Jump to content

Am lovit masina

Dan_316i

Recommended Posts

La semafor la teatru, in sibiu, un bou cu un taxi i-a taiat calea la ala din fata mea, de pe prima banda pe a doua pt ca era omul grabit si nu a putut sa stea in coloana, cel din fata speriat rau(clio) imi pune frana si cum fix cu cateva momente inainte s-a facut verde eram tocmai in demaraj pt ca e si putina panta acolo si uite asa mi-am facut varza grila fata. Va rog nu sariti cu pastratul la distanta ca fiecare conducem si stim ca la semafor nu prea ai cum sa ti distanta fata de cel din fata.

Cred ca am sa dau slujba la biserica pt toti handicapatii din trafic, in special pt taximetristi.

Cred ca am sa imi fac si mie o slujba ca prea multe s-au adunat in ultimul timp din toate partile, chiar nu inteleg de unde atatea blesteme ca nu am facut rau la nimeni si am dat si de pomana si am fost baiat cuminte si ....

Nu am nici amenda si nici puncte ca ala cu clio nu are nimic, relativ l-am luat fix sub bara ca locul are o usoara inclinatie si ne-am strans mana si am plecat. Coincidenta este ca anul trecut tot prin martie mi-a facut unul varza fata la dacie, a iesit de pe o straduta fara sa se asigure, eu atunci ma intorceam de la prietena mea de acasa ca si acum de fapt. In concluzie la anul in martie pun cheile in cui si fac pauza o luna.

Nu am nici amenda si nici puncte ca ala cu clio nu are nimic, relativ l-am luat fix sub bara ca locul are o usoara inclinatie si ne-am strans mana si am plecat. Coincidenta este ca anul trecut tot prin martie mi-a facut unul varza fata la dacie, a iesit de pe o straduta fara sa se asigure, eu atunci ma intorceam de la prietena mea de acasa ca si acum de fapt. In concluzie la anul in martie pun cheile in cui si fac pauza o luna.

prietena-i de vina. nu te mai du la ea.

...

prietena-i de vina. nu te mai du la ea.

Stiu ca glumesti, dar Doamne fereste sa nu ma mai duc pe la ea, ca si asa in ultimul timp ne-am cam certat, chiar nu imi doresc asta ca avem o relatie ok 2ani 2luni, pura coincidenta, trebuia sa vin de undeva, nu ?

grila se schimba ... bine ca nu au fost pagube mai mari si bine ca tu esti ok ... :)

despre mersul la biserica, sunt povesti ... au murit multi in accidente de masina si aveau unii chiar si 10 cruciulite intinse pe parbriz, icoane ... si degeaba ... <_<

Cu biserica era un fel de a spune, ca in ultimul timp prea multe probleme au cazut pe capul meu, dar pana la urma asta e viata. Mama mi-a zis ca le sunt date numai celor ce le pot duce.

La semafor la teatru, in sibiu, un bou cu un taxi i-a taiat calea la ala din fata mea, de pe prima banda pe a doua pt ca era omul grabit si nu a putut sa stea in coloana, cel din fata speriat rau(clio) imi pune frana si cum fix cu cateva momente inainte s-a facut verde eram tocmai in demaraj pt ca e si putina panta acolo si uite asa mi-am facut varza grila fata. Va rog nu sariti cu pastratul la distanta ca fiecare conducem si stim ca la semafor nu prea ai cum sa ti distanta fata de cel din fata.

Cred ca am sa dau slujba la biserica pt toti handicapatii din trafic, in special pt taximetristi.

Cred ca am sa imi fac si mie o slujba ca prea multe s-au adunat in ultimul timp din toate partile, chiar nu inteleg de unde atatea blesteme ca nu am facut rau la nimeni si am dat si de pomana si am fost baiat cuminte si ....

ceva de genu asta am patit si eu.. plecam de pe loc, ala din fata a franat brusc ca i-a taiat unu calea si poc <_<

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?s=&...st&p=655555

Nu am putut sa ma inteleg cu omu si mi-am luat si 4pct si 120ron amenda in 48h :)

Hm nu prea cred, trebuie sa te contrazic, un amic a luat 3 pct si 100 ron in 48h pt un lucru asemanator cu ce am patit eu.

Asa e.. si o cunostinta a avut un accident usor in oras (i-a intrat unu in spate) si aluia i-au dat tot 3pct si 100ron in 48h.

Mie mi-au dat 120ron in 48h si 4pct <_<

E clar ca nu prea se pricepea agentul care mi-a facut PV-ul ca a stat 2-3min sa caute in legislatie amenda pe care sa mi-o dea. Dar e prea tarziu sa mai fac contestatie ca au trecut aproape 2 saptamani, am si semnat si platit amenda :)

• 1 month later...
macar sa fie asta singurul tau accident de acum inainte . Se face grila , ai si tu 1 milion amenda si 3 puncte si aia e ... Bine ca e doar atat

stii,pe mine personal ma face sa-mi injur tara in care traiesc.cand aud de amenzi de circulatie

un mic ex : am lovit masina mea,fara victime,doar pagube materiale.Doar masina mea a fost implicata si eu.Am rupt un pod cu ea si un copac.In rest,nu am lovit pe nimeni,si tot am primit 150 ron amenda.

Mi se pare mie,sau legile sunt facute anapoda?