreasca ca acu au gasit pe cineva care sa-i areate lumea cu degetu .....(asta e masina facuta de ala care a venit de la BMW) yo zic sa-i lasam sa se bucure si eu de un AS care a lucrat la un nume in industrie. PACE :)

Eu consider superioarĂŁ marca Mercedes-Benz. Nu rivalĂŁ.

:bashwall: <_< :unsure: