Jump to content

E mic motoru de 2000 diesel ?

sebylily

Recommended Posts

Ce vrei ? Limuzina sau break ? Ce masina ai mai condus pana acum ? Si ce an vrei sa fie masina ? Daca e sa fie 520D e60 adica din 2006 atunci e mai bine ...masina va avea 163cp si motorul e commonrail dar am o presimtire ca vb despre e39 adica varianta cu 136cp nu ?<_< Edited by costinlogin

Depinde ce vrei de la masina. 520d are 177 cp nou. Eu zic ca e un motor decent, nu va excela din punct de vedere al sportivitatii, dar nici puturos nu o sa fie. Are cuplu suficient cat sa poti intra intr-o depasire fara emotii.

Bafta!

Ups ..greseala mea ...n-am vazut ca vrei nou <_< in cazul asta nu prea ai ce alege daca vrei diesel ...decat 520D sau 530D ...deoarece 525D are aceeasi capacitate cilindrica ...deci aceleasi impozite ...doar softul difera si cp. Sfatul meu este sa iei totusi un 530d in cazul asta si sa fie automata daca locuiesti intr-un oras mare. Altfel o sa "toarca" 6 cilindri in linie :)

Ups ..greseala mea ...n-am vazut ca vrei nou <_< in cazul asta nu prea ai ce alege daca vrei diesel ...decat 520D sau 530D ...deoarece 525D are aceeasi capacitate cilindrica ...deci aceleasi impozite ...doar softul difera si cp. Sfatul meu este sa iei totusi un 530d in cazul asta si sa fie automata daca locuiesti intr-un oras mare. Altfel o sa "toarca" 6 cilindri in linie :)

Pai eu am un passat hidramat si vreau un seria 5 rulat sau nou...am primit o oferta buna de la bmw la un 525 din 2008 numa ca e manuala si nu prea ma impac cu ea. E mica diferenta dde cai intre 520 si 525...automat taxa mai mica si impozit la 520 si din cate am auzit si consumu mai bun,de asta vroiam sa stiu daca e bun 520-ul...

Eu am 520d (177cp) si sunt foarte multumit. Sunt o persoana cu un stil de condus normal. Nu imi plac depasirile riscante, nu imi place sa ma intrec cu altii.

Am luat masina pentru a o folosi sa merg la seriviu, in weekend undeva sau sa plec in concedii.

Bugetul meu a fost undeva intre 50.000 si 55.000 euro. Am preferat optiuni in loc de un motor mai mare si nu regret.

Consumul si taxele sunt decente. Intr-un oras ca Timisoara am acum consumul de 8.4l/100km resetat si mers doar in oras. Inafara am pe undeva pe la 4.5-4.7 iar iarna la -10 grade, cu incalzirea in scaune, faruri aprinse, pe la 5.2-5.5l/100km.

P.S. Ca acest motor este un motor subdimensionat este o poveste. Desigur, daca ai cealalalta masina un 550i sau un M5 da, dar in rest nu mi se pare.

Eu am 520d (177cp) si sunt foarte multumit. Sunt o persoana cu un stil de condus normal. Nu imi plac depasirile riscante, nu imi place sa ma intrec cu altii.

Am luat masina pentru a o folosi sa merg la seriviu, in weekend undeva sau sa plec in concedii.

Bugetul meu a fost undeva intre 50.000 si 55.000 euro. Am preferat optiuni in loc de un motor mai mare si nu regret.

Consumul si taxele sunt decente. Intr-un oras ca Timisoara am acum consumul de 8.4l/100km resetat si mers doar in oras. Inafara am pe undeva pe la 4.5-4.7 iar iarna la -10 grade, cu incalzirea in scaune, faruri aprinse, pe la 5.2-5.5l/100km.

P.S. Ca acest motor este un motor subdimensionat este o poveste. Desigur, daca ai cealalalta masina un 550i sau un M5 da, dar in rest nu mi se pare.

M-ai convins...imi iau 520...daca motorul era subdimensionat nu-l mai faceau

Merci

• 4 weeks later...
buna sunt un membru nou si mar interesa unde as putea sa mi fac softtuning ptr bmw 520d din 2001 cu 136cp si cati cai as avea in plus dupa?multumesc

Daca te mai intereseaza sa-ti faci softtuning la masina eu te pot ajuta, iar rezultatele dupa resoftare vor fi urmatoarele: 165cp si 360Nm

robert_kcs@yahoo.com

Salutare, tocmai am citit si eu topicul;

offtopic: o sa-mi iau si eu un bmw in aproximativ o luna si mi-au fost de ajutor parerile voastre despre 520d;

eu am plecat de la ideea ca imi voi lua un 3-ar dar intre timp am inceput sa iau in calcul si un 5-ar, avand in vedere ca s-au ieftinit. Achizitia vreau sa o fac in Germania, o masina din 2004-2005, km sub 100K;

Sa ne tii la curent daca ai luat-o si poate pui si nite poze <_<

Bafta!

• 5 weeks later...

buna,

si eu am un e60 520d din 2008 ,am condus pana acum si masini mai tarigen s5 4.2 benzina,etc dar masina asta merge f f f bine.daca e sa comparam in clasa ei audi-urile si merturile scot 9.3-9.5 pana in suta iar 520d 8.3 ,diferenta e cam mare nu?iar diferenta de kg am citit undeva pe forum intre 520d si 320d este de 70kg adica un pasager,sau bmw a facut masina ca sa mearga doar 4 in ea iar in 320 5?

• 2 weeks later...

o masina de afara din 2004-2005, sub 100k, nu prea cred...mai bine te uiti la cele care au 100-150k ca sunt mai reale. vezi ca si in europa se dau km inapoi in draci...

nota: in romania ab da km inapoi la second...sau asa le cumpara... si tot aia e

eu unul am un 3.0d si sunt f multumit... 2.0d nu cunosc, dar cunosc 2.0i pe E60 si se misca ok...dc nu ai mari valente sportive...in oras in afara, mers normal si chiar semisportiv. daca vrei sportivitate.. atunci 3.0 sau 3.5 este raspunsul...

o masina de afara din 2004-2005, sub 100k, nu prea cred...mai bine te uiti la cele care au 100-150k ca sunt mai reale. vezi ca si in europa se dau km inapoi in draci...

eu unul am un 3.0d si sunt f multumit... 2.0d nu cunosc, dar cunosc 2.0i pe E60 si se misca ok...dc nu ai mari valente sportive...in oras in afara, mers normal si chiar semisportiv. daca vrei sportivitate.. atunci 3.0 sau 3.5 este raspunsul...

<_>

omu` nu vroia nici masina second, nici comportament sportiv

:)

raspunsul era pentru gimvarman, <_< care vrea secondcat si pentru altii interesanti ...citeste inainte de a posta... :bashwall:

:)

raspunsul era pentru gimvarman, <_ care vrea secondcat si pentru altii interesanti ...citeste inainte de a posta... :bashwall:>

citesc, citesc... stai linistit numai ca tu i-ai raspuns unei persoane care era offtopic si mai mult, era din aprilie postul lui...

important e ca daca cineva cauta pareri despre motorizarea de 2000 de pe E60 sa poata gasi repede nu sa caute prin 237693827 posturi din trecut, despre alte motorizari etc.