Jump to content

Uite patzania mea

oSerX

Recommended Posts

cam asta mi s'a intamplat duminica la ora 10:08

devizul initial este de 2211E fara tapiterie usa dr/fata, jante aliaj si anvelope si ce'o mai fi in plus :blink:

schimba tot ce e pe dr. spate...

pe fata in functie de ce iese cand ii face directia

Conditii:

a venit unu cu o dacie mai vechiutza pe banda mea/aproape rau de banda mea..eu aveam cam 60-70km/h; am intarziat intrarea in viraj putin .. se vede dintr'o poza ca pe margine era noroi... am prins noroi la roti.. mi'a balansat un pic.... am redresat'o cat de cat... si in momentul ala mi'a sarit un caine sa traverseze strada.. am dat brusc stanga de volan- a fugit spatele.... am contrabracat si m'am rasucit si cu spatele m'am lovit in bordura...

o parte din lume dadea cu pietre in caine :) .... altii il injurau pe ala cu dacia alba...

politia era in spatele meu.... ei s'au oprit sa vada daca sunt ok si au plecat.... erau de la ordine publica :)

Of,ce urat ai patit-o!Ai fost in locul nepotrivit,la momentul nepotrivit.Dupa zambete,cred ca ai casco!Iti urez sa ai noroc sa ti-o repare cum trebuie!Bine ca n-ai patit tu nimic! :blink: Nu te mai intreb ce parere ai de cainii vagabonzi, pardon, comunitari...

Of,ce urat ai patit-o!Ai fost in locul nepotrivit,la momentul nepotrivit.Dupa zambete,cred ca ai casco!Iti urez sa ai noroc sa ti-o repare cum trebuie!Bine ca n-ai patit tu nimic! :blink: Nu te mai intreb ce parere ai de cainii vagabonzi, pardon, comunitari...

75502[/snapback]

noroc cu casco... noroc ca nu a facut omu gura decat cu jantele.....

si am inceput sa "iubesc" cainii comunitari..

Of... nasol... sorry.

Am patit si eu un mic accident dumunica seara. Ieseam din parcare cu spatele si nu l-am observat pe ala ce trecea regulamentar prin spatele meu... I-am facut varza usa spate shi aripa spate... Eu nu am patit nimic. Am dat cu coltzu dreapta de la bara in el. Mi-a sarit bandoul ala negru pe care l-am pus la loc, shi mi-e frecata umpic bara, asa pe o suprafata cam cat o palma... Nimic indoit, nimic zgariat, nimic stricat la mine. La el... naspa. era un passat

Oricum la tine arata urat... Meri la reprezentanta sa ti-o faca cred nu? A propos... de unde iese airbagul ala perdea? nu e ala din montantul din fatza nu?

nasol dude :) :) daca nu a patit nimeni, nimic, tablele se indreapta BAFTA la service de maini pricepute!

P.S. din ce an e masina? vad ca airbag-ul din stalpul parbrizului nu a sarit... cel perdea are vr-un semn pe plafon? nu de alta dar masina pare cam 2000/2001 (ca a mea) si eu nu am nici un indicator de airbag pt cap... :blink:

inca o data BAFTA! CASCO RULZ! :) :)

nu este fanta aia din stalp?...unde scrie air bag? pare bine definita forma .... :blink:

75526[/snapback]

Fanta aia acopera suruburile care tin materialul de stalp. Acolo e airbagul perdea si e lung, trece de usa.

nasol dude :)  :)  daca nu a patit nimeni, nimic, tablele se indreapta BAFTA la service de maini pricepute!

P.S. din ce an e masina? vad ca airbag-ul din stalpul parbrizului nu a sarit... cel perdea are vr-un semn pe plafon? nu de alta dar masina pare cam 2000/2001 (ca a mea) si eu nu am nici un indicator de airbag pt cap... :blink:

inca o data BAFTA! CASCO RULZ! :)  :)

75522[/snapback]

masina e 2000 .....

- caroseria nu are nimic doar un pic era julita vopseaua pe bara dr. spate

- am dus'o la filaret... cu aia au bcr asig decontare directa si vad ca mai toata lumea ii lauda ...

- am pus o poza cu airbagurile din interior.... airbagul cortina se intinde cam din zona oglinzii pe stalp spre in spate pana aproape manerul de sustinere spate.... parca asa e.... nu mai retin :)

ps: am sters poza ca era penultima din alea primele

mai dupa accident la vreo 10 minute ma uit la airbaguri.... voiam sa injur masina in draci... cand am vazut ca airbagul ala cortina nu se umflase ... dar mi'am adus aminte ca in momentul impactului s'a facut alb tot in dreapta... si apoi mi'a zis cineva ca airbagul e inconjurat in plasa aia ca sa'l desumfle apoi si sa'l stranga cum se vede....

explozia airbagurilor e destul de silentioasa... ca un poc infundat...

Edited by oSerX

la tine efectul a fost amplificat de noapte poate..... eu personal am auzit un poc..... dar nu extraordinar.... pe bune.... stiu patania ta dan98 ... la stelinca :blink: eu pe acolo merg cu 60-70 max tare nashpa drumu !

am atasat o poza aici cu bascula aia de aluminiu rupta....

Edited by oSerX

Inteleg ca-ti faci masina noua... Am primit un PM de la Madalina... :)

Cred ca ai doua probleme grave, nu doar una... :blink:

75558[/snapback]

:) ... am lamurit problemele..... era foarte speriata caci la telefon i'am zis ca am facut accident si s'a speriat tare rau de tot..... :)

vrem sa o dam pe asta si sa merg in germ sa iau alta... o fac, o dau si ne vedem cu alta masina pe forum :)

daca gasim un seria 3 dupa 2002 e ok.... acum facem actele sa ne luam un alt apartament cu 3 camere so .... bugetul o sa fie destul de limitat .... adika nu cred ca o sa depasim de 15-16mii cu tot cu taxe.

unchiul nostru ne indeamna spre un 330xd dar la pret :blink: ... sa vedem ...

o sa studiez si problema consumului la benzina ca nu m'ar deranja pana la urma un 320i 170cp ... depinde de optiuni si consum.... daca 320i ia pana in 15 in oras ar fi relativ ok ....

Edited by oSerX

are asc+t si cred ca s'a cuplat ca initial cand eram pe noroi am reusit sa controlez masina....cand am tras brusc stanga de volan sa evit catelu ( era ditamai dihania ) atunci am intrat in balans... rotile erau pline de noroi ! pana acum asc_t asta a functionat impecabil.... si sigur a functionat :blink:

Eu nu sunt convins ca pricep cum s-a intamplat...

Deci, din cauza ca cineva de pe contrasens a venit aproape de tine, mergeai pe langa bordura, prin putin noroi. La un moment dat ai virat stanga puternic sa eviti un caine. De aici imi scapa ce s-a intamplat.

Virand stanga, ai iesit din noroi, dar rotile au fost inca cu noroi si accelerand putin ai scapat spatele in bordura, dupa care a lovit si fata in bordura?

Asa s-a intamplat?

sper sa intelegeti din schema ...

in curba aia se intra de obicei tara ... ala cu dacia lui 1300 a venit de sus... a taiat curba .... si cand a intrat in curba de jos era deja cam 1/3 din latimea masinii pe banda mea.... am intarziat un pic intrarea in viraj.... eram deja pe noroi... cand am virat stanga a intrat un pic in balans...dar s'a redresat.... cu toate ca aveam mult noroi pe roti...in momentul lor a iesit dintr'o curte un catel care voia sa treaca in fuga strada... atunci am virat stanga cam bruscutz... a fugit spatele.. am contrabracat dar m'am rasucit invers.... cu spatele dinspre dreapta spre stanga....si am alunecat cam 6....7 m pana in bordura...

dupa radeau astia de mine cum ca bine ca nu ai omorat cainele ....

Edited by oSerX

sper sa intelegeti din schema ...

in curba aia se intra de obicei tara ... ala cu dacia lui 1300 a venit de sus... a taiat curba .... si cand a intrat in curba de jos era deja cam 1/3 din latimea masinii pe banda mea.... am intarziat un pic intrarea in viraj.... eram deja pe noroi... cand am virat stanga a intrat un pic in balans...dar s'a redresat.... cu toate ca aveam mult noroi pe roti...in momentul lor a iesit dintr'o curte un catel care voia sa treaca in fuga strada... atunci am virat stanga cam bruscutz... a fugit spatele.. am contrabracat dar m'am rasucit invers.... cu spatele dinspre dreapta spre stanga....si am alunecat cam 6....7 m pana in bordura...

dupa radeau astia de mine cum ca bine ca nu ai omorat cainele ....

75628[/snapback]

dragut desen :) ai avut ghinion ce mai , oricum noroc ca nu ai omorat cainele :blink: ca sa fiu rau, chestie stiu si eu cum e, dijn instinct te feresti, ca daca ai avea de alege ... :) pa caini :)