Jump to content

Vand Navigatie TomTom GO 700 impecabila - pret bun ! Toate hartile incluse !

Recommended Posts

Se ofera spre vanzare : Navigatie TomTom GO 700.

Aparatul este in stare impecabila (folosit de nici 5 ori) , sta in casa degeaba si cred ca este timpul sa il vand sa nu mai ocupe spatiul de pomana.

Navigatie FUNCTIONEAZA IMPECABIL , nu are nici o problema , are majoritatea hartilor disponibile pe ea . Are memorie interna 2GB . Se poate update la harti GRATIS de pe site-ul TomTom.

Mai multe specificatii despre aparat : TomTom, portable GPS car navigation systems - GO 700 - Functionalities

Pachetul contine : aparatul in sine , incarcator auto si stand de parbriz si cablu USB.

Pret : 349 RON usor negociabil !

Accept si schimburi +/- diferenta cu telefoane.

Poze reale in cursul zilei de maine , cea postata este informativa !

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Are Igo 2008 sau 2006 instalat? ... eu am vrut sa achizitionez un astfel de aparat dar m-am inteles ca nu se pot instala harti detaliate cu romania...

Mi se pare ca 2006 , daca nu ma insel . Nu stiu ce fel de harti se pot sau nu se pot instala pe el , nu l-am folosit eu personal niciodata , tata l-a folosit.

Are Romania si stie strazi / diverse orase .

TOMTOM nu are igo. Tomtom are propriul lor soft, care nu se poate schimba. iar pt romania nu au facut mai nimic. Afara e ceas

Am avut si eu un TomTom Go720 si debia l-am dat cu 700 RON... iar nou era vreo 20 de mil.

Posibil , de aia am si spus 2006 , nu credeam ca e mai noua . Acum mai bine ca am aflat . Deci nu are IGO , are propriul soft , dar are Romania !

TOMTOM nu are igo. Tomtom are propriul lor soft, care nu se poate schimba. iar pt romania nu au facut mai nimic. Afara e ceas

Am avut si eu un TomTom Go720 si debia l-am dat cu 700 RON... iar nou era vreo 20 de mil.

Posibil , de aia am si spus 2006 , nu credeam ca e mai noua . Acum mai bine ca am aflat . Deci nu are IGO , are propriul soft , dar are Romania !

are romania dar e ca si cum nu ar aveao.

Are doar drumurile majore daca te bagi cu el intr-un oras mai mic esti mancat..

update gratuit la harti zici

not.

S-ar putea sa aiba eu stiu ca dupa ce il cumperi ai un cod cu care ai access la update vreo 30 de zile sau ceva de genul.

@Dan98 De ce spui asta ? Te pricepi cumva sau vorbesti doar sa vorbesti ? Daca am spus ca e update free , inseamna ca asa e !

@ins1dez Ai si tu dreptate . Eu cu navi original de pe masina cu ultimul update de la BMW tot nu stiu decat 3-4 orase si inafara de Bucuresti nu stie nici unu la nivel de casa/nr !

MĂŁ pricep destul de bine la gps-uri si al tau nu are nici un update de harti gratuit <_<

Te cred . Bravo tie . Dar nu e cazul sa vorbesti aiurea . Iti repet , daca eu am spus ca are update gratuit , inseamna ca asa are . Cumparatorului il pot face gratis inainte sa il cumpere cu ultima varianta de soft !

atentie, update soft nu e acelasi lucru cu update harti(care costa aprox 40 dolari pe an)

TomTom din pacate pe Romania nu te ajuta mare lucru, afara merge parfum!

In Ro e preferabil ceva cu IGo, Mio sau Garmin...

Edited by Rhaziel

MĂŁ pricep destul de bine la gps-uri si al tau nu are nici un update de harti gratuit <_<

Te cred . Bravo tie . Dar nu e cazul sa vorbesti aiurea . Iti repet , daca eu am spus ca are update gratuit , inseamna ca asa are . Cumparatorului il pot face gratis inainte sa il cumpere cu ultima varianta de soft !

FĂŁ-mi tu update la astea si ti-l iau pe loc pe searĂŁ... http://www.tomtom.com/products/maps/select.php?D=15&M=55

Map of Western & Central Europe v8.25

Nu te poti abtine ? E bataie de joc ceea ce spui tu . Nu are Romania acel soft care vrei tu sa il pun pe aparat . Pentru ce sa fac asta ? Doar ca sa iti demonstrez tie ca pot si ce ? Cine e real interesat are si Romania toate drumurile principale si 4-5 orase mari la nivel de strada (bucuresti,constanta,timisoara,craiova si iasi).

Este complicat atunci cand un produs pus la vanzare nu este descris in mod corect

Cred ca tu ai o alta problema <_< Produsul este descris 100% corect . Orice eventual cumparator interesat (bagatorii de seama se exclud) se va convinge de acest lucru si ulterior il poate confirma . Tie sincer sa fiu nu ti-as vinde acest produs nici daca mi-ai oferii 500ron . Banii nu reprezinta o problema si nu cere de mancare , prefer sa il dau unui om care are nevoie de el si il utilizeaza decat sa ti-l dau tie (indiferent de pret) .

REPET : Acest PRODUS nu este de vanzare pentru Dan98 indiferent de suma . Nu imi place de fata si atitudinea lui , de aici si acesta decizie RADICALA :)

Te rog respectuos sa iti vezi de drumul tau , politicos si sa NU mai postezi la mine in thread .

Multumesc pentru intelegere !

Edited by Stefann

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

deci pt cunoscatorii de gps-uri----se poate pune ori ce harta igo sau ce vreti voi, si se schimba si softul automat.

pt un gps beker(sau cum se scrie) care sunt facute pt MB, am schimbat softul si iam pus igo,si culmea...chiar merge perfect.

tomtom sunt gps-uri bune, stefann, daca vrei sa schimbi softul si sa pui harta noua, anuntama si te ajut. prob este ca te pot ajuta de luna viitoare.

bafta

• 2 weeks later...
deci pt cunoscatorii de gps-uri----se poate pune ori ce harta igo sau ce vreti voi, si se schimba si softul automat.

pt un gps beker(sau cum se scrie) care sunt facute pt MB, am schimbat softul si iam pus igo,si culmea...chiar merge perfect.

tomtom sunt gps-uri bune, stefann, daca vrei sa schimbi softul si sa pui harta noua, anuntama si te ajut. prob este ca te pot ajuta de luna viitoare.

bafta

Multumesc frumos de ajutor . Trimite-mi un PM cu nr tau sa discutam la telefon !