Jump to content

Uite patzania mea

oSerX

Recommended Posts

@remusratiu.... ce sa zic.... l'am facut cu touchpadul pe laptop :blink: :)

ma intreb la cat de maricel era potaia... era posibil sa'mi sara airbagurile fata ???

airbagurile costa 103E ala din usa si vreo 130E ala cortina !

Ba ne lasi? Nu stii tu ce e aia arta absconsa. :)

75639[/snapback]

dupa ce ca am dat din deget o gramada pe touchpad sa fac desenul ala :) mi s'a luat un strat de piele de pe deget :)

PS: vand desenul la licitatie :blink:

e masina preferata dupa bmw .... si la bani acceptabili... caci preferabil ar fi porsche :blink: ..... tot bmw imi iau :)) stati linistiti .... nu exista feeling similar ca in bmw ..... ma gandeam pt tatal prietenei mele volvo ala :)

io in iarna, reparata si vanduta :)

capota,aripa,far(xeon cu senzori lumini),intercoler,radiator,radiator clima, asa in mare, 4000 euro

am editat numerele sa nu vada cumva din greseala noul propietar.. oricum masina a fost reparata in reprezentanta,totul original,a iesit ca noua.

si parca tragea mai bine cu noul intercooler :blink:

post-667-1143154768_thumb.jpg

post-667-1143154784_thumb.jpg

@dan98 : aveam fara facelift.... a mea avea si incalzire in scaune, oglinzi heliomate.

Pot adauga ulterior incalzirea in scaune ??? caci iarna asta a fost de mareeeeee ajutor....cel putin pana se incalzea motorasul..

Pot adauga si oglinda retrovizoare heliomata ??

Ma bate gandu si la o automata... ca am vazut la b10sct ! nu stiu..

@dan98 : aveam fara facelift.... a mea avea si incalzire in scaune, oglinzi heliomate.

Pot adauga ulterior incalzirea in scaune ??? caci iarna asta a fost de mareeeeee ajutor....cel putin pana se incalzea motorasul..

Pot adauga si oglinda retrovizoare heliomata ??

Ma bate gandu si la o automata... ca am vazut la b10sct ! nu stiu..

75768[/snapback]

In legatura cu incalzirea in scaune:Vezi aici http://www.seleniu.ro/ :blink:

Of,ce urat ai patit-o!Ai fost in locul nepotrivit,la momentul nepotrivit.Dupa zambete,cred ca ai casco!Iti urez sa ai noroc sa ti-o repare cum trebuie!Bine ca n-ai patit tu nimic! :) Nu te mai intreb ce parere ai de cainii vagabonzi, pardon, comunitari...

75502[/snapback]

Si eu ii iubesc mult de tot :blink: .....

Veneam cu masinuta noua din Germania si pe la Ciolpani mi-a sarit unu' in fatza din padure - mi-am facut praf spoilerul pe stanga.

Noroc c-am apucat sa franez si sa trag de volan, ca daca-l luam pe centru imi spargea si radiatorul si nu mai plecam cu ea de-acolo decat cu platforma. Era ditamai dihania de caine. Si nici n-aveam casco, ca abia intrasem cu ea in tzara.

• 2 weeks later...

la filaret.... doar piesele schimbate au fost cam 2300E fara manopera, jante, cauciucuri si fata usa dr. fata...

e gata masina. joi seara mai erau doar airbagurile de pus ... cre ca luni dau dosaru spre "despagubire" si marti mi'au zis ca as putea sa'mi iau masina ... cica ... si sper :blink: