Jump to content

probleme reglare faruri

Recommended Posts

Salutare tuturor......am o mica problema si sper sa ma puteti ajuta in aceasta privinta. Sa incep.....mi-am luat faruri cu lupa si angel eyes si nu pot regla faza scurta deoarece atunci cand o reglez sa bata bine se deplaseaza toata faza lunga in interior si ramane un spatiu foarte mare si foarte urat intre inele si faza lunga.....daca aduc faza lunga la locul ei (adica foarte aproape de inele) atunci faza scurta bate aiurea.....de doua zile incerc sa le reglez si nu reusesc......tin sa mai precizez ca in gaura unde trebuia sa intre motorasul de reglare al farului am bagat acea tija cu bulb rotund care mi-a ramasa de la farurile originale cu lupa pe care le-am avut pe masina..........nu vreau pareri de genul...."erau mai frumoase alea vechi si mai bune , de ce le-ai schimbat?"....sau "farurile astea sunt chinezarii"....nu asta ma intereseaza.......doar daca aveti vreo idee cum imi pot rezolva problema......atasez si cateva poze, poate o sa va putei da seama despre ce este vorba........va multumesc

Salut man,auzi de ce nu i le-ai lasat pe ale pisicii originale,nu stiu eu nu le suport pe astea,de ex. eu semnalele le am albe clare si imi e necaz cand vad o pisica cu semnale pe fata galbene sau albul ala asa mai opac cristalizat...tot original al ei,sper sa le dau la schimb ca ma streseaza.....cand o vad din fata asa...nu arata ea asa.......adica nu stiu cum sa zic...masina e concept '90 cu farurile astea care le ai parca nu se imbina asa cu,caroseria,scuze de off topic,dar vroiam sa spun asa.

Salut man,auzi de ce nu i le-ai lasat pe ale pisicii originale,nu stiu eu nu le suport pe astea,de ex. eu semnalele le am albe clare si imi e necaz cand vad o pisica cu semnale pe fata galbene sau albul ala asa mai opac cristalizat...tot original al ei,sper sa le dau la schimb ca ma streseaza.....cand o vad din fata asa...nu arata ea asa.......adica nu stiu cum sa zic...masina e concept '90 cu farurile astea care le ai parca nu se imbina asa cu,caroseria,scuze de off topic,dar vroiam sa spun asa.

tot off topic: arata bine zeky!

Am avut si eu faruri din astea (niste chinezarii de 2 lei <_<)

E normal sa fie golul ala de care zici tu. Oglinzile sunt dintr-o bucata, lipite intre ele, nu sunt 2 bucati separate. Daca era asa trebuia sa ai 4 rotite de reglaj (cate 2 pt fiecare faza). Si la alea originale se vede gaura aia.

Kosty pai daca nu ati functioneaza schimba butonul ala de reglaj,ia altul second,la mine functioneaza dar de reglat nu te ajuta cine stie ce.....mi-ar place niste semnale galbene de fata ca ale tale Florine dar de coupe sau din acelea cristal,ale mele sunt albe clare si nu imi plac,desi au costat destul de mult pe...neamtul ala ca am vazut factura in mapa cu actele masinii,in fine un lucru bun pt. masina asta nu facea..,apropo Florine mi se pare mie sau ai o bara diferita pe fata?am vazut acum cateva luni un e36 cu o bara originala dar jos intre proiectoare diferita,sau mi sa parut mie?mi sa parut asa speciala..........

Kosty pai daca nu ati functioneaza schimba butonul ala de reglaj,ia altul second,la mine functioneaza dar de reglat nu te ajuta cine stie ce.....mi-ar place niste semnale galbene de fata ca ale tale Florine dar de coupe sau din acelea cristal,ale mele sunt albe clare si nu imi plac,desi au costat destul de mult pe...neamtul ala ca am vazut factura in mapa cu actele masinii,in fine un lucru bun pt. masina asta nu facea..,apropo Florine mi se pare mie sau ai o bara diferita pe fata?am vazut acum cateva luni un e36 cu o bara originala dar jos intre proiectoare diferita,sau mi sa parut mie?mi sa parut asa speciala..........

Semnale galbene gasesti la orice magazine de piese auto pe producator la 20-25ron/bucata

Bara fata e de E36 cu facelift.

Da click pe semnatura mea sa vezi poze.

ma baieti....gusturile nu se discuta.......am avut originale din fabrica cu lupa si se vedeau perfect dar ma plictisisem de ele si am vrut sa le schimb....nu imi pare rau ca am facut asta, chiar imi plac cele noi.....nu am deschis acest post ca sa va cer parerea daca sunt frumoase sau urate, asta ramane la aprecierea mea.....am vrut sa vad daca a mai avut cineva problema asta si daca a rezolvat-o in vreun fel....

cele doua reglaje,lunga si scurta sunt sus stanga si dreapta...ce se intampla daca desfiletezi suruburile alea?nu ai putut sa-ti pui motorase reglaj in locul dopului de jos?

am si eu cam aceleasi faruri,cred ca si mai proaste calitativ,nu regretca le-am luat,mai ales ca am bagat si xenon pe ele...sincer era mai bine sa-mi iau faruri originale cu lupa...lupa era problema mea...daca bagam xenon pe farurile fara lupa orbeam tot ce prindeam in fata...problema mea e acum la lupe...sunt cam oarbe...nu stiu,nu sunt bine centrate sau ceva,pentru ca apar mici umbre in raza luminoasa...oricum cand vine caldura am sa le dau jos si sa vad daca se poate face ceva ...

Eu am motoarele de reglaj dar mi-a fost greu sa dau dopurile alea jos si sa le pun..am vazut ca ieseau cam greu si m-am dat batut...

reglajul..sus jos il fac cu un imbus din partea de sus a farului,

o alta problema o reprezinta iluminarea angel eyes-urilor...e pe leduri si deja s-au ars..super nasol...

Edited by foscyucman

da....mi-am luat si eu instalatia electrica pentru faruri si sper sa le fac sa bata putin mai sus, decat problema asta a ramas acum......la mine se vad foarte bine si pe lunga si pe scurta......insa faza scurta dreapta bate jos si sper ca cu reglajul electric sa se rezolve problema.....ledurile le am bune inca nu s-au ars si sper sa nu se arda in viitorul apropiat......multi spuneau ca cele pe led nu se vad bine insa mie chiar imi place cum se vad noaptea si oricum nu sunt adeptul sa merg decat cu pozitiile aprinse......ori merg cu faza scurta ori le opresc de tot.