Jump to content

Revizie tehnica gratis BMW - oferta?

gimvarman

Recommended Posts

Buna tuturor,

Sint extrem de nou pe forum, sper sa nu va dau o veste pe care s-o mai fi postat cineva - am auzit ca BMW are o oferta acum si face revizii gratis pentru orice masina BMW (nu neaparat cumparata de la ei).

Am auzit de Baneasa, nu stiu daca doar acolo sau si in alte centre.

Stirea e verificata, cunosc persoane care sit deja pe lista pentru revizie.

Sper sa va fie de folos

cred ca doar daca iei masina de la ei si e in garantie

Revin cu detalii: am inteles ca suna ei, si iti trimit o invitatie prin posta, in baza careia te programezi. Deci, ori ai norocul sa te aiba in baza de date ca si contact, ori rogi pe cineva de acolo sa te treaca la contacte.

Doar verifica masina si iti spun ce probleme are, nu o repara.

Edited by gimvarman

Man, merci de link; intr-adevar bun de citit; eu nu am inca un bmw dar am in plan sa-mi cumpar, probabil sa-mi aduc din D, iar informatiile astea despre cum se merge treaba in Ro pe la reprezentante sint binevenite; asta ma face sa ma gandsc serios sa iau o masina cat mai noua la care sa sper ca n-o sa am foarte multe probleme

Nu este prima actiune de acest gen a service-ului AB. Au mai existat, s-a scris si pe forum. Este vorba de o verificare amanuntita a masinii. Inafara de cativa carcotasi care acuzau ca li s-a furat din freon, nu retin alte comentarii tendentioase.

Ceea ce ma mira este ca tocmai acei carcotasi sunt primii care se inghesuie la actiunile gen "TestDrive", "X-Tour" etc etc...

Nu este prima actiune de acest gen a service-ului AB. Au mai existat, s-a scris si pe forum. Este vorba de o verificare amanuntita a masinii. Inafara de cativa carcotasi care acuzau ca li s-a furat din freon, nu retin alte comentarii tendentioase.

Ceea ce ma mira este ca tocmai acei carcotasi sunt primii care se inghesuie la actiunile gen "TestDrive", "X-Tour" etc etc...

Poate ca nu esti in stare sa faci diferenta dintre "meseriasi" din curtea reprezentantei si evenimentele gen testDrive etc... sincer de la un mic testDrive am ajuns sa conduc un BMW dar nu as calca in reprezentanta decat sa cumpar piese de la ei (si alea sunt super scumpe in comparatie cu preturile din DE).

De la ceea ce am scris eu si pana la ceea ce (ai "fost in stare") sa interpretezi tu .... In fine, poate ai sa gasesti topicul cu pricina si ai sa imi dai dreptate. Toate bune!

Nu stiu ce sa zic despre inspectiile astea gratuite. Stiu cu totii in ce tara traim si cum e cu lucrurile date sau facute gratuit.

Scopul e destul de clar, zic eu - iti fac o verificare, iti gasesc niste probleme si in functie de gravitatea lor, poate te conving sa lasi masina sa ti-o si repare; mai ales ca ti-au facut verificarea gratis, te simti un pic obligat sa ii lasi sa ti-o repare (in subconstient, cam asa functioneaza);

sau poti sa zici merci si sa zici ca vrei sa te mai gandesti <_<

Acele evenimente nu sunt organizate doar de AB ci ºi de BMW Group România cu participarea BMW AG.

Plus cĂŁ ĂŽncrederea/neĂŽncrederea ĂŽn serviciile reprezentanĂžei Âşi participarea la un test drive nu au nici o legĂŁturĂŁ.

Acele evenimente nu sunt organizate doar de AB ci ºi de BMW Group România cu participarea BMW AG.

Plus cĂŁ ĂŽncrederea/neĂŽncrederea ĂŽn serviciile reprezentanĂžei Âşi participarea la un test drive nu au nici o legĂŁturĂŁ.

Asa o fi, ca prea zici cu foc, eu stiu insa una si buna: Ori scuipi, ori lingi! Nu le poti face pe amandoua... Ma rog, depinde de integritatea fiecaruia.

Revin cu detalii: am inteles ca suna ei, si iti trimit o invitatie prin posta, in baza careia te programezi. Deci, ori ai norocul sa te aiba in baza de date ca si contact, ori rogi pe cineva de acolo sa te treaca la contacte.

Doar verifica masina si iti spun ce probleme are, nu o repara.